Belevingen in
Magawish Island

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Magawish Island: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Oranje Baai & Giftun-eilanden daglange snorkeltrip met lunch

1. Oranje Baai & Giftun-eilanden daglange snorkeltrip met lunch

Aan het begin van dit avontuur word je 's ochtends opgehaald bij je hotel om op pad te gaan voor een dagvullende snorkelexcursie bij bestemmingen in de Rode Zee. Vaar naar de Magawish- en Giftun-eilanden en houd onderweg je ogen open voor dolfijnen. Bij aankomst bij de eilanden krijg je de kans om op 3 verschillende locaties te snorkelen en wonderbaarlijke koraalriffen te zien waar kleurrijke vissen in wonen. Aan boord van de boot kun je genieten van lunch, frisdrankjes en mineraalwater. Ontspan op het zonnedek en geniet van een verfrissend zeebriesje terwijl je terugvaart naar de jachthaven. Bij aankomst in de haven wordt je meteen teruggebracht naar je hotel in Hurghada.

...
Hurghada: snorkeltocht naar Giftun Island met lunch

2. Hurghada: snorkeltocht naar Giftun Island met lunch

Geniet van het lekkere weer in Hurghada tijdens een dagje uit op de Rode Zee. Maak een boottocht naar het Giftun-eiland, waar je een ontspannen dagje doorbrengt met snorkelen, het eiland verkennen en een heerlijk lunchbuffet op de boot. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar een boot die klaarligt in de Rode Zee gebracht. Eenmaal te water pauzeer je op verschillende locaties om een glimp op te vangen van de kleurrijke onderwaterwereld. Je ziet niet alleen vissen en koraal. Je krijgt ook de kans om met dolfijnen te zwemmen. Na aankomst bij Giftun Island begin je met een geweldige, 1 uur durende snorkelervaring in de Rode Zee. Maak van de gelegenheid gebruik om enkele watersporten uit te proberen of bezoek het nationale park op het eiland. Daarna kun je genieten van een heerlijk lunchbuffet op de boot. Vervolgens ga je naar de volgende locatie om te snorkelen en de geweldige onderwaterwereld, met vele verschillende vissen en koraalsoorten, te verkennen Aan het eind van de dag keer je weer terug naar het vasteland, waarna je wordt teruggebracht naar je hotel.

...
Vanuit Hurghada: 3 uur Sinbad submarine in Rode zee

3. Vanuit Hurghada: 3 uur Sinbad submarine in Rode zee

Maak een sprookjesachtige onderwatertocht met de Sinbad Submarine en ontdek het mariene leven in de Rode Zee tijdens een vaart van 3 uur vanuit Hurghada. Na de ophaalservice bij je hotel word je naar de pier gebracht, waar je aan boord stapt. De Sinbad Submarine biedt plaats aan 44 personen en 2 kapiteins en heeft speciaalgebouwde ramen voor het beste onderwaterzicht. Eenmaal onderwater kun je ongeveer 50 minuten lang genieten van het zicht onder het wateroppervlak van de Rode Zee, op een diepte van 22 meter. Nadat je het onderwaterecosysteem hebt verkend brengt de onderzeeër je weer veilig naar de oppervlakte. Daarna wordt je teruggebracht naar je hotel.

...
Hurghada: Drie eilanden per speedboot & ophaalservice hotel

4. Hurghada: Drie eilanden per speedboot & ophaalservice hotel

Geen vakantie in Egypte is compleet zonder de schoonheid van de Rode Zee te ontdekken. Op deze tour vanuit Hurghada maak je een boottocht van een halve dag over de Rode Zee en snorkel je bij drie perfecte, subtropische eilanden. Je wordt opgehaald bij je resort en meegenomen naar de jachthaven, waar je begint aan je tocht van 4 uur. Geniet van het uitzicht en de Egyptische zon terwijl je naar Magawish Island vaart en boven het knalrode koraal en kleurrijke vissen zwemt. Ga verder naar Giftun Island en Abu Mingar voordat je tour eindigt bij de nieuwe jachthaven van Hurghada. Nadat je van de boot stapt, word je weer teruggebracht naar je hotel. De tour is beschikbaar in de ochtend en tijdens zonsondergang - je kunt kiezen wat beter bij je past.

...
Hurghada: vissen en snorkelen met lunch en ophaalservice

5. Hurghada: vissen en snorkelen met lunch en ophaalservice

Maak gebruik van de hotel ophaalservice om je naar je vissersboot te laten brengen. Gebruik het materieel aan boord om te vissen onder begeleiding van een deskundige schipper. Geniet van een open lunch-buffet. Gooi je lijnen uit voor de vangst van je leven, in de Rode Zee.  Pauzeer om te snorkelen en kom dichtbij de verschillende kleurrijke vissoorten die deze wateren thuis noemen. De kok aan boord maakt je vangst klaar, zodat er na het snorkelen een heerlijke hap op je ligt te wachten. Laat je terug afzetten bij je hotel na een onvergetelijke tocht van 6 uur.

...
Hurghada: huur van speedboot met kapitein (1 of 2 uur)

6. Hurghada: huur van speedboot met kapitein (1 of 2 uur)

Je wordt opgehaald bij je hotel en naar je speedboot gebracht. Vervolgens bereid je je voor om 1 of 2 uur lang over het water te racen. Vaar vanuit de jachthaven van Hurghada de Rode Zee op. Geniet van het uitzicht in de Egyptische zon, terwijl je naar Magawish Island vaart en boven het knalrode koraal zwemt. Snorkel bij ongerepte, subtropische eilanden.  Hierna vaar je richting Giftun Island en het met mangroven omzoomde Abu Mingar. Voel je vrij om te stoppen waar en wanneer je maar wilt. Met een beetje geluk kun je zelfs dolfijnen zien en misschien wel met ze zwemmen, of ze uit de verte bekijken. Ga lekker zitten en ontspan je tijdens de terugreis. Geniet van het adembenemende uitzicht op weg terug naar het beginpunt. Je eindigt de tour in de nieuwe jachthaven van Hurghada.

...
Vanaf Hurghada: snorkelen bij Abu Ramada en Magawish riffen

7. Vanaf Hurghada: snorkelen bij Abu Ramada en Magawish riffen

Je wordt opgehaald bij je hotel in Hurghada en je vertrekt vervolgens naar de jachthaven. Wanneer je goed en wel bent aangekomen ontvang je een snorkeluitrusting en zeil je met een luxe boot naar het eiland Abu Ramada. Op het prachtig eiland heb je tijd om te ontspannen op het strand of te zwemmen in het kristalheldere water. Na ongeveer 1 uur spring je weer op de boot en geniet je van een heerlijke lunch met vers fruit dat aan boord wordt geserveerd. Vervolgens ga je naar de eerste plek om te snorkelen en te duiken. Je professionele duikinstructeur zal je alle basistechnieken leren zodat je klaar bent voor je eerste duik. Bij de tweede duiklocatie, de Magawish riffen, ontdek je een van de mooiste riffen in de Rode Zee. Zwem tussen de levendige kleuren van het koraalrif en spot het prachtige en gevarieerde onderwaterleven. Zie meer dan 1000 soorten vissen en 150 soorten koraal.  Na de 2 duiken heb je tijd om een rondvaart te maken langs de kust op een grote watersport-banaan. Vervolgens keer je terug naar de jachthaven en word je weer afgezet bij je hotel.

...

Sitemap Magawish Island

Wil je alle activiteiten in Magawish Island ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Magawish Island

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.509 beoordelingen

De activiteit was erg leuk. Bananenboot, snorkelen en eten waren allemaal inbegrepen. Houd er echter rekening mee dat er naast de prijs nog eens 100 LE is voor toegang tot Giftun Island. De boot had een mooi zonnedek waar je tijdens het zeilen heerlijk kon vertoeven. Het uitzicht tijdens de reis en het snorkelen waren geweldig. De gidsen deden hun best om er een leuke reis van te maken. Ik kan het alleen maar aanraden.

Abdul was een geweldige duikgids die heel goed Duits sprak. Tatjana heeft een geweldige service aan boord geleverd en bood ook veel aanvullende informatie. De reis was goed georganiseerd, er was heerlijk eten en duiken op twee geweldige riffen met prachtige vissen. De bemanning was altijd behulpzaam en Abdul deed beide duiken met mij, zodat ik me erg op mijn gemak voelde?

Heel fijne dag. Relext. Snorkelen was een geweldige ervaring. Mooie boot. Zeeer vriendelijke begeleiding. Wit eiland heeeel mooi. Eten aan boord geweldig. Ja. Super dag. Moeite waard. Mooi via jullie met zeeeer vriendelijke privé chauffeur stipt opgehaald en terug gebracht. Dank u get your guide. Grt p en s.

Bijna alles was goed geregeld! We hebben wel helaas moeten wachten op drie dames een half uur lang, waardoor de boot laat vetrok. Het eten was lekker. De cameraman was goed en de tourguide gaf goede informatie over het snorkelen. Zeker de moeite waard, een aanrader!

Leuke trip , gezellige crew , TOP fotograaf ( Hosam , kregen prachtige foto’s op dezelfde avond doorgestuurd, en super aardige niet opdringend ! ) Ik zeg doen !!