Kies data

Mahane Yehuda Market

Mahane Yehuda Market: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Jeruzalem: culinaire rondleiding door de Mahane Yehuda-markt

1. Jeruzalem: culinaire rondleiding door de Mahane Yehuda-markt

Ervaar de overvloed van de "shuk", terwijl je de open Mahane Yehuda-markt verkent terwijl je lekker eten en een levendige sfeer krijgt. De tour slingert zich door de kleurrijke straten van de markt en de geschiedenis die deze heeft gevormd, terwijl het verhaal van de buurt en zijn beroemde marktplaats zich ontvouwt. Tijdens je tour krijg je de kans om te stoppen en een aantal van de aanbiedingen van de meest interessante stands van de markt te proeven. Je kunt met de handelaren praten en enkele van de fascinerende en leuke verhalen horen die deel zijn gaan uitmaken van de unieke geschiedenis van de Machane Yehuda-gemeenschap. De tour omvat ook een korte excursie naar de nabijgelegen wijk Nachlaot, waar u het unieke verhaal van het gebied zult horen. Er zal een korte pauze worden gehouden onder de beroemde en nog steeds vruchtbare "bessenboom", die wordt genoemd in het lied van Yossi Banai. Enkele van de beste hapjes onderweg zijn: specerijen, traditioneel gebakken goederen, tahini en halva in Jeruzalem-stijl, gezondheidsdranken en natuurlijke geneeskrachtige producten, het beroemde Rogalach van Jeruzalem en authentieke humus uit Jeruzalem.

Van Tel Aviv: begeleide dagtour door Jeruzalem

2. Van Tel Aviv: begeleide dagtour door Jeruzalem

Doe mee met deze rondleiding in Jeruzalem, bekend als het Heilige Land. Wandel door de oude stad en ontdek verborgen juweeltjes die om elke hoek verschijnen. Bezoek de Westelijke Muur, de Tempelberg en de Heilig Grafkerk. Begin uw reis met een pick-up, leun achterover en ontspan terwijl u naar Jaffa Gate rijdt. Je gids vertelt interessante feiten terwijl je voorbij rijdt. Passeer de overblijfselen van de Romeinse Cardo in het oude hart van de stad en bekijk de Hurva-synagoge. Geniet van een schilderachtig uitzicht vanaf het uitkijkpunt en bekijk enkele van 's werelds belangrijkste religieuze bezienswaardigheden. Kijk uit over de Tempelberg, de Rotskoepel, de Al Aqsa-moskee en de beroemde Olijfberg op de achtergrond. Vanaf hier ga je verder naar de duizenden jaren oude Westelijke Muur, loop je langs de Via Dolorosa en breng je een bezoek aan de Heilig Grafkerk voordat je de exotische geuren en schatten van de levendige Old City Bazaar ontdekt. Je laatste stop van de dag is op de Mahane Yehuda-markt, die vol staat met kleurrijke verkopers die eten, kleding, groenten en fruit verkopen. Je hebt wat tijd om te lunchen als je wilt. Zorg ervoor dat je foto's maakt van deze kleurrijke markt die vol staat met muurschilderingen en coole straatkunst. Rond uw reis af met een transfer terug naar Tel Aviv in de middag.

Jeruzalem: Machane Yehuda Market Food Tour met 6 proeverijen

3. Jeruzalem: Machane Yehuda Market Food Tour met 6 proeverijen

Bezoek de Machne Yahuda-markt en dompel jezelf onder in de cultuur en gastronomie van Israël. Geniet onderweg van aangepaste stops, proef typisch eten en leer de lokale gebruiken van je gids kennen. Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar is Machne Yehuda de meest bezochte markt in Israël, en met een goede reden. Het vertegenwoordigt de culturele en culinaire verscheidenheid van Israël in een authentieke levendigheid, die een mozaïek van geuren, geluiden en smaken creëert. De kramen en steegjes worden afgewisseld met boeiende verhalen, die de basis vormen van de overvloed en gratie die de markt kenmerkt. Bezoek zorgvuldig geselecteerde culinaire haltes die dienen als een volledige maaltijd.

Van Jeruzalem/Tel Aviv: begeleide dagtour door Jeruzalem

4. Van Jeruzalem/Tel Aviv: begeleide dagtour door Jeruzalem

Doe mee met de Best of Jerusalem Day Tour voor de gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om deze magische stad te ontdekken voor een concurrerende prijs. Je zult de oude stad van Jeruzalem verkennen, naast de moderne, levendige metropool van vandaag. Onze Jeruzalem-dagtour bezoekt de hoogtepunten binnen de muren van de oude stad, waaronder de westelijke muur, de Via Dolorosa en de Heilig Grafkerk. Het neemt je ook mee naar het moderne Jeruzalem om de complexe sociale samenstelling van deze bruisende metropool te begrijpen. Bekijk het gemeentecomplex en geniet van de sfeer in de levendige Jaffa-straat op weg naar de wereldberoemde Machane Yehuda-markt, waar de lokale bevolking en toeristen van over de hele wereld samenkomen om de smaken en geuren op te snuiven van alles wat deze beroemde markt te bieden heeft aanbieden.

Jeruzalem: Mahane Yehuda Market-proeverijkaart

5. Jeruzalem: Mahane Yehuda Market-proeverijkaart

Of u nu met z'n tweeën, een kleine groep of alleen op ontdekkingstocht bent, u kunt genieten van de vrijheid in uw eigen tempo. Deze proeverij van de Mahane Yehuda-markt geeft je vouchers om op elke bestemming met gegarandeerde smaak te eten. Zelfstandig de markt verkennen, maar met voldoende lokale kennis voor een heerlijk en cultureel verrijkend dagje uit. De Mahane Yehuda Bite Card is een combinatie van top gidsen en de meest geliefde en kleurrijke marktkooplui die voor jou samenwerken. Een enkele kaart en ponskaart waarmee u in uw eigen tempo kunt genieten van de overvloed van de markt. De kaart bevat: Georgisch gebak, imaruly (hartig gebak gevuld met kaas of spinazie) of sambusak met hummus/halve sabih (traditioneel gebak); chili con carne en een bierjager, of een keuze uit 3 dim-sums; een gezondheidsdrankje, een kopje vers gezondheidssap; een Angus patty of portobello champignon a la plancha of een voorproefje van hummus; kubbeh-soep of gevulde groenten (marokkaanse sigaar, kubbeh en gevulde druivenblad- of rode kubbeh-soep; een voorproefje van uniek ijs of cortado, espresso of verse muntthee.

Overzicht activiteiten in Mahane Yehuda Market

Wil je alle activiteiten in Mahane Yehuda Market ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.