Magere Brug
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
amsterdam avondrondvaart

Amsterdam: avondrondvaart

Duur: 90 minuten
1 beoordeling
GetYourGuide Original
1

Stap aan boord van een exclusieve cruise van 90 minuten met audiogids aangeboden in meerdere talen. Bekijk de iconische gebouwen en bruggen van…

Magere Brug: tours & tickets

Magere Brug: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle 510 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Magere Brug

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 17.941 beoordelingen

Een erg leuke en gezellige rondvaart in de avond

Wat hebben wij genoten van de rondvaart over de Amsterdamse grachten in de avond. De verlichte stad heeft vanaf het water een hele eigen charme. De kinderen vonden het ook erg leuk en een beetje spannend zo in het donker. De crew was super, heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vertelden op sommige plaatsen net iets meer dan de audiotour aan info gaf. Het drankje en de nootjes die je erbij kreeg maakte het avondje uit helemaal af! Als je twijfelt, zeg ik: “zeker doen!”

Goede boottocht om een overzicht te krijgen van Amsterdam.

De boottocht viel goed mee, je kreeg een mooi overzicht van Amsterdam. Maar helaas zaten we aan de verkeerde kant op de boot om foto's te nemen. Vandaar telkens andere personen moeten lastig vallen om op te staan zodat we toch nog een foto konden nemen maar dan waren we meestal te laat! Advies : beter een open dak zodat je kan rechtstaan om foto's te nemen.

Amsterdam: grachtenrondvaart Beoordeeld door

Een bijzondere stad met een bijzondere geschiedenis.

Varen langs de grachten waar een eeuwenoude geschiedenis schuilgaat is op z'n minst boeiend. Fijne audio vertaling, gastvrije mensen aan boord, sympathieke kapitein die ons door alle smalle grachten leidde, gratis drankje aan boord. Eerbetoon aan de Joden door de boot halt te houden vlak voor het Anne Frank huis.

Erg leuk, maar lastig te vinden waar het vertrek was.

Toen we eindelijk het winkeltje vonden waar je de kaartjes uit kon laten printen van een online aankoop, toen werd ons gelukkig uitgelegd waar we moesten zijn om op te stappen, had ik dat winkeltje niet gezien hadden we geen idee gehad en het nooit gevonden, dat had wel wat duidelijker gemogen!!!

Fantastische fietstocht door historisch Amsterdam.

Onze gids, een rasechte Amsterdammer was geweldig. Liet ons de leukste plekjes zien. Was een enthoustiste verteller, houdt van zijn werk en loostste ons veilig door Amsterdam heen. Dit moet je ook als Nederlander een keer hebben gedaan.