Makadi Bay
Fietsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Makadi Bay

Wil je alle activiteiten in Makadi Bay ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Makadi Bay

Wij vertrokken vanaf Makadi Bay met de quad. We dachten dat we opgehaald zouden worden met een bus om 14.00 uur, maar dat was niet het geval. Om 14.20 uur waren we nog aan het wachten tot we iets zouden horen, maar niks. Toen geappt naar de organisatie. Ze zeiden dat we naar het strand moesten lopen naar de haven, net voorbij ons resort 'Stella di mare beach resort'. Daar stond iemand op ons te wachten om ons op te halen (om vervolgens 100 meter verderop te gaan staan wachten). Daarna hebben we nog tot 15.00 uur moeten wachten op de rest van de groep. Het zou handiger zijn als de exacte vertreklocatie en vertrektijd vooraf duidelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent, het was voor ons namelijk gewoon om de hoek, terwijl we dachten dat we er met de bus heen moesten. Uiteindelijk was het het wachten zeker waard en hebben we een superleuke trip gehad. Wat mij betreft hadden we alleen nog wel een paar keer wat harder kunnen doorrijden, even het gas erop :).

Een te leuke ervaring! De gids rijdt lekker door waardoor je op een heerlijk tempo door de woestijnen rijdt! Wij waren al bang dat we weer heel rustig moesten rijden. Er werden twee stops gemaakt om mooie foto’s te maken, daar krijg je genoeg ruimte voor. De gids was erg behulpzaam en aardig zeker een aanrader! Ook waren wij onze selfiestick vergeten, terwijl we dit niet door hadden. Wij zijn netjes opgebeld en onze selfiestick is de volgende ochtend kosteloos naar ons hotel gebracht! Niet vergeten om een sjaal mee te nemen, anders moet je die daar kopen. Het is aan te raden om de bril die zij aanbieden te huren, vanwege het zand. Kosten voor het huren van deze bril zijn 40 egyptische dollars.

We vertrokken in het donker. Eerst was het een beetje eng maar al snel konden we genieten van de rust en stilte. Na een eerste stop werd het licht. We reden verder naar de zee waar we konden genieten van zonsopgang. Het was prachtig. Het laatste stuk hebben we heel snel mogen rijden. Het was een fantastische ervaring. Het was onze eerste keer. We kregen goede uitleg. Mijn zoon werd in de watten gelegd. Zeker een aanrader.

Hele mooie ervaring zeker met zonsondergang bij de zee. Het zitten op de kameel vonden wij niet nodig aangezien dat van de tijd afgaat van het quad rijden. Quad rijden was jammer genoeg korter dan aangegeven..

Amazing quad tour! You can choose if you want to be in the fast or slow group. The 2 stops are very beautiful! Just a great trip Went with my boyfriend (21 and 23 years old)