Magawish Island

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Magawish Island

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.089 beoordelingen

Super leuke tour met hele aardige gidsen die hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. We zijn naar Giftun gegaan en een stukje bij de drukte vandaan gegaan richting Mahmya strand waar je mooi kunt snorkelen. Giftun is het eiland en op dit eiland zijn een aantal stranden waaronder Paradise en Mahmya. Via deze website srukken voordeliger dan via je touroperator.

Heel leuke ervaring! Eerst stop je aan paradise iland waar je een 1,5 kan relaxen en genieten van het mooie strand en zee. Daarna stop je op 2 plaatsen om te gaan snorkelen echt heel mooi! En zeker de moeite nog nooit zoiets mooi gezien om te gaan snorkelen. Heel aangename mensen die de groep heel goed bij elkaar houdt en goed begeleid.

Heel goed geregeld. Opgehaald bij het hotel en netjes weer weggebracht. De jongens aan boord doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen! Het eiland viel ons wat tegen, maar daar hadden we ons ook niet echt in verdiept.

Het enigste minpunt was dat de taxi een halfuur te laat was. Voor de rest een hele leuke en gezellige trip gehad met geweldige guides. Werden goed verzorgd en er werd naar al onze wensen geluisterd. Zeker een aanrader.

Fantastische dag gehad! Heerlijk genoten van strand, koraal en gezelligheid. Egypte beschikt over een mooi koraalrif die middels snorkelen goed te zien is. De bootcrew maakte er helemaal een feestje van, erg gezellig.