Datums kiezen

Ontdek het beste van
Makassar

Makassar

Onze aanbevelingen voor Makassar

Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

1. Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een flexibel eSIM-gegevensabonnement. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in heel Indonesië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking. Scan eenvoudig uw QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps en websites tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met slechts één eSIM per apparaat. Waardeer op door aanvullende eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Indonesië: Excelcom (XL Axiata) De rest van de landen zijn na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app.

Indonesië: eSim mobiel data-abonnement

2. Indonesië: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Indonesië en andere landen. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Upgrade naar dekking in 8 regio's, waaronder Indonesië. Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand, Cambodja, Hongkong en Zuid-Korea. Upgrade naar dekking in 10 regio's, waaronder Indonesië. Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand, China, Hongkong, Macau, Taiwan en Zuid-Korea. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Indonesische vervoerders te gebruiken: Excelcom(XL Axiata)

Tana Toraja: 3D2N privétour in Zuid-Sulawesi

3. Tana Toraja: 3D2N privétour in Zuid-Sulawesi

Dag 1: Welkom in Makassar! Je avontuur begint zodra je landt op Hasanuddin Airport, waar onze gids staat te popelen om je mee te nemen. Maak je vast voor een 8 uur durende rit naar Tana Toraja. Onderweg kom je door charmante Buginese dorpjes en het levendige vissersdorp Barru's, om de bezienswaardigheden en geluiden van Zuid-Sulawesi in je op te nemen. Vergeet niet wat foto's te maken bij Puncak Lakawan voor die Insta-waardige uitzichten voordat je tegen de avond Rantepao binnenrijdt. Daar overnacht je, klaar om je op te laden voor de avonturen van morgen. Dag 2: Opstaan, het is tijd om je te verdiepen in de culturele wonderen van Tana Toraja! Na een stevig ontbijt ga je op ontdekkingstocht als een plaatselijke bewoner. Eerste stop: Kete' Kesu, een Torajaans dorp rechtstreeks van een ansichtkaart. Verdwaal in het doolhof van traditionele Tongkonaanse huizen en geniet van de rijke culturele sfeer. Vervolgens draait alles om oude begraafplaatsen bij Lemo en Londa. Deze grotten op de klif herbergen een fascinerende geschiedenis en griezelige tau-tau beeltenissen die over het land waken. Als je honger hebt gekregen, ga je terug naar Rantepao voor een heerlijke lunch die je smaakpapillen aan het dansen zal brengen. Maar wacht, er is meer! In de namiddag kun je op avontuur naar Bori', Batutumonga en Lokomata voor adembenemende uitzichten en meer oude overblijfselen. Sluit de dag af met een zonsondergang om nooit te vergeten voordat je terugkeert naar je Rantepao digs voor wat welverdiende rust en ontspanning. Dag 3: Tijd om afscheid te nemen van Tana Toraja en terug te keren naar Makassar. Ga op weg en stop voor een smakelijke lunchpauze in Pare-Pare. Eenmaal terug in Makassar is het tijd om deze epische reis af te sluiten. Je gids zorgt ervoor dat je veilig wordt afgeleverd op het Hasanuddin vliegveld, waar je afscheid neemt van het land van de Torajan. Maar hé, je vertrekt met een camerarol vol herinneringen en verhalen om nog jaren na te vertellen.

Makassar: Indonesië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

4. Makassar: Indonesië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Azië heeft, selecteert u gewoon de optie 22 Aziatische landen, die betrekking heeft op: Vietnam, Hongkong, Macau, Cambodja, China, Taiwan, Maleisië, Australië, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Koeweit, Saoedi-Arabië Arabië, Israël, Japan, Zuid-Korea Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Telkomsel/Hutchison

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Makassar

Wil je alle activiteiten in Makassar bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.