Kies data
Malaga

Flamenco

Malaga Flamenco: Onze meest aanbevolen

Malaga: traditionele flamencoshow in Tablao Los Amayas

1. Malaga: traditionele flamencoshow in Tablao Los Amayas

Geniet van een authentieke flamencoshow van 1 uur en 10 minuten onder regie van de danser Moises Navarro. Dit optreden is een hommage aan de grote kunstenaar Pablo Ruiz Picasso, die in Malaga werd geboren. Via flamencomuziek en -dans vertegenwoordigt de show het bereik van de emoties die de kunst van Picasso representeert en oproept. Hoor de zangstijl Seguirilla, die  het tragische doek Guernica oproept, een van de beroemdste werken van Picasso. Bewonder de kostuums van de dansers, die  symbool staan voor de intense kleur van veel van zijn schilderijen. Vul je ervaring aan met een traditioneel tapasdiner.

Malaga: Flamenco, Tapas en wijntour

2. Malaga: Flamenco, Tapas en wijntour

Samen met je mooie gids bezoek je 3 verschillende tavernes of wijnkelders in het stadscentrum, waaronder de oudste taverne in de stad die 175 jaar geleden werd opgericht. Je gids zal je de verschillen tussen elke wijn en de mythen over de oorsprong van tapas uitleggen, terwijl je geniet van de sfeer en het gezelschap van je groep. Er zijn vegetarische, glutenvrije en niet-varkensvleesopties beschikbaar en u ontvangt ook een lijst met alle recepten van tapas die u proeft, zodat u ze thuis opnieuw kunt maken. Wanneer je van het ene wijnhuis naar het andere gaat, onthult je gids de geschiedenis van Málaga en bezoekt hij de belangrijkste monumenten, waaronder de kathedraal, het Romeinse theater en Alcazaba. Je vervolgt je weg naar de Flamenco-show door langs de grootste tropische tuin van Europa en de gloednieuwe haven van Málaga te wandelen. Je gids zal je begeleiden naar de ingang van de flamencoshow, en eenmaal daar zullen ze ervoor zorgen dat je geniet van de beste Flamenco in de stad in de enige "Tablao" die eigendom is van professionele dansers, zangers en spelers uit Granada.

Malaga: toegangsbewijs Flamenco Live Show

3. Malaga: toegangsbewijs Flamenco Live Show

Een Malaga flamenco-ervaring die je verdient, gepresenteerd zoals het verdient om ervaren te worden: in een gezellige, charmante ruimte met een bijzondere sfeer. We moedigen je aan om de El Gallo Ronco Flamenco-ervaring te proeven - een groep bestaande uit gitaar, zang en dans. Als je de emotie van de artiesten op het podium wilt proeven, iets wat slechts een klein aantal bevoorrechte mensen echt kan voelen, heb je een kans die je niet mag missen bij El Gallo Ronco Flamenco. Kom en ontdek een cast van echte professionele artiesten: gitaristen, zangers en dansers. Mis het niet. Kom en geniet van de El Gallo Ronco Flamenco liveshow, midden in het centrum van Malaga.

Malaga: tapas- en wijntour met flamencoshow

4. Malaga: tapas- en wijntour met flamencoshow

Geniet van typische Malagaanse gerechten en zie de beste flamenco-show in de stad. Maak een rondleiding langs de belangrijkste plekken in het historische centrum van Malaga, en proef een fantastische selectie lokale gerechten. Alle gerechten worden volledig uitgelegd door je lokale gidsen, experts op het gebied van gastronomisch toerisme. Geniet van goed gezelschap en leuke gesprekken terwijl je je zintuigen voedt met deze ervaring. Combineer gastronomie met het beste flamenco-kunstcentrum van de stad. Nadat je hebt genoten van Malagaanse tapas, ga je door naar een authentieke flamenco-show met een welkomstdrankje.

Málaga: rondleiding flamenco en hoogtepunten van de stad

5. Málaga: rondleiding flamenco en hoogtepunten van de stad

Je ontmoet je gids in het stadscentrum, waar je een wandeling maakt om het historische centrum van Malaga te verkennen. Natuurlijk zal de speciale aandacht uitgaan naar Flamenco: leer hoe plaatsen in Malaga een belangrijke rol speelden voor de geschiedenis van Flamenco en bereid je voor om enkele feiten te leren die je zeker niet eerder wist! Bezoek plaatsen van voormalige zogenaamde cafe-cantantes, waar Flamenco-optredens plaatsvonden. Hier hoor je fascinerende verhalen over flamencozangers en concerten in Malaga. Je maakt kennis met de oorsprong van Flamenco. Blijf door de smalle Moorse straatjes lopen en je gids zal de belangrijkste monumenten van Malaga laten zien en uitleggen: de kathedraal van Malaga, het Arabische fort Alcazaba en het Romeinse theater. Ook zie je de verborgen plekjes van de lokale bevolking. Uiteindelijk zal je gids je begeleiden naar de ingang van de flamencoshow. Daar zal hij ervoor zorgen dat je geniet van de beste Flamenco in de stad, nog meer met alle achtergrondinformatie die je tijdens de tour hebt gekregen. De show wordt gedaan door professionele dansers, zangers en spelers uit Granada. Een drankje is inbegrepen, zodat u kunt ontspannen met uw bier of wijn terwijl u geniet van de show.

Veelgestelde vragen over Flamenco in Malaga

Welke andere activiteiten dan Flamenco zijn de moeite waard in Malaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Malaga:

Welke Flamenco in Malaga nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 14 beoordelingen

De flamencovoorstelling Los Amayas was authentiek, intiem en adembenemend. De artiesten waren perfect op elkaar ingespeeld en het was alsof je getuige was van een jazzband die aan het jammen was. We waren gebiologeerd door hun passie, vaardigheid en muzikaliteit. Het beste deel van ons verblijf in Malaga!

op de 20 ste zelf was het geannuleerd maar ze hebben het de avond erna wel vertoond met dezelfde voucher die ik mocht gebruiken. Het was prachtig en zeer intens om naar te kijken alsof je mee in het verhaal zit

Heel mooi en met veel gevoel en expressie ! Gitaar, zang en dans ...alles. In tof theatertje in oud gebouw in oud Malaga.

Intens, prachtig, zware emoties. Zeer de moeite waard om in ren kleine theaterzaal mee te maken.