Magere Brug
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Magere Brug

Wil je alle activiteiten in Magere Brug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Magere Brug

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Sterk aanbevolen

Met het Getyourguide ticket kun je zonder wachtrijen naar de tentoonstelling. U moet de voucher echter vooraf inwisselen bij een toeristeninformatiecentrum op 100 m afstand, dat zonder problemen werkte. De tentoonstelling is verdeeld over 6 verdiepingen en behandelt alle gebieden van het lichaam (cardiologie, neurologie ...). Ik vond het erg leuk (W18). Wat betreft de boottocht, alles verliep soepel. Dit leek echter erg op de Hop on Hop off Tour (aanbieder van de boottocht: Lovers Cruise), dus ik verveelde me een beetje. De prijs was goedkoper dan ter plaatse (36 euro).

De cruise van een uur was uitstekend. We haalden het op van de pier een paar blokken van het Rijksmuseum (Lovers Cruise company). In het museum hebben we de Rijksmuseum-app gedownload en de koptelefoons van het bootcruise bedrijf gebruikt om de hoogtepunten tour te doen. Geen wachtrij en een geweldige manier om het meeste uit de getoonde kunstwerken te halen.

Een belevenis

Het was heel eenvoudig, de dame bij de info hielp ons zeer vriendelijk. Het was een geweldige belevenis, mijn dochter kon goed bekijken hoe de anatomie "in elkaar steekt".

Fijn ingevuld dagje Amsterdam

Goed geregeld, niet te lang hoeven wachten bij de boottocht. Museum en boottocht liggen wel heel ver uit elkaar, dit kost wel wat tijd van de dag.

Geweldigle

Leuke kaptein fijne routeplaats van Boot goed gewezen Goed geholpen