Magic Ice Bar

Magic Ice Bar: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: toegang tot de Magic Ice Bar en welkomstdrankje

1. Reykjavik: toegang tot de Magic Ice Bar en welkomstdrankje

Bij binnenkomst word je begroet door vriendelijk personeel en krijg je een gratis poncho en handschoenen. Stap vervolgens de drempel over naar een arctisch wonder waarvan de muren zijn bedekt met prachtige ijsgravures. Deze gravures vertellen de avontuurlijke verhalen en mythen van de Noorse Vikingzeilers die lang geleden hun weg over de ruwe Atlantische zeeën maakten om een nieuw leven te beginnen in het land van vuur en ijs. Ook ijssculpturen nemen een trotse plaats in de galerie in, stuk voor stuk ingewikkeld en mooi. Als klap op de vuurpijl krijg je een drankje uit de Magic Ice Bar, in een glas van ijs. Nip aan deze lokaal geproduceerde drank terwijl je de gedetailleerde verhalen ontdekt die overal om je heen in ijs zijn gevormd. Extra drankjes zijn te koop. Deze plek is perfect voor mensen van alle leeftijden; voor stellen, groepen en individuen. Magic Ice organiseert ook regelmatig bedrijfsevenementen, wat een extra wow-factor toevoegt aan je volgende werkfeest. Het enige wat je hoeft mee te brengen is jezelf, je camera en wat warme kleren, en dan kun je genieten van de winterse kunst die je omringt.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Magic Ice Bar

Wil je alle activiteiten in Magic Ice Bar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Magic Ice Bar

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 154 beoordelingen

Ik bezocht met mijn jonge zonen (6 en 10). De service was efficiënt en het personeel was vriendelijk. De bar zelf was erg leuk, er was veel te zien, veel fotomomenten. Mijn cocktail was heerlijk en de jongens genoten van hun mocktails. We kochten nog een drankje en ze waren niet belachelijk geprijsd. Het is absoluut een noviteit, je zou waarschijnlijk niet lang willen blijven omdat het erg koud was, maar we hebben genoten van de ervaring en ik weet zeker dat als ik op een 'volwassen' vakantie was geweest, ik het leuk zou hebben gevonden om daar meer tijd door te brengen.

Coole en vermakelijke ervaring, je onderschat de kou (-6 graden). Super vriendelijk en leuk personeel dat altijd bereid is om te helpen met foto's. De ijskunst is geweldig en de foto's zorgen voor geweldige souvenirs. Het drankje in het ijsglas was geweldig. Ik zou het opnieuw boeken. (Leuk als verjaardagscadeau)

Ik geef 5 sterren omdat het concept zelf interessant is, het is mooi en de ontvangst was geweldig, maar ik vind de prijs overdreven. Ik ging er om 16.30 uur heen, misschien verveelde ik me daarom. Ook als je er alleen heen gaat, verveel je je gegarandeerd (zelfs als de mensen die je daar hebt ontmoet schattig waren).

Het was een geweldige vondst! Wat een leuke ervaring! We dronken wat en dansten en namen deel aan alle sculpturen en proosten zelfs terwijl we op bont zaten om onze billen warm te houden! Het was een super, leuke vondst! Bedankt voor de ervaring van jouw versie van een ijsbar!

Leuk om een keer mee te maken. Het is niet heel groot maar leuk mooi en speciaal genoeg om je drankje op te drinken en foto's te maken. Als je dan toch in Ijsland bent