Kies data
Malaga

Wellness & spa's

Malaga Wellenss & Spa's: Onze meest aanbevolen

Hamam in Málaga: baden & ontspannende massage

1. Hamam in Málaga: baden & ontspannende massage

Geniet van een traditioneel Arabisch bad in de Hamam Al Andalus in Málaga en ervaar het ongelooflijk ontspannende gevoel van verschillende watertemperaturen terwijl je in warm, warm en koud water baadt. Geniet van een reinigend zweetbad in de stoomsauna en ontspan met een kopje groene muntthee in de lounge. Bezoek naar believen de baden, stoomsauna's en loungeruimte. Hier kun je luisteren naar ontspannende Andalusische muziek en in alle rust van je muntthee genieten. Je verblijf in dit traditionele bad omvat ook een ontspannende massage met aromatische olie-essences die je zelf kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een massage van 15 of 30 minuten.

Malaga: Traditioneel Andalusisch bad en ritueel

2. Malaga: Traditioneel Andalusisch bad en ritueel

Herbeleef een stukje van de rijke geschiedenis van Andalusië in een traditioneel badhuis, compleet met klassieke Moorse architectuur, lokale geuren en aroma's, een scala aan traditionele massagetechnieken en een zorgvuldige selectie van authentieke Andalusische muziek. Deze sessie omvat een traditionele kessa-massage waarbij je gedurende 15 minuten op een hete steen wordt geplaatst terwijl je huid wordt ingewreven met rode druivenzeep en gescrubd met een katoenen handschoen. De peeling bevrijdt je huid van alle vuil en onzuiverheden. Het ritueel eindigt met een daaropvolgende massage van 15 minuten. Daarna ben je helemaal ontspannen en voel je je als herboren. Ontspan met afwisselende baden en wissel de baden af met koud, warm en warm water. Maak gebruik van de stoomkamer en de lounge, waar je heerlijk kunt ontspannen met een groene thee met munt.

  • Toegangstickets
  • Andere belevingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Wellenss & Spa's in Malaga

Welke andere activiteiten dan Wellenss & Spa's zijn de moeite waard in Malaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Malaga:

Wat zijn de beste Wellenss & Spa's in Malaga?

Welke Wellenss & Spa's in Malaga nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Wellenss & Spa's in Malaga nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 126 beoordelingen

Mooie en zeer ontspannende activiteit op mijn laatste nacht in Malaga. Alles werd me uitgelegd toen ik aankwam. Ik kon genieten van mijn tijd in de verschillende baden totdat iemand me naar mijn massagesessie kwam brengen en na de sessie kon ik blijven genieten van de baden en de tee. De inrichting van binnen is prachtig en alles is gemaakt om te ontspannen en te genieten van het huidige moment. Mijn spullen zaten in een kluisje, dus ik hoefde me er geen zorgen over te maken.

Schone, mooie, ontspannende plek. De massage was geweldig maar kort (30 minuten). Muntthee en water zijn beschikbaar. De producten ruiken super lekker, er is alles wat je nodig hebt voor die douche achteraf en het personeel is over het algemeen aardig en gastvrij.

Compleet tot rust gekomen samen met mijn vriend samen. We hebben genoten van alle verschillende baden, de lekkere thee en de massage. Ook heel prettig dat alles er voor je was, van handdoeken tot lekkere shampoo en föhns.

Zeer ontspannende en zeer schone omgeving. We hadden het geluk om eerst massages te krijgen en daarna te genieten van de thermale baden. Een ontspannende pauze.

Geweldige locatie en super aardig personeel. Massage was oke maar verwacht er niet te veel van.