Dagtrip vanaf Malaga

  • Dagtochten
54 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Malaga

Welke topattracties zijn een must-see in Malaga?

De topattracties in Malaga zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Malaga?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Gibraltar

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.980 beoordelingen

Het was goed geregeld. De gids José Michael stond ons op te wachten bij het station. De bus bracht ons naar Caminito del Rey. Vanaf het punt waar we afgezet werden door de bus was het nog 20 minuten lopen naar de ingang. De wandeltocht was fantastisch, mede door onze leuke spontane gids. Hij vertelde veel informatie onderweg over de geschiedenis, flora en fauna en leuke wetenswaardigheden. Wij hadden het niet willen missen. Een hoogtepunt van de vakantie.

Goed verzorgde excursie met een enthousiaste gids Francesco. Hij spreekt goed engels, illustreert zijn verhalen met mooie foto’s uit het verleden. Spreekt duidelijke en heeft ook interesse in zijn gasten. Goede busreis, flesje water voor onderweg, goede afspraken over ophaaltijden.

Gids die verschillende talen spreekt. Voorzichtige bus chauffeur. Geschiedkundige uitleg met humoristische inslag. Aan te raden excursie. Voorzie goede wandelschoenen. Echt een aanrader!!!

Setenil is zeker een bezoek waard. Ronda is prachtig, vooral van "beneden" bekeken (de brug). De Plaza de Toros is ook een aanrader.

Supertoffe excursie. Zeer vlotte dynamische gids. Zeer goed georganiseerd. Zeker aan te raden.