Makadi Water World

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Makadi Water World

Wil je alle activiteiten in Makadi Water World ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Makadi Water World

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Geweldige dag in Water World

We boekten in de late avond voor de volgende dag. Hierdoor werkte de overboeking helaas niet meer. Wilde naar de kassa gaan en de beveiliging niet binnenlaten. Na een telefoontje met het opgegeven noodnummer kwam er na 5 minuten een aardige meneer, die ons gelijk naar binnen liet. Voor het ongemak kregen we een aanbieding voor een gratis Hurghada-trip of een quad-tour. Helaas konden we wegens tijdgebrek niet op het aanbod ingaan. Gids is absoluut een goede portal, we hebben net erg laat geboekt.

Geweldig dagje uit voor de verjaardag van dochter!

De kinderen bruisen nog van hun bezoek aan het waterpark en vonden alle glijbanen geweldig - ze zeggen dat het een van de leukste dingen was die ze op vakantie hebben gedaan. Een beetje prijzig, maar dit was inclusief een volledige dagkaart inclusief lunch en frisdrank de hele dag en zeker de moeite waard.

Transfer met Adham was op tijd, leuk en snel. Super goed. Het waterpark zelf is mooi, goed onderhouden en je bent goed voorzien van eten en drinken. De glijbanen zijn allemaal in goede staat en er is voor ieder wat wils. We waren 5 uur erg druk. Alleen vind ik de prijs iets te hoog.