Kies data

Dagtrip vanaf Malaga

  • Dagtochten
56 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Malaga

Welke topattracties zijn een must-see in Malaga?

De topattracties in Malaga zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Malaga?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Gibraltar

Overzicht activiteiten in Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.980 beoordelingen

een unieke en geweldige ervaring om absoluut te doen. bedankt aan Jezus voor zijn vriendelijkheid en welwillendheid, onze gids in de bus die ons tijdens de hele reis de hele geschiedenis van de site heeft verteld. dank aan Carlos, onze gids ter plaatse, die ons een bezoek vol geschiedenis en anekdotes heeft aangeboden. gemiddeld ontbijt maar de rest is perfect. aanbevelen

Alles zeer goed geregeld. De bus, het ontmoetingspunt en ook de buitenwijk. Het ontbijt is het enige nadeel. Het had weggelaten kunnen worden. De buschauffeur reed heel goed, de gids was ook geweldig. En Carlos was een super coole gids.

We hebben de Caminito del Rey gedaan op 5 januari en het was fenomenaal. Ik wil benadrukken hoe goed uitgelegd, hoe aangenaam en de passie die onze gids genaamd Francisco in zijn werk heeft gestopt, een tien voor hem.

De bus was op tijd. De gids vertelde onderweg van alles. De uitleg bij de activiteit was duidelijk. Hij liet niets aan het toeval over en hield de groep goed bij elkaar. Prachtige tocht gemaakt.

Zeer goed georganiseerd en absoluut een aanrader. Toffe gids, vervoer top en een geweldige ervaring!