Malá Strana, Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Malá Strana, Praag

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.903 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

Zeer de moeite waard. De Praagse Burcht doe je best met een gids zodat je de nodige informatie krijgt anders loop je er wat verloren. Wij hadden een toffe, jonge gids met veel gevoel voor humor. Was prettige beleving.

Super ervaring, ondanks dat we niet met de Tour naar het duivels kanaal konden hadden we toch nog een privé rondrit gekregen en er stonden twee blikjes cola klaar. De kapitein legde alles super uit.

very nice tour, good information. Value for money. Only disadvantage was that eventough it was an Enghlish tour there were 2 people not speaking English, but the guide managed well.