Makadi Bay
Uitkijkpunten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Makadi Bay

Want to discover all there is to do in Makadi Bay? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Makadi Bay

Een te leuke ervaring! De gids rijdt lekker door waardoor je op een heerlijk tempo door de woestijnen rijdt! Wij waren al bang dat we weer heel rustig moesten rijden. Er werden twee stops gemaakt om mooie foto’s te maken, daar krijg je genoeg ruimte voor. De gids was erg behulpzaam en aardig zeker een aanrader! Ook waren wij onze selfiestick vergeten, terwijl we dit niet door hadden. Wij zijn netjes opgebeld en onze selfiestick is de volgende ochtend kosteloos naar ons hotel gebracht! Niet vergeten om een sjaal mee te nemen, anders moet je die daar kopen. Het is aan te raden om de bril die zij aanbieden te huren, vanwege het zand. Kosten voor het huren van deze bril zijn 40 egyptische dollars.

Online staat aangegeven dat het vervoer inclusief is. Als je NIET in Hurghada zit dan moet je dus wel extra betalen! Verder zijn de lokale mensen echt super aardig en het rijden op de quad is fantastisch en ook de bergen, kliffen, zonsondergang enzo is super! Maar ik zal NOOIT weer bij GetYourGuide boeken omdat ze niet eerlijk zijn in hun beschrijving op internet en daar ook niks aan willen veranderen na heel veel communicatie met het bedrijf. Ronduit zeeeer slecht

Hele mooie ervaring zeker met zonsondergang bij de zee. Het zitten op de kameel vonden wij niet nodig aangezien dat van de tijd afgaat van het quad rijden. Quad rijden was jammer genoeg korter dan aangegeven..

Amazing quad tour! You can choose if you want to be in the fast or slow group. The 2 stops are very beautiful! Just a great trip Went with my boyfriend (21 and 23 years old)

Schitterende tocht door de woestijn en bij de zee, mooie plekken gezien, zeker een aanrader om te doen, neem wel een sjaal mee voor het stof!