Magic Water Circuit

Magic Water Circuit: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: magisch watercircuit met diner en folkloreshow

1. Lima: magisch watercircuit met diner en folkloreshow

Geniet van een rondleiding door het Magic Water Circuit in Lima, een verfrissend verschil met normale Lima-tours. Dit indrukwekkende park, door het Guinness Book of World Records genoemd als het grootste in zijn soort, heeft prachtige waterfonteinen die dansen op muziek en lichten die een verbazingwekkend schouwspel bieden, waaronder een jetspray die 80 meter hoog wordt. Ecoreizigers hoeven zich niet te laten afschrikken: het park hergebruikt het grootste deel van het water dat in de fonteinen circuleert, en slechts een klein percentage verdampt in de lucht. Al met al zorgt het Magic Water Circuit voor een leuk dagje uit in Lima voor zowel kinderen als volwassenen. Ga na deze ervaring naar een gerenommeerd restaurant om te genieten van een heerlijk diner. Geniet in het restaurant van een typische dansshow met dansers die enkele van de meest representatieve dansen uit verschillende regio's van Peru uitvoeren. Het perfecte einde van deze activiteit in Lima voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

2. Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

Ga naar het San Francisco-klooster en zijn beroemde catacomben. Ontdek ondergronds een uniek deel van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken 's avonds de straten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, kun je de verlichte kathedraal van Lima bewonderen, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals de regering en het gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de Chabuca Granda-boulevard Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en maten en laten waterstralen tot 80 meter (262 voet) de lucht in. Houd uw camera gereed om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: Live Magic Water Show Experience

3. Lima: Live Magic Water Show Experience

Beginnend bij je hotel om 18:00 uur, zal je gids je ophalen voordat je kennismaakt met je chauffeur en gidsteam voor deze ervaring. Hierna wacht u de belevenis van het waterpark. Het park zelf beschikt over twee Guinness wereldrecords, en eenmaal daar begrijp je de betekenis van het erfgoed van de lokale bevolking zoals het wordt verteld door fonteinen, lasers en hologrammen. Hierna zal de hoofdshow zeker een fantastische verrassing voor je zijn. Aan het einde van uw ervaring keert u rond 21:00 uur met uw team terug naar uw hotel. Je zult blije herinneringen overhouden aan een geweldige en kleurrijke ervaring, want dit is zeker een avond die je niet snel zult vergeten.

Lima: Lights, Pisco, Fun Night Tour en Pisco Tasting

4. Lima: Lights, Pisco, Fun Night Tour en Pisco Tasting

Na het ophalen van het hotel, begint het plezier met het beroemde Magic Water Circuit in "Parque de la Reserva", hier zul je je als een kind voelen spelen rond de waterfonteinen, en dan genieten van de lichtshow over Peruaanse dansen, fauna en geschiedenis . Wanneer de show eindigt, word je naar het centrum van Lima gereden. Je kunt door het historische centrum lopen en genieten van het nachtzicht op onze belangrijkste pleinen zoals Plaza San Martin en Plaza Mayor, dit is een goed moment voor foto's en daarna kun je een paar traditionele bars bezoeken om Pisco Sours, Peruaanse cocktail gemaakt van Pisco. Op de terugweg gaan je gidsen op zoek naar een plek waar je de echte Peruaanse straatvoedselervaring kunt voelen: afhankelijk van hoe je je voelt, kunnen ze zoeken naar alles van hamburgers tot ceviches, anticuchos en desserts. Aan het einde van de avond krijgt u een laatste drankronde en daarna keert u terug naar het hotel of waar u ook maar wilt.

Van Lima: een hele dag naar de Ballestas-eilanden en Ica "Huacachina"!

5. Van Lima: een hele dag naar de Ballestas-eilanden en Ica "Huacachina"!

Beleef een leuke dag in Ica! je pick-up begint om 5 uur vanaf je accommodatie. Daarna heb je een vlotte rit van 4 uur naar Paracas, waar we de boottocht naar de Ballestas-eilanden zullen maken. Op weg naar de eilanden voel je de frisse zeebries en kijk je naar de mysterieuze "Candelabro de Paracas Geoglyph". Naarmate je dichter bij de eilanden komt, hoor je het vriendelijke gegrom van de zeeleeuwen, vrolijke pinguïns die rondspringen, Peruaanse boobies jagen en meer. Na je rondreis over de eilanden, heb je wat tijd om te genieten van een smakelijk lokaal ontbijt, je gids zal je altijd de beste plaatsen aanbevelen om van je maaltijden te genieten. Na de ontbijtstop vervolgen we het avontuur richting Ica-Huacachina (ongeveer 1 uur rijden). Zodra je aankomt, organiseert je gids je rit naar de indrukwekkende steile duinen, bijna een uur pure adrenaline op de buggy's en oefenen met sandboarden. Woorden zijn niet genoeg om het verbazingwekkende woestijnlandschap te beschrijven, je hebt tijd om de meest memorabele foto's te maken. Na je tour is het een goed moment om te gaan lunchen (je gids zal helpen bij het organiseren ervan) of te genieten van een goed koud drankje. Mis de kans niet om een wandeling door de Huacachina-oase te maken en de mysterieuze legendes van deze prachtige plek te horen. Natuurlijk zult u de kans niet missen om een lokale wijnmakerij te bezoeken waar u verschillende voorbeelden van lokale zoete wijnen en wat pisco, onze nationale drank, kunt proeven! Na deze leuke dag is het tijd om terug te komen naar Lima voor een comfortabele drop-off in je hotel. Uw professionele chauffeur en gids zullen ervoor zorgen.

Lima: 3 uur magisch watercircuit en fantasiefonteinshow

6. Lima: 3 uur magisch watercircuit en fantasiefonteinshow

Het Guinness Book of World Records heeft het Magic Water Circuit in Parque de la Reserva vermeld als 's werelds grootste fonteincomplex in een openbaar park. Geniet van deze 13 waterfonteinen die muziek, gekleurde lichten en lasereffecten combineren tijdens een gezinsvriendelijk bezoek van 3 uur. Kom net voor zonsondergang aan om de fonteinen zowel bij daglicht als in het donker te ervaren. Geniet van de Fantasy Fountain water-en-laser-lichtshow, die op muziek is gezet. Sommige fonteinen zijn interactief, zoals de Tunnel of Surprises, het Labyrinth of Dreams en de Walk-In Dome. Je kunt proberen droog te blijven als je naar binnen stapt, maar je zult hier en daar zeker vatbaar zijn voor een plons.

Het magische watercircuit

7. Het magische watercircuit

Bij de aanleg ervan maakte het Magic Water Circuit het Guinness Book of World Records als 's werelds grootste waterfonteincomplex in een openbaar park. Dat is op zich al behoorlijk indrukwekkend, maar spring in een reeks echt heel spectaculaire fonteinen en je hebt een bestemming die kinderen gelukkig zal houden en zelfs de meest cynische volwassenen een stralende lach zal brengen. Deze tour begint met een pick-up van je hotel en je gaat dan meteen naar het Magical Water Circuit. Bij aankomst ziet u 13 cybernetische bronnen. Je ziet ook een geiser die stijgt tot 80 meter. Je zult ook het grootste waterscherm ter wereld kunnen waarderen, waarin een audiovisuele voorstelling wordt geprojecteerd op het 95 meter hoge scherm. Nadat je getoerd hebt op het Magical Water Circuit, word je teruggebracht naar je hotel.

Lima: kookworkshop en watercircuittour

8. Lima: kookworkshop en watercircuittour

Después de recogerlo de su alojamiento por la tarde, recogemos een todos los invitados para el recorrido y nos dirigimos al centro histórico de Lima. Luego, llegamos a la cocina de una familia local Limeña, ubicado en el corazón del centro histórico. El chef nos enseñará a preparar uno de los platos más famosos del Perú, el Ceviche de Pescado, acompañado del licor bendito el pisco sour. Bekijk de ingrediënten van de ingrediënten en de ayuda del Chef Arturo, bereide ceviche en pisco sour, verse ingrediënten uit de geschiedenis en de oorsprong van de lekkernijen locales. De laatste terminar nuestro taller de cocina, visitaremos el Circuito Mágico del Agua. Este impresionante parque se encuentra a pocos minutos del centro histórico de Lima. El Circuito Mágico del Agua is een icono de la ciudad y un símbolo de la revitalización de los espacios públicos de la zona. Luego de disfrutar de un increíble espectáculo de música, agua, sonido en luces laser, llevaremos de regreso a su alojamiento.

Sitemap Magic Water Circuit

Wil je alle activiteiten in Magic Water Circuit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.