Kies data
Malaga

Snorkelen

Malaga Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Malaga: zeiltocht catamaran met zwemmen en barbecue

1. Malaga: zeiltocht catamaran met zwemmen en barbecue

Laat een deskundige bemanning de zeilen hijsen voor jouw comfortabele en plezierige reis. Reis zittend of liggend op het net terwijl je de kustlijn van Malaga bewondert aan boord van deze ruime catamaran. Profiteer van stops om te genieten van een ontspannen en rustige duik, weg van de drukke stranden. Geniet van het mediterrane landschap terwijl je uitrust in de zon of schaduw. Geniet aan boord van een heerlijke BBQ-lunch met salade, fruit en brood voordat je terugkeert naar de haven.

Malaga: Kapitein je eigen boot zonder vaarbewijs

2. Malaga: Kapitein je eigen boot zonder vaarbewijs

Kapitein uw eigen boot met deze verhuur in Malaga. Heb de vrijheid om je eigen avontuur te creëren met je vrienden en familie. Werp de haven af en heb de mogelijkheid om naar stranden te varen waar u kunt zwemmen. Stop aan de kust of geniet van een zonsondergang vanaf het water. Ontspan met een paar deuntjes met de USB-radio. Houd het onderwaterleven zoals dolfijnen in de gaten. Laat het gekwalificeerde personeel de boot uit het dok halen en de boot voor u terugbrengen naar het dok, zodat u meer tijd op het open water kunt doorbrengen. Voel je veilig met de reddingsvesten.

Malaga: Cliffs of Maro-wandeling naar verborgen strand met snorkelen

3. Malaga: Cliffs of Maro-wandeling naar verborgen strand met snorkelen

Lopend door verborgen paden, zullen we tropische gewassen van avocado's, bananen, papaja's, suikercain en custardappels ontdekken. We bezoeken een Arabische wachttoren gebouwd in de zestiende eeuw en we komen in het natuurpark. Eenmaal in het natuurpark; we zullen het wilde leven van dit unieke gebied ontdekken op weg naar het paradijselijke strand. Bij aankomst op het strand gaan we zwemmen in het kristalheldere water van het natuurpark en snorkelen we om het zeeleven te verkennen. Na het genieten in de zee; we zullen op het witte zand gaan zitten en we zullen ontspannen met wat fruit en water. We zullen enkele steile en onregelmatige gebieden doorkruisen, dus je moet gewend zijn om in dit soort gebieden te wandelen en een actief persoon te zijn. Je kunt de wandeling doen met sneakers, maar beter met wandelschoenen. Het is niet toegestaan om de wandeling met de slippers of slippers te doen.

Veelgestelde vragen over Snorkelen in Malaga

Welke andere activiteiten dan Snorkelen zijn de moeite waard in Malaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Malaga:

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

De catamarandag zeilen met zwemmen en bbq was zo leuk. Er was voldoende tijd om te zwemmen. Het eten en drinken was ook erg goed. Het personeel en de bemanning waren vriendelijk en attent. We hadden zelfs de zeilen gehesen, wat een geweldige ervaring was?

Goed goed misschien heb ik meer muziek en meer activiteit nodig en het zal geen 3 uur zijn, zo niet slechts twee imedia

Ondanks dat de zee niet in de beste omstandigheden was, was het een geweldige ervaring !!

BBQ was heerlijk, de drankjes waren geweldig en het personeel was erg aardig.

Ongelofelijke ervaring. Zeer vriendelijke bemanning