Kies data

Magic Water Circuit

Magic Water Circuit: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

1. Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

Ga naar het San Francisco Convent en zijn beroemde catacomben. Ontdek een uniek deel van de metro van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken de straten 's nachts. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bewonder je de verlichte kathedraal van Lima, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals het regerings- en gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de boulevard Chabuca Granda Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en afmetingen en spuiten waterstralen tot wel 80 meter de lucht in. Houd uw camera klaar om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: magisch watercircuit met diner en folkloreshow

2. Lima: magisch watercircuit met diner en folkloreshow

Geniet van een rondleiding door het Magic Water Circuit in Lima, een verfrissend verschil met normale Lima-tours. Dit indrukwekkende park, door het Guinness Book of World Records uitgeroepen tot het grootste in zijn soort, heeft prachtige waterfonteinen die dansen op muziek en lichten die zorgen voor een verbazingwekkend schouwspel, waaronder een straal die 80 meter hoog reikt. Eco-reizigers hoeven zich niet af te schrikken: het park hergebruikt het grootste deel van het water dat in de fonteinen circuleert, en slechts een klein percentage verdampt in de lucht. Al met al zorgt het Magic Water Circuit voor een leuk dagje uit in Lima voor zowel kinderen als volwassenen. Ga na deze ervaring naar een gerenommeerd restaurant om te genieten van een heerlijk diner. Geniet in het restaurant van een typische dansshow met dansers die enkele van de meest representatieve dansen uit verschillende regio's van Peru uitvoeren. Het perfecte einde van deze activiteit in Lima voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Lima: Live Magic Water Show-ervaring

3. Lima: Live Magic Water Show-ervaring

Je gids vertrekt om 18:00 uur vanuit je hotel en haalt je op voordat je kennis maakt met je chauffeur en gidsteam voor deze ervaring. Hierna wacht de waterparkshow-ervaring op u. Het park zelf heeft twee Guinness-wereldrecords, en eenmaal daar zul je de betekenis van het erfgoed van de lokale bevolking begrijpen zoals het wordt verteld door middel van fonteinen, lasers en hologrammen. Hierna zal de hoofdshow zeker een fantastische verrassing voor je zijn. Aan het einde van je ervaring keer je om ongeveer 21:00 uur terug naar je hotel met je team. U zult prettige herinneringen aan een geweldige en kleurrijke ervaring hebben, want dit wordt zeker een avond die u niet snel zult vergeten.

Lima: Lights, Pisco en Fun Night Tour en Pisco-proeverij

4. Lima: Lights, Pisco en Fun Night Tour en Pisco-proeverij

Nadat je bent opgehaald bij het hotel, begint het plezier met het beroemde Magic Water Circuit in "Parque de la Reserva", hier voel je je als een kind dat rond de waterfonteinen speelt, en geniet daarna van de lichtshow over Peruaanse dansen, fauna en geschiedenis . Wanneer de show eindigt, wordt u naar het centrum van Lima gereden. U kunt door het historische centrum wandelen en genieten van het nachtelijke uitzicht op onze belangrijkste pleinen zoals Plaza San Martin en Plaza Mayor. Dit is een goed moment voor foto's en daarna kunt u een paar traditionele bars bezoeken om Pisco sours, Peruaanse cocktail gemaakt Pisco. Op de terugweg gaan je gidsen op zoek naar een plek waar je de echte Peruaanse streetfood-ervaring kunt voelen: afhankelijk van hoe je je voelt, kunnen ze naar alles zoeken, van hamburgers tot ceviches, anticuchos en desserts. Aan het einde van de avond wordt er een laatste ronde met drankjes voor u verzorgd, waarna u terugkeert naar het hotel of waar u maar wilt.

Van Lima: hele dag naar Ballestas-eilanden en Ica "Huacachina"!

5. Van Lima: hele dag naar Ballestas-eilanden en Ica "Huacachina"!

Beleef een leuke dag in Ica! je wordt om 05.00 uur opgehaald bij je accommodatie. Daarna heb je een vlotte rit van 4 uur naar Paracas, waar we de boottocht naar de Ballestas-eilanden zullen maken. Op weg naar de eilanden voel je de frisse zeebries en kijk je naar de mysterieuze "Candelabro de Paracas Geoglyph". Als je de eilanden nadert, hoor je het vriendelijke gegrom van de zeeleeuwen, vrolijke rondspringende pinguïns, jagende Peruaanse jan-van-genten en meer. We zullen het avontuur voortzetten in de richting van Ica-Huacachina (ongeveer 1 uur rijden). Zodra je aankomt, organiseert je gids je rit naar de indrukwekkende steile duinen, bijna een uur pure adrenaline op de buggy's en oefenen met sandboarden. Woorden zijn niet genoeg om het verbazingwekkende woestijnlandschap te beschrijven, je hebt tijd om de meest memorabele foto's te maken. Na je rondleiding is het een goed moment om te gaan lunchen (je gids helpt je bij het organiseren ervan) of te genieten van een lekker koud drankje. Mis de kans niet om een wandeling door de Huacachina-oase te maken en de mysterieuze legendes van deze prachtige plek te horen. Na deze leuke dag is het tijd om terug te keren naar Lima voor een comfortabele drop-off in je hotel. Uw professionele chauffeur en gids zorgen ervoor.

Het magische watercircuit

6. Het magische watercircuit

Bij de bouw heeft het Magic Water Circuit het Guinness Book of World Records gehaald als 's werelds grootste waterfonteincomplex in een openbaar park. Dat is op zich al behoorlijk indrukwekkend, maar gooi er een reeks echt behoorlijk spectaculaire fonteinen bij en je hebt een bestemming die kinderen blij zal maken en zelfs de meest cynische volwassenen een stille glimlach zal bezorgen. Deze tour begint met een pick-up van je hotel en je gaat dan meteen naar het Magical Water Circuit. Bij aankomst ziet u 13 cybernetische bronnen. Ook zie je een geiser die tot wel 80 meter hoog is. U zult ook het grootste waterscherm ter wereld kunnen waarderen, waarin een audiovisuele show wordt geprojecteerd op het 95 meter hoge scherm. Na een rondleiding door het Magical Water Circuit, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Lima: kookworkshop en rondleiding watercircuit

7. Lima: kookworkshop en rondleiding watercircuit

Als u uw alojamiento-zoeker bent, wordt u gevraagd om alle uitnodigingen voor de registratie en om het historische centrum van Lima te leiden. Luego, llegamos a la cocina de familia local Limeña, ubicado en el corazón del centro histórico. El chef nos enseñar a preparar uno de los platos más famosos del Perú, el Ceviche de Pescado, acompañado del licor bendito el pisco sour. Selecteer de juiste ingrediënten en de ayuda del Chef Arturo, bereid de ceviche en de pisco sour voor, de rest van de geschiedenis en de oorspronkelijke delicias locales. Als het eindstation nu groter is, bezoek dan de Circuito Mágico del Agua. Dit is een impresionante park dat zich afspeelt in de minuten van het historische centrum van Lima. El Circuito Mágico del Agua is een icono van de stad en een symbool van revitalisering van de openbare ruimte in het Spaans. Luego de disfrutar van een ongelooflijk espectáculo van muziek, agua, sonido en luces laser, lo llevaremos de regreso alojamiento.

Lima: magisch watercircuit van 3 uur en fantasiefonteinshow

8. Lima: magisch watercircuit van 3 uur en fantasiefonteinshow

Het Guinness Book of World Records heeft het Magic Water Circuit in Parque de la Reserva vermeld als 's werelds grootste fonteinencomplex in een openbaar park. Geniet van deze 13 waterfonteinen die muziek, gekleurd licht en lasereffecten combineren tijdens een gezinsvriendelijk bezoek van 3 uur. Kom net voor zonsondergang aan om de fonteinen zowel bij daglicht als in het donker te ervaren. Geniet van de Fantasy Fountain water-en-laserlichtshow, die op muziek staat. Sommige fonteinen zijn interactief, zoals de Tunnel of Surprises, het Labyrinth of Dreams en de Walk-In Dome. Je kunt proberen droog te blijven als je ze binnenstapt, maar je zult zeker hier en daar een plons krijgen.

Andere activiteiten in Magic Water Circuit

Wil je alle activiteiten in Magic Water Circuit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.