Majorelletuin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Majorelletuin

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 598 beoordelingen

Door Abdelhak Bichri opgehaald en netjes weer terug gebracht. De reis was aangenaam en onderweg werd ons veel verteld over de cultuur en gebouwen. De chauffeur zorgde ervoor dat we niks te kort kwamen en gaf ons de tijd om rond te kijken. Ook bij de tweede activiteit heeft hij ons opgewacht en vertrok pas toen alles in orde was. Het was een leuke ervaring! Kameel rijden duurde wel een uur maar door de leuke praatjes ging de tijd snel voorbij. De activiteiten begeleider vond het niet vervelend om tig foto’s en video’s te maken. Hij bood het ons continue aan waardoor wij ontzettend veel foto’s hebben Raad het zeker aan!!

Leuke combinatie voor halve dag. De majorelle tuin geeft het voordeel dat je niet hoeft aan te schuiven voor binnen te gaan. De tickets zijn op voorhand klaar en worden overhandigd door de chauffeur. De tuin zelf is heel mooi met cactussen en mooie kleuren. Wees bereid om aan te schuiven voor een fotootje. Na een uur heb je het ook wel gezien en ga je door voor de kamelenrit. Je wordt in een mooi gewaad gekleed en een hoofddoek. De rit zelf is door de Palmeraie en zeer rustig. Er wordt ook thee aangeboden en koekjes.

Super mooie ervaring, onze geweldige chauffeur Abdull heeft super voor ons gezorgd, op tijd opgehaald in onze verstoken Riad en veilig weer terug gebracht. Onze gids in de bergen was ook super, flinke trip door de bergen met super mooie uitzichten. Zeer lieve mensen overal en een heerlijke lunch! Bedankt chauffeur Abdull

Het was een goed georganiseerde reis. Er werd van te voren gebeld naar de receptie hoe laat ze klaar stonden voor ons. De tour guide was super vriendelijk!

Geweldig om alle bezienswaardigheden in een dag te kunnen bezoeken. Mooie plekken bezocht en mooie foto's gemaakt. Het weer was geweldig.