Malaga
Tapas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 214 beoordelingen

Toen ik andere mensen Javi als gepassioneerd zag beschrijven, dacht ik "oh hij moet gewoon een goede gids zijn", maar ik kan eerlijk zeggen dat dit een van de meest gepassioneerde en vriendelijke gidsen was die ik in de afgelopen 15 jaar heb gehad van de wereld rondreizen. De tour zelf is goed georganiseerd, hoewel ik liever een ander restaurant had gehad als het vorige (Gloria), het eten was daar goed. De andere restaurants en kleine bars waren geweldig!

Een geslaagde avond. Met dank aan onze gids Felipe. Op een vriendelijke en competente manier leidde hij ons door het oude centrum van Malaga, "voedde" ons met kennis en verschillende heerlijke delicatessen en verschillende wijnen in verschillende bars. Hij beantwoordde geduldig al onze vragen en reageerde, indien mogelijk, ook op kleine speciale verzoeken. Ik zou deze tour zo opnieuw doen.

Leuke fietstocht en enthousiaste Nedetlandse gids Anouk die het uitje tot een feest maakte. Mooie bezienswaardigheden en heerlijke wijnen en tapas. Zeker de moeite waard als je eens in Malaga bent!

De avond rondleiding is super leuk geweest! Op vier locaties heerlijke tapas en wijnen gehad.

Leuke, informatieve tour! Gezellige, energieke gids (Naomi), mét humor.