Datums kiezen

Ontdek het beste van
Magic Water Circuit

Magic Water Circuit: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Magische Water Circuit Lichtshow Tour met ophaalservice

1. Lima: Magische Water Circuit Lichtshow Tour met ophaalservice

Bereid je voor op een leuke tour! Je tour begint bij je hotel of accommodatie, de professionele chauffeur en gids halen je op en gaan naar het Magic Water Circuit Park. Zodra je aankomt, zul je onder de indruk zijn van de kleuren, muziek en de prachtige fonteinen verspreid over het park dat wordt beschouwd als een Record Guinness. Je gids neemt je mee op een vlotte wandeling door het park en vertelt je interessante verhalen en feiten over elk van de fonteinen en het park in het algemeen. Natuurlijk mag u de indrukwekkende "Lights Water and Sound Show" niet missen. Deze show vindt plaats in de Fantasy Fountain die 120 meter lang en meer dan 20 meter breed is, een perfect podium om te pronken met de hydraulische choreografie. Zo wordt het water van deze fontein van tijd tot tijd een groot scherm waarop landschappen van Peru worden geprojecteerd, begeleid door authentieke Peruaanse muziek. Voor de terugweg hebben uw gids en chauffeur de leiding om u veilig terug te brengen naar uw hotel.

Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

2. Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

Geniet van het panoramische uitzicht op de hoogtepunten van Lima, van Miraflores tot het historische centrum, tijdens een sightseeingtour per bus. Bekijk het beste van het op de UNESCO-lijst opgenomen Historisch Centrum tijdens een wandeltour voordat je ondergronds gaat om de beroemde catacomben in de San Francisco Basiliek te ontdekken. Ga naar het trefpunt in Miraflores en rijd dan met de panoramische bus naar het Historisch Centrum. Je komt langs emblematische plaatsen zoals het Archeologisch Centrum van Huaca Pucllana, een archeologische vindplaats met ruïnes die 1500 jaar geleden werden gebouwd. Rijd langs prachtige republikeinse woningen met Europese en Amerikaanse invloeden in Miraflores voordat je verder gaat naar San Isidro, het moderne financiële district van Lima. Rijd verder naar El Parque de la Reserva, een historische plek waar Peruaanse reservisten zich verzamelden om hun stad te verdedigen tijdens de Pacifische Oorlog. Bewonder in El Parque de la Reserva het Magische Watercircuit, een populair stadspark dat in 2007 werd aangelegd. Het is houder van het Guinness World Record voor het grootste fonteinencomplex in een openbaar park. Ga van daaruit verder om de prachtige koloniale en heruitgegeven architectuur van het historische centrum van Lima te ontdekken, een Unesco-werelderfgoedlocatie en de plaats waar de stad in 1535 werd gesticht. Bekijk koloniale herenhuizen, balkons en paleizen rond Plaza San Martín, een belangrijke openbare ruimte vernoemd naar de bevrijder van Peru, Don José de San Martín. Stap vervolgens uit de bus voor een wandeling met gids door de voetgangersstraten in het historische centrum. Bezoek de Plaza Mayor of Plaza de Armas, waar de belangrijkste overheidsgebouwen van Peru staan, zoals het presidentieel paleis, de hoofdstedelijke gemeente Lima, het paleis van de aartsbisschop, de Union Club en de kathedraal van Lima. Verken vervolgens de iconische catacomben van de San Francisco Basiliek en het Klooster tijdens een volledig ondergrondse rondleiding die ongeveer 30 tot 40 minuten duurt. Bewonder de gewelven gebouwd met baksteen, kalk en steen en zie hoe de lichamen werden gerangschikt om de ruimte te maximaliseren. Ga daarna met de bus terug naar Miraflores.

Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

3. Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

Ga naar het San Francisco Convent en zijn beroemde catacomben. Ontdek een uniek deel van de metro van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken de straten 's nachts. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bewonder je de verlichte kathedraal van Lima, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals het regerings- en gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de boulevard Chabuca Granda Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en afmetingen en spuiten waterstralen tot wel 80 meter de lucht in. Houd uw camera klaar om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: Live Magic Water Show-ervaring

4. Lima: Live Magic Water Show-ervaring

Je gids vertrekt om 18:00 uur vanuit je hotel en haalt je op voordat je kennis maakt met je chauffeur en gidsteam voor deze ervaring. Hierna wacht de waterparkshow-ervaring op u. Het park zelf heeft twee Guinness-wereldrecords, en eenmaal daar zul je de betekenis van het erfgoed van de lokale bevolking begrijpen zoals het wordt verteld door middel van fonteinen, lasers en hologrammen. Hierna zal de hoofdshow zeker een fantastische verrassing voor je zijn. Aan het einde van je ervaring keer je om ongeveer 21:00 uur terug naar je hotel met je team. U zult prettige herinneringen aan een geweldige en kleurrijke ervaring hebben, want dit wordt zeker een avond die u niet snel zult vergeten.

Lima: Magisch Watercircuit & Laserlichtshow

5. Lima: Magisch Watercircuit & Laserlichtshow

We halen je op bij je accommodatie en brengen je naar het The Magic Water Park and Lights Show, een must als je in Lima bent. Dit park heeft het Guinness Book-record voor het grootste fonteinencomplex ter wereld, met 13 verschillende fonteinen en vele zijn interactief. Alle fonteinen zijn 's nachts verlicht, vele met continu veranderende kleurenschema's. De belangrijkste attractie is wanneer een kleurrijk laserlichtprogramma gesynchroniseerd met klassieke en Peruaanse muziek de fonteinen laat sprankelen en schijnen terwijl het water in unieke patronen en vormen stroomt. Na deze fantastische ervaring brengen we je terug naar je hotel!

Lima: Magisch Watercircuit & Dinnershow

6. Lima: Magisch Watercircuit & Dinnershow

Deze combinatie van Magisch Watercircuit en dinnershow laat je de meest verbazingwekkende bezienswaardigheden van de stad Lima zien. Na een bezoek aan het Magische Watercircuit proef je een voortreffelijk buffetdiner en bekijk je een spectaculaire show in La Dama Juana. De tour begint met een hotel pick-up, voordat je naar het Magische Watercircuit gaat. Bij aankomst zul je 13 cybernetische bronnen observeren en een geiser zien die wel 80 meter hoog kan worden. Je zult ook het grootste waterscherm ter wereld kunnen bewonderen, waarop een audiovisuele show van 95 meter hoog wordt geprojecteerd. Na een rondleiding door het Magische Watercircuit ga je naar het Dama Juana restaurant om te genieten van een voortreffelijk buffetdiner. Tijdens het diner ontdek je 5000 jaar geschiedenis en cultuur door het eten te proeven en de schoonheid van de Peruaanse folklore te bekijken.

Lima: Magisch Watercircuit met Diner

7. Lima: Magisch Watercircuit met Diner

Geniet van een rondleiding door het Magische Watercircuit in Lima, voor iets anders dan de culturele en historische rondleidingen door de hoofdstad. Dit indrukwekkende park, dat door het Guinness Book of World Records is uitgeroepen tot het grootste in zijn soort, heeft prachtige waterfonteinen die dansen op muziek en licht en zorgen voor een verbazingwekkend spektakel, waaronder een straal die 262ft hoog is! En milieubewuste reizigers hoeven zich niet te laten afschrikken: het park hergebruikt het grootste deel van het water dat in de fonteinen circuleert en slechts een klein percentage verdampt in de lucht. Al met al is het Magische Watercircuit een leuk dagje uit in Lima - zowel voor kinderen als volwassenen! Ga na deze ervaring naar een gerenommeerd restaurant voor een heerlijk diner. Terwijl je in het restaurant zit, kun je genieten van een historische sfeer in een 100 jaar oud huismuseum. Het perfecte einde van deze activiteit in Lima voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Lima: Lights, Pisco en Fun Night Tour en Pisco-proeverij

8. Lima: Lights, Pisco en Fun Night Tour en Pisco-proeverij

Nadat je bent opgehaald bij het hotel, begint het plezier met het beroemde Magic Water Circuit in "Parque de la Reserva", hier voel je je als een kind dat rond de waterfonteinen speelt, en geniet daarna van de lichtshow over Peruaanse dansen, fauna en geschiedenis . Wanneer de show eindigt, wordt u naar het centrum van Lima gereden. U kunt door het historische centrum wandelen en genieten van het nachtelijke uitzicht op onze belangrijkste pleinen zoals Plaza San Martin en Plaza Mayor. Dit is een goed moment voor foto's en daarna kunt u een paar traditionele bars bezoeken om Pisco sours, Peruaanse cocktail gemaakt Pisco. Op de terugweg gaan je gidsen op zoek naar een plek waar je de echte Peruaanse streetfood-ervaring kunt voelen: afhankelijk van hoe je je voelt, kunnen ze naar alles zoeken, van hamburgers tot ceviches, anticuchos en desserts. Aan het einde van de avond wordt er een laatste ronde met drankjes voor u verzorgd, waarna u terugkeert naar het hotel of waar u maar wilt.

Lima: Magisch Fontein Park en Boheemse Barranco Tour

9. Lima: Magisch Fontein Park en Boheemse Barranco Tour

Geniet van een rondleiding door de Boheemse wijk Barranco in Lima. Bezoek een enorm fonteinencomplex omgeven door grote monumenten en groen in het Magic Water Fountain Park. Begin met het ophalen van een hotel en transfer naar Magic Water Fountain Park. Volg een rondleiding door het park en de dansende fonteinen met licht, muziek en interactieve elementen. Luister terwijl je gids de betekenis van het gebied uitlegt. Bekijk de beroemde lichtshow die de verschillende culturen van de kust, bergen en jungle van Peru laat zien. Geniet van een rondleiding door de culturele wijk Barranco in Lima. Barranco is bekend geworden als een Boheemse wijk met een ontluikende kunstscene. De oude herenhuizen worden omgebouwd tot restaurants, cafés, nachtclubs, designwinkels, kunstgalerijen en musea. Wandel door de kunstzinnige straten van de buurt en bekijk prachtige muurschilderingen en graffiti. Leer meer over deze fascinerende wijk in je gids. Geniet ten slotte van een magische wandeling door de romantische Brug der Zuchten, die de grote Peruaanse zangeres Chabuca Granda inspireerde tot het componeren van een van haar meest iconische en bekende liedjes.

Lima: kookworkshop en rondleiding watercircuit

10. Lima: kookworkshop en rondleiding watercircuit

Als u uw alojamiento-zoeker bent, wordt u gevraagd om alle uitnodigingen voor de registratie en om het historische centrum van Lima te leiden. Luego, llegamos a la cocina de familia local Limeña, ubicado en el corazón del centro histórico. El chef nos enseñar a preparar uno de los platos más famosos del Perú, el Ceviche de Pescado, acompañado del licor bendito el pisco sour. Selecteer de juiste ingrediënten en de ayuda del Chef Arturo, bereid de ceviche en de pisco sour voor, de rest van de geschiedenis en de oorspronkelijke delicias locales. Als het eindstation nu groter is, bezoek dan de Circuito Mágico del Agua. Dit is een impresionante park dat zich afspeelt in de minuten van het historische centrum van Lima. El Circuito Mágico del Agua is een icono van de stad en een symbool van revitalisering van de openbare ruimte in het Spaans. Luego de disfrutar van een ongelooflijk espectáculo van muziek, agua, sonido en luces laser, lo llevaremos de regreso alojamiento.

Alle activiteiten

44 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Magic Water Circuit

Wil je alle activiteiten in Magic Water Circuit bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.