Malaga
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Malaga Segway tours: Onze meest aanbevolen

Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

1. Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

Ga mee op een elektrische tuk-tuk tour door Malaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Malaga terwijl je gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenzijde van de kenmerkendste monumenten van Malaga, waaronder het Gibralfaro kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs het strand van La Malagueta, het Centrum voor hedendaagse Kunst en Marina-plein. Zie de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over het Merced-plein en passeer het Picasso-museum.

Málaga: 2-uur durende Segway-rondleiding bezienswaardigheden

2. Málaga: 2-uur durende Segway-rondleiding bezienswaardigheden

Zie de bezienswaardigheden van Málaga met een lokale gids. Begin met een veiligheidsbriefing en kort oefenrondje, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt op het elektrisch voertuig met 2 wielen. Begin je rondleiding bij Paseo del Parque, via Palmeral de las Sorpresas, naar de haven van Málaga. Pauzeer bij de Kathedraal, ook wel la Manquita genoemd, vanwege de bouw van de zuidelijke toren, die nooit is voltooid. Je komt langs het geweldige Picasso Museum en bezoekt Plaza de la Merced, een belangrijk plein in Málaga. Na het Romeinse Amfitheater te hebben bekeken, gebouwd door Keizer Augustus, rol je door naar Monte de Gibralfaro en Parados Nacional. Geniet van de geweldigste uitzichten op de kust, en maak veel foto's. Rijd terug naar de stad en stop bij Plaza de Uncibay. Voel je vij om je vriendelijke gids vragen te stellen en om nuttige tips te vragen.

Málaga: volledige stadstour per Segway

3. Málaga: volledige stadstour per Segway

Geniet van een complete en uitgebreide stadstour door Málaga in slechts twee uur. Begin bij de kathedraal van de stad en ga dan naar het paleis van Alcazaba, het jongere broertje van het beroemde Alhambra. Bekijk het Romeinse theater en rijd dan de bergen van Málaga op het hoogste punt van de stad te bereiken. Stop bij het kasteel van Gibralfaro om mooie foto's te maken. Ga dan naar de haven om het Pompidou Museum te zien. Ga verder naar het strand van Malagueta alvorens terug te keren naar het beginpunt.

Malaga: 1 uur durende panoramische Segway-tour

4. Malaga: 1 uur durende panoramische Segway-tour

Je Segway-tour van 1 uur begint met een kleine trainingssessie. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids en leer hoe je de Segway gebruikt. Wanneer je je comfortabel voelt op de Segway en wat hebt geoefend, ben je klaar voor de tour. Het startpunt van je geleide tour is Calle Larios, van daaruit gaat de rit via Plaza de la Constitución naar Plaza de Uncibay. Je persoonlijke gids brengt je vervolgens naar het Alcazaba. Dit Moorse paleis- en vestingcomplex aan de voet van Monte Gibralfaro biedt prachtig uitzicht op de baai van Malaga. Passeer het  Romeinse amfitheater en zie de geboorteplaats van Picasso. Met de Segway bereik je  de Plaza de la Merced in een mum van tijd. In het midden staat een neoklassieke obelisk ter ere van generaal Torrijos. Ga verder naar de kathedraal  in Plaza del Obispo. Voordat de tour eindigt, kun je hier nog wat plezier beleven aan je Segway.

Malaga: 3 uur historische Segway Tour

5. Malaga: 3 uur historische Segway Tour

Begin uw tour in de belangrijkste winkelstraat, Calle Larius. Bezoek vervolgens de oude gotische kathedraal, passeer het Pablo Picasso Museum en leer over het oude Moorse fort Alcazaba. Reis helemaal naar het kasteel van Gibralfaro en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad. Na een korte pauze bezoekt u Plaza de Torros, een stierenvechtarena en glijdt u langs de kust van Malagueta. Vaar vervolgens over de hoofdstraat van de stad door het stadspark naar het Zeeplein. Terwijl je verkent, zal je vriendelijke en ervaren gids de meest interessante feiten over de stad met je delen. Deze tour is een geweldige kans om niet alleen de bezienswaardigheden van de stad te verkennen, maar ook om te leren over de rijke geschiedenis van Malaga.

Malaga: Segway- en scootertocht park, haven en kasteel

6. Malaga: Segway- en scootertocht park, haven en kasteel

Spring aan boord van je Segway of scooter en ontdek het beste wat Malaga te bieden heeft met deze geweldige rondleiding. Na ontmoeting met je gids, ontvang je een korte trainingssessie op je Segway om je zelfvertrouwen op te bouwen voordat je de stad verkent.  Begin aan je tocht en geniet van een rustige rit door Malaga Park, ook wel Alameda Park genoemd. Gebouwd in de late 19e eeuw, het is het hart van Malaga! Vanaf hier ga je naar de internationale zeehaven van Malaga aan de Costa del Sol aan de Middellandse Zee. De deskundige lokale gids vertelt je graag meer over deze oudste continu bediende haven van Spanje en de historische Fenicische haven van Malaka.  Nadat je een reis door de haven van Malaga hebt gemaakt, ga je naar het prachtige kasteel Alcazaba, een paleisachtig fort gebouwd door de Hammudid-dynastie in het begin van de 11e eeuw. Terwijl je rijdt, bewonder je het prachtige landschap en maak je korte pauzes om geweldige foto's te maken.

Málaga: rondrit per Segway door de stad

7. Málaga: rondrit per Segway door de stad

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zweten. Je kunt met een Segway een stadstocht van 1 of 2 uur maken, of je kunt ervoor kiezen om het platteland over onverharde wegen te verkennen. Na aankomst krijg je eerst een introductie van 10 minuten om te leren hoe je een Segway moet gebruiken en besturen. Ga daarna naar Calle Marques de Larios en Plaza de la Constitucion in het hart van het stadscentrum. Bekijk de musea van Carmen Thyssen en Picasso en vervolg je tocht door het centrum naar de prachtige kerk Iglesia Parroquil de Santiago. Ga dan naar de Plaza de la Merced en de geboorteplaats van Picasso. Maak een kalmerende rit door een nabijgelegen park en bezoek de haven met de onlangs gerestaureerde werven. Rijd over een bosweggetje naar Gibralfaro Parador, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Geniet van een pauze voor een kopje koffie of een biertje, voordat je naar de promenade langs het strand gaat. Tijdens deze rondrit kun je ook een tocht over onverharde paden maken, in plaats van de stad te bezichtigen. Als je van het buitenleven en wat meer avontuur houdt, kies dan voor een rit door één van de mooiste natuurgebieden die Málaga te bieden heeft.

Malaga: Segway-tour naar de hoogtepunten van de stad

8. Malaga: Segway-tour naar de hoogtepunten van de stad

Verken het historische hart van  Malaga tijdens een Segway-tour. Laat je vergezellen door een deskundige gids, geniet van de speciale sfeer in de straten van de oude stad en ontdek legendarische bezienswaardigheden. Tijdens de rit zie je de indrukwekkende kathedraal van  Malaga , het adembenemende fort  Alcazaba  en het  Museo  Picasso. Leer meer over de geschiedenis van de gebouwen en het verleden van de stad en geniet van de spannende rit op de Segway. Verken de stad vanuit een nieuw perspectief en neem  een Segway door de straten van Malaga. Je ontdekt niet alleen plaatsen in het stadscentrum, maar je rijdt met je Segway ook de berg  Gibralfaro op, langs de schilderachtige boulevard en de levendige haven.

Malaga: Segwaytour door Alcazaba

9. Malaga: Segwaytour door Alcazaba

Zoef door het kasteel Alcazaba Castle and leer van je gids over de geschiedenis, vanaf de oorspronkelijke constructie tijdens de Hammudiden in de vroege 11de eeuw. Verken het slot en de ommuurde behuizingen, en leer hoe de structuur is verbonden met het stadsbolwerk om een derde muur te vormen. Je ontmoet de gids in de kathedraal van Malaga en start je tour met een snelle training van 15 minuten zodat je je zeker voelt in het besturen van je Segway. Nadien rijd je door het park weg en zie je waarom het Alcabaza de bestbewaarde citadel in Spanje is. De vesting is gebouwd op een heuvel in  het centrum van de stad en kijkt uit op de haven van Malaga. Neem 3-4 pauzes om foto's te maken en geniet van het uitzicht vanaf het kasteel, terwijl je meer leert over Malaga en haar internationale zeehaven.

Malaga: stadstour op Ninebot Segway

10. Malaga: stadstour op Ninebot Segway

Zie de hoogtepunten en verborgen parels van Malaga tijdens een leuke tour op een Ninebot Segway, geschikt voor families en diegenen die op een gemakkelijk manier verborgen monumenten willen ontdekken. Profiteer van de kennis van een lokale kennis en zie veel meer dan je tijdens een normale stadswandeling zou zien. Voordat je aan je tour door het historische centrum begint, leer je hoe je de Segway bestuurt. Vervolgens ga je op weg naar de berg Gibralfaro en geniet je vanaf het uitkijkpunt van het ongelooflijke uitzicht op de stad. Daarna rijd je langs de muren van de Alcazaba richting de boulevard, waar je enkele van de beste stedelijke stranden zult zien. Keer dan terug naar de haven om bij de ingang de vuurtoren La Farola de Málaga te bekijken. Je beëindigt de tour met een bezoek aan het winkeldistrict Muelle Uno en de prachtige nieuwe promenade Palmeral de las Sorpresas. 

Veelgestelde vragen over Segway tours in Malaga

Welke andere activiteiten dan Segway tours zijn de moeite waard in Malaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Malaga:

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 247 beoordelingen

We hebben de 2 uur durende tour gedaan en die is erg aan te raden. Ze vertellen alles over wat je tegen komt. We hebben deze tour met 8 gasten gedaan in 2 tuktuks. Een dikke pluim voor deze chauffeurs!!

Geweldige ervaring. Andrea heeft ons voorzien van goede uitleg over t apparaat; tijd om te oefenen en goede begeleiding tijdens de rit . Zou het zo weer over doen! Tijd vliegt echt voorbij.

leuke tour langs de high lights van Malaga met uitleg over de geschiedenis en de dingen die er te doen zijn en waar je lekker kunt eten. Eduardo is een prima gids

Wij waren in totaal met 27 personen. Iedereen vond het een hele leuke ervaring! Begeleiding was heel geduldig en behulpzaam. Echt een aanrader!

Erg leuke segway tour langs het kasteel en de haven!