Málaga
Avondtours

Avondtours
139 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Málaga Avondtours: onze aanbevelingen

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Vaar de zee op voor een ontspannende boottocht op een catamaran en geniet van het uitzicht op de dynamische kustlijn van Málaga, terwijl je de zon langzaam achter de bergen ziet verdwijnen. Luister naar relaxte muziek met een glas traditionele Spaanse cava in de hand. Je kunt kiezen voor een rondleiding met of zonder lichtshow. Stap in Málaga aan boord van een ruime catamaran en het zeilavontuur kan beginnen. Bewonder de Alboran Zee bij zonsondergang terwijl je over de golven glijdt. Geniet van het uitzicht op de skyline van Málaga als de lichten aangaan. Geef je ervaring een kleine upgrade met een glas cava, en deel dit moment met iemand van wie je houdt. Voeg een vleugje magie toe aan je avond met een romantische lichtshow en muziek terwijl je over de rustige wateren van de Middellandse Zee vaart. Keer aan het eind van de boottocht weer terug naar het vertrekpunt. Boottochten met livemuziek zijn beschikbaar tot half september, en op woensdag, vrijdag en zondag voor een speciaal tarief.

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als antwoord op de wens van de kunstenaar om zijn werk tentoon te stellen in zijn geboortestad in 1881. De realisatie is te danken aan de gecombineerde inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar, wiens donaties zorgen voor het geheel van de kunstcollectie, en de Junta de Andalucía, die een ambitieus project gewijd aan de kunstenaar regelde. Gevestigd in het Palacio de Buenavista, uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Museo Picasso Málaga in 2003 in het hart van Málaga. Het gebouw heeft een harmonische mix van Renaissance en Mudéjar elementen en serene hedendaagse lijnen. Op de ondergrondse verdieping zijn Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes te vinden. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie met voorbeelden van Picasso's revolutionaire vernieuwingen. Bekijk schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek en grafisch werk, van zijn eerste academische studies tot zijn persoonlijke neoklassieke perspectief. Bewonder Picasso's overlappende kubistische vormen, zijn experimenten in keramiek, zijn interpretaties van de oude meesters en zijn laatste schilderijen uit de jaren 1970. Pauzeer voor een hapje in het tuincafé van het Palacio de Buenavista, een perfecte plek om je bezoek af te sluiten met een voorgerecht, lunch of een drankje.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Je bustour begint in het centrum van Málaga, bij el Corte Inglés, of elders langs de Costa del Sol. Vanaf daar neem je een bus naar Gibraltar, reizend in comfort met airconditioning en verstelbare stoelen. Tijdens de hele reis geeft je gids je informatie over interessante dingen die je kunt doen en zien als je eenmaal in Gibraltar bent aangekomen. Nadat je door de douane bent, rijdt de bus Gibraltar binnen en stopt in het centrum van de stad om te parkeren voor vrije tijd. Als je de volledige natuurreservaat rotstour hebt geboekt, kun je genieten van een panoramische rondleiding door Gibraltar, waarbij je plaatsen als de Straat van Gibraltar en het binnenste van de St. Je kunt ook berberapen zien in de Apes Den. Na de panoramische rondleiding kun je genieten van vrije tijd voor de lunch en de omgeving verkennen om te winkelen en hotspots te bezoeken, zoals Main Street, Casemates Square, Marina Bay of de Mediterranean Steps. Je bus keert 's middags terug en verlaat Gibraltar om 15:30 uur.

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Ontdek een authentieke flamencoshow bij Flamenco Alegría. Zie traditionele dansen en hoor prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène opvoeren voordat de zanger en gitarist zich bij hen op het podium voegen. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk uitvoert dat een scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Ontspan tijdens het kijken met drankjes en traditionele tapas. Bewonder ongelooflijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring. Bestel voor aanvang, want tijdens de voorstelling worden geen bestellingen aangenomen. Er wacht je een onvergetelijke ervaring.

Málaga: Catamarantocht bij zonsondergang

Málaga: Catamarantocht bij zonsondergang

Ervaar de schoonheid van Málaga als nooit tevoren en vaar bij zonsondergang op een luxe catamaran. Bewonder de majestueuze skyline van de stad vanaf zee en creëer blijvende herinneringen om voor altijd te koesteren. Stap aan boord van de catamaran en vertrek uit de haven van Málaga. Vaar over de Middellandse Zee en zie Málaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar rustgevende muziek. De catamaran is uitgerust met een uitgebreide bar en een onovertroffen muziekinstallatie, zodat je optimaal van deze activiteit kunt genieten. Er is een barservice en er zijn toiletten op de boot.

Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

De Alcazaba de Málaga is een van de mooiste bezienswaardigheden die je in deze stad kunt bezoeken. Bezoek dit prachtige islamitische paleis en verken het fort, de tuinen en de versierde achtertuinen. Leer over de kunst, geschiedenis, architectuur en ontdek de verborgen legendes en curiosa die deze plek zo bijzonder maken. Tenslotte ontdek je hoe de Christenen de Alcazaba en Málaga veroverden terwijl je van een van de prachtigste uitzichten over de stad geniet.

Vanuit Malaga: Dagtrip met de bus naar Ronda en Setenil

Vanuit Malaga: Dagtrip met de bus naar Ronda en Setenil

Laat je ophalen van het centraal gelegen ontmoetingspunt in Malaga en leun achterover en ontspan tijdens de rit met airconditioning naar Setenil de las Bodegas, waar je vrije tijd hebt om te lunchen en te verkennen. Ga verder naar de stad Ronda, voor een rondleiding door het historische centrum van Ronda. Stop bij de nieuwe brug om te genieten van de Tajo-kloof en het panoramische uitzicht, bezoek de arena en het stierenvechtmuseum. Ronda is een van de oudste steden van Spanje en is gebouwd op twee afzonderlijke kliffen die met elkaar zijn verbonden door de beroemdste brug van Spanje, de Nieuwe Brug, die in de 18e eeuw werd gebouwd. De gids leidt je rond in Ronda en je hebt ook wat vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Maak een wandeltocht door het romantische stadscentrum, met zijn kerken, minipaleizen en de oudste arena van Spanje. Keer terug naar je ontmoetingspunt in Malaga aan het einde van je tour.

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Laat je meeslepen door emoties met dit ticket voor de flamencoshow "ESENCIA" in het Teatro Flamenco Malaga. Zie hoe de essentie van flamenco wordt gevangen in een verrukkelijke en unieke show van een uur. Laat je ontroeren door grote professionele flamencoartiesten uit binnen- en buitenland die het podium opluisteren met indrukwekkende vocale, instrumentale en danskunsten. Neem het hele gezin mee voor een show die toegankelijk is voor alle leeftijden. Ontdek dit immateriële menselijke erfgoed dat op de UNESCO-lijst staat en traditioneel wordt uitgevoerd tijdens religieuze festivals, rituelen, kerkelijke ceremonies en privéfeesten. Je kunt een breed scala aan drankjes kopen om van te nippen terwijl je de show bijwoont. Laat je verliefd worden op de zuiverste flamencokunst tijdens je verblijf in Malaga en neem onvergetelijke herinneringen aan deze iconische kunstvorm mee naar huis.

Málaga

Málaga

Málaga Avondtours: onze aanbevelingen

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Vaar de zee op voor een ontspannende boottocht op een catamaran en geniet van het uitzicht op de dynamische kustlijn van Málaga, terwijl je de zon langzaam achter de bergen ziet verdwijnen. Luister naar relaxte muziek met een glas traditionele Spaanse cava in de hand. Je kunt kiezen voor een rondleiding met of zonder lichtshow. Stap in Málaga aan boord van een ruime catamaran en het zeilavontuur kan beginnen. Bewonder de Alboran Zee bij zonsondergang terwijl je over de golven glijdt. Geniet van het uitzicht op de skyline van Málaga als de lichten aangaan. Geef je ervaring een kleine upgrade met een glas cava, en deel dit moment met iemand van wie je houdt. Voeg een vleugje magie toe aan je avond met een romantische lichtshow en muziek terwijl je over de rustige wateren van de Middellandse Zee vaart. Keer aan het eind van de boottocht weer terug naar het vertrekpunt. Boottochten met livemuziek zijn beschikbaar tot half september, en op woensdag, vrijdag en zondag voor een speciaal tarief.

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als antwoord op de wens van de kunstenaar om zijn werk tentoon te stellen in zijn geboortestad in 1881. De realisatie is te danken aan de gecombineerde inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar, wiens donaties zorgen voor het geheel van de kunstcollectie, en de Junta de Andalucía, die een ambitieus project gewijd aan de kunstenaar regelde. Gevestigd in het Palacio de Buenavista, uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Museo Picasso Málaga in 2003 in het hart van Málaga. Het gebouw heeft een harmonische mix van Renaissance en Mudéjar elementen en serene hedendaagse lijnen. Op de ondergrondse verdieping zijn Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes te vinden. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie met voorbeelden van Picasso's revolutionaire vernieuwingen. Bekijk schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek en grafisch werk, van zijn eerste academische studies tot zijn persoonlijke neoklassieke perspectief. Bewonder Picasso's overlappende kubistische vormen, zijn experimenten in keramiek, zijn interpretaties van de oude meesters en zijn laatste schilderijen uit de jaren 1970. Pauzeer voor een hapje in het tuincafé van het Palacio de Buenavista, een perfecte plek om je bezoek af te sluiten met een voorgerecht, lunch of een drankje.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Je bustour begint in het centrum van Málaga, bij el Corte Inglés, of elders langs de Costa del Sol. Vanaf daar neem je een bus naar Gibraltar, reizend in comfort met airconditioning en verstelbare stoelen. Tijdens de hele reis geeft je gids je informatie over interessante dingen die je kunt doen en zien als je eenmaal in Gibraltar bent aangekomen. Nadat je door de douane bent, rijdt de bus Gibraltar binnen en stopt in het centrum van de stad om te parkeren voor vrije tijd. Als je de volledige natuurreservaat rotstour hebt geboekt, kun je genieten van een panoramische rondleiding door Gibraltar, waarbij je plaatsen als de Straat van Gibraltar en het binnenste van de St. Je kunt ook berberapen zien in de Apes Den. Na de panoramische rondleiding kun je genieten van vrije tijd voor de lunch en de omgeving verkennen om te winkelen en hotspots te bezoeken, zoals Main Street, Casemates Square, Marina Bay of de Mediterranean Steps. Je bus keert 's middags terug en verlaat Gibraltar om 15:30 uur.

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Ontdek een authentieke flamencoshow bij Flamenco Alegría. Zie traditionele dansen en hoor prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène opvoeren voordat de zanger en gitarist zich bij hen op het podium voegen. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk uitvoert dat een scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Ontspan tijdens het kijken met drankjes en traditionele tapas. Bewonder ongelooflijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring. Bestel voor aanvang, want tijdens de voorstelling worden geen bestellingen aangenomen. Er wacht je een onvergetelijke ervaring.

Málaga: Catamarantocht bij zonsondergang

Málaga: Catamarantocht bij zonsondergang

Ervaar de schoonheid van Málaga als nooit tevoren en vaar bij zonsondergang op een luxe catamaran. Bewonder de majestueuze skyline van de stad vanaf zee en creëer blijvende herinneringen om voor altijd te koesteren. Stap aan boord van de catamaran en vertrek uit de haven van Málaga. Vaar over de Middellandse Zee en zie Málaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar rustgevende muziek. De catamaran is uitgerust met een uitgebreide bar en een onovertroffen muziekinstallatie, zodat je optimaal van deze activiteit kunt genieten. Er is een barservice en er zijn toiletten op de boot.

Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

De Alcazaba de Málaga is een van de mooiste bezienswaardigheden die je in deze stad kunt bezoeken. Bezoek dit prachtige islamitische paleis en verken het fort, de tuinen en de versierde achtertuinen. Leer over de kunst, geschiedenis, architectuur en ontdek de verborgen legendes en curiosa die deze plek zo bijzonder maken. Tenslotte ontdek je hoe de Christenen de Alcazaba en Málaga veroverden terwijl je van een van de prachtigste uitzichten over de stad geniet.

Vanuit Malaga: Dagtrip met de bus naar Ronda en Setenil

Vanuit Malaga: Dagtrip met de bus naar Ronda en Setenil

Laat je ophalen van het centraal gelegen ontmoetingspunt in Malaga en leun achterover en ontspan tijdens de rit met airconditioning naar Setenil de las Bodegas, waar je vrije tijd hebt om te lunchen en te verkennen. Ga verder naar de stad Ronda, voor een rondleiding door het historische centrum van Ronda. Stop bij de nieuwe brug om te genieten van de Tajo-kloof en het panoramische uitzicht, bezoek de arena en het stierenvechtmuseum. Ronda is een van de oudste steden van Spanje en is gebouwd op twee afzonderlijke kliffen die met elkaar zijn verbonden door de beroemdste brug van Spanje, de Nieuwe Brug, die in de 18e eeuw werd gebouwd. De gids leidt je rond in Ronda en je hebt ook wat vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Maak een wandeltocht door het romantische stadscentrum, met zijn kerken, minipaleizen en de oudste arena van Spanje. Keer terug naar je ontmoetingspunt in Malaga aan het einde van je tour.

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Malaga: Teatro Flamenco Malaga Live Flamenco Show

Laat je meeslepen door emoties met dit ticket voor de flamencoshow "ESENCIA" in het Teatro Flamenco Malaga. Zie hoe de essentie van flamenco wordt gevangen in een verrukkelijke en unieke show van een uur. Laat je ontroeren door grote professionele flamencoartiesten uit binnen- en buitenland die het podium opluisteren met indrukwekkende vocale, instrumentale en danskunsten. Neem het hele gezin mee voor een show die toegankelijk is voor alle leeftijden. Ontdek dit immateriële menselijke erfgoed dat op de UNESCO-lijst staat en traditioneel wordt uitgevoerd tijdens religieuze festivals, rituelen, kerkelijke ceremonies en privéfeesten. Je kunt een breed scala aan drankjes kopen om van te nippen terwijl je de show bijwoont. Laat je verliefd worden op de zuiverste flamencokunst tijdens je verblijf in Malaga en neem onvergetelijke herinneringen aan deze iconische kunstvorm mee naar huis.

Veelgestelde vragen over Avondtours in Málaga

Welke andere activiteiten dan Avondtours zijn de moeite waard in Málaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Málaga:

De topbezienswaardigheden in Málaga

Activiteiten in Málaga

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Málaga

Wil je alle activiteiten in Málaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.4
(101 beoordelingen)

Het is een geweldige manier om lokale pareltjes in het hart van Malaga te ontdekken, inclusief de oudste bar. Onze gids Javi was zeer deskundig en goed gezelschap. Het is altijd leuk om te doen en je kunt een maaltijd delen met mensen van over de hele wereld. Onze groep bestond uit gezinnen uit Ierland, Cornwall en San Diego. We hebben echt genoten en zouden het ten zeerste aanbevelen

De tour was gewoon echt geweldig en ik zou het echt aan iedereen aanbevelen. Het was een heel ontspannen sfeer. We hebben veel plezier gehad en hele goede wijn kunnen proeven en natuurlijk (super voldoende) heerlijke tapas. Een must voor iedereen die op vakantie is in Malaga! Bedankt voor de geweldige ervaring!

Geweldige voorstelling! Ik raad ten zeerste een zeer interessante ervaring aan.

Een leuke ervaring met aardige mensen en een leuke gids.

Zeer goede sfeer en de show was geweldig. Wij adviseren.