Malaga
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Malaga Boten & jachten: Onze meest aanbevolen

 • Malaga: catamarantocht bij zonsondergang met een glas cava

  1. Malaga: catamarantocht bij zonsondergang met een glas cava

  Het mooiste uitzicht dat je op zee kunt aanschouwen is zonder twijfel de zonsondergang. Elk is mooi en uniek, en het is een voorrecht om het vanaf de zee te kunnen bekijken. De zeilcatamaran Mundo Marino neemt je mee de zee op, waar je kunt genieten van het romantische en opwindende moment waarop de zon langzaam achter de bergen verdwijnt, luisterend naar relaxte muziek met een glas champagne in je hand.

  Top geregeld! Zeker het liggen op de netten voorop de boot is een aanrader! Prachtige zonsondergang en ook nog dolfijnen gespot :)

 • Malaga: catamaranvaart met keuze om te zwemmen

  2. Malaga: catamaranvaart met keuze om te zwemmen

  Geniet van het panoramische uitzicht over Malaga vanaf de zee terwijl je ontspant op een catamaran van 24 meter lang.Je kunt zonnebaden in de netten op de boeg of uitrusten in een van de schaduwrijke plaatsen, terwijl je geniet van een drankje van de barservice aan boord (niet inbegrepen). Kies tussen de boottocht van 1 uur of 1,5 uur, met de mogelijkheid om te zwemmen.

 • Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  3. Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  Vaar in Malaga op een QUATTRO-catamaran. Een unieke nautische ervaring bij zonsondergang om de skyline van de stad Malaga vanaf de zee te zien. Stap aan boord van de catamaran en vertrek vanuit de haven van Malaga. Vaar langs de Middellandse Zee en zie Malaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar chillout-muziek. De catamaran heeft een uitgebreide bar en onverslaanbare muziekapparatuur zodat u kunt genieten van deze activiteit als nooit tevoren. Binnen in het schip is er een barservice en badkamers.

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Was erg leuk en aanbevolen. Helaas was het weer slecht en kon een paar uur van tevoren zonder problemen worden omgeboekt naar de volgende dag. De steun van GetyourGuide en de jongens van Mundo Marine waren heel erg aardig en meegaand. We boekten en betaalden via Get your Guide - maar we moesten ter plaatse nog € 7 per persoon extra betalen - maar ik weet niet waarom - misschien vanwege de omboeking? Ondanks alles - ik kom de volgende keer terug! Was echt heel leuk en de cava was erg goed. Er zijn ook cocktails en andere drankjes, maar deze moeten apart worden betaald. Groeten uit Oostenrijk, Martina + Marcel

Heel leuke ervaring, mooie zonsondergang en lekker glaasje cava! Leuke DJ en live band aan boord, zelfs een dansje kunnen plaatsen. Een aanrader voor iedereen. Wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en Malaga is zo een mooie en leuke stad. Toppertje

Een zeer aangename wandeling. De verrassing was de mariachiszang die de mensen enorm aanmoedigde en de dj die ons met zijn muziek de hele boot liet dansen. Ik raad het aan, de zonsondergang is erg mooi.

Top geregeld! Zeker het liggen op de netten voorop de boot is een aanrader! Prachtige zonsondergang en ook nog dolfijnen gespot :)

Aanrader, erg ontspannend en relax met muziek en drank!