Magere Brug

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Magere Brug

Wil je alle activiteiten in Magere Brug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Magere Brug

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 19.081 beoordelingen

On line afspraak gemaakt. Het weer bleek nogal wisselvallig . De man op de Stadhouderskade vond het stoer dat ik met m'n 13 jarige kleinzoon toch ging varen. Kreeg gelijk 2 nood poncho's mee. Vaarkaart. Helaas we verdwaalden, kwamen 1 uur later terug. We waren de weg kwijt. De man zei , ach dat zijn ze hier wel vaker in Amsterdam. Kom maar en neem maar een drankje uit de koeling. Leuke sleutelhanger. Ik vroeg ik moet nog 1 uur bij betalen. wel nee man, het is goed zo. Super leuk onthaal en SERVICE van een gezellige Amsterdammer. Hij dacht natuurlijk die stakkers :-) Zo belangrijk is goed personeel. Hij maakte ook voor vertrek ook nog de natte bankjes keurig droog. Gewoon top !!

Excellent! De tour vindt plaats in kleine groepen, wat het erg prettig en ontspannen maakt. De gids vertelt gewoon vrijuit iets over de plekken waar je lang rijdt en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Super relaxed

Mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam, de een nog mooier dan de ander. Het was een fantastische ervaring om per boot door de stad te gaan, de duur van de tour was een uur maar het vloog voorbij!

Lekker ontspannen varen door de grachten van Amsterdam. Je moet de drankjes vooraf kopen bij het hokje waar je de kaartjes voor de reis krijgt. Op de boot zelf is niets te koop.

Superfijn veel geleerd over Amsterdam enwat een leuke jongens Javier en Wesley’s TopTop