Malaga
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Malaga Boten & jachten: Onze meest aanbevolen

 • Malaga: catamarantocht bij zonsondergang met een glas cava

  1. Malaga: catamarantocht bij zonsondergang met een glas cava

  Het mooiste uitzicht dat je op zee kunt aanschouwen is zonder twijfel de zonsondergang. Elk is mooi en uniek, en het is een voorrecht om het vanaf de zee te kunnen bekijken. De zeilcatamaran Mundo Marino neemt je mee de zee op, waar je kunt genieten van het romantische en opwindende moment waarop de zon langzaam achter de bergen verdwijnt, luisterend naar relaxte muziek met een glas champagne in je hand.

  Top geregeld! Zeker het liggen op de netten voorop de boot is een aanrader! Prachtige zonsondergang en ook nog dolfijnen gespot :)

 • Malaga: catamaranvaart met keuze om te zwemmen

  2. Malaga: catamaranvaart met keuze om te zwemmen

  Geniet van het panoramische uitzicht over Malaga vanaf de zee terwijl je ontspant op een catamaran van 24 meter lang.Je kunt zonnebaden in de netten op de boeg of uitrusten in een van de schaduwrijke plaatsen, terwijl je geniet van een drankje van de barservice aan boord (niet inbegrepen). Kies tussen de boottocht van 1 uur of 1,5 uur, met de mogelijkheid om te zwemmen.

 • Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  3. Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  Vaar in Malaga op een QUATTRO-catamaran. Een unieke nautische ervaring bij zonsondergang om de skyline van de stad Malaga vanaf de zee te zien. Stap aan boord van de catamaran en vertrek vanuit de haven van Malaga. Vaar langs de Middellandse Zee en zie Malaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar chillout-muziek. De catamaran heeft een uitgebreide bar en onverslaanbare muziekapparatuur zodat u kunt genieten van deze activiteit als nooit tevoren. Binnen in het schip is er een barservice en badkamers.

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.980 beoordelingen

Goed georganiseerd! Veel parkeerruimte in de buurt van de verzamelplaats. Mooie bus. Fantastische gids Paul die alles rustig en duidelijk uitlegde tijdens de fantastische wandeling door de kloof. Kortom waar voor je geld, een aanrader!

leuke excursies als je wat van Ronda en Setenil wilt zien. Voor mij persoonlijk had er iets meer vrije tijd mogen zijn, maar Eduardo kon wel heel veel leuke weetjes vertellen.

Super gids, wist op een leuke, gezellige manier veel te vertellen over de geschiedenis van de wandelroute. Fijne wandeling, adembenemende uitzichten. Prachtig!

goed op tijd alles was dik in orde ,één kleine tip de eerste die op stappen hebben geen ontbijt en de tussenstop was 10 minuten te kort

Geweldige gids, hij maakte de excursie nog leuker met zijn kennis en bovendien was hij erg grappig