Malahide Castle

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Malahide Castle: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Vanuit Dublin: halve dag Malahide Castle en noordkust

  1. Vanuit Dublin: halve dag Malahide Castle en noordkust

  Vertrek vanuit Dublin en reis in noordelijke richting naar het dorp Malahide voor een rondleiding door Malahide Castle, gebouwd in 1185 door Richard Talbot, een ridder die Hendrik II naar Ierland begeleidde in 1174. Wandel over het kasteelterrein dat zich uitstrekt over zo'n 250 hectare van het oorspronkelijke landgoedpark en kijk uit voor de geesten die het kasteel achtervolgen. Bekijk de privétuinen van Lord Talbot, onlangs geopend voor het publiek en beschreven als een kleine botanische oase. Bezoek daarna een paar van de lokale ambachtelijke winkeltjes of ontspan met een kop koffie en iets lekkers.  Maak vervolgens een schilderachtige kustrit door het pittoreske Malahide en het vissersdorp Howth op het schiereiland Howth Head. Wandel door het mooie dorp en ga daarna naar de top voor een schitterende kans om foto's te maken van het uitzicht over Dublin Bay.

  Prima en snel te boeken. Na 10 min al mail met tijden, bevestiging en plaats om op te stappen.

 • Dublin: Howth en Malahide Castle Tour op hele dag

  2. Dublin: Howth en Malahide Castle Tour op hele dag

  Begin uw tour terwijl u vertrekt vanuit Dublin en verken de nabijgelegen kust van Dublin Bay, terwijl u door het binnenland en de kust reist. Maak een fotostop bij het nieuwsgierige Casino Marino voor de kans om meer te weten te komen over het gebruik van dit kleine architecturale juweel. Volg een rondleiding door het kasteel van Malahide en geniet van wat vrije tijd om de tuinen in je eigen tempo te verkennen. Dit kasteel was 800 jaar in handen van dezelfde familie, de Talbot. Hoor de spookverhalen die horen bij de muren en gangen. Het dateert uit de 11e eeuw en werd vergroot en gerestaureerd in de tijd van de Georgische pracht. Onderweg verwonder je over mooie dorpjes als Malahide, parken zoals St Anne's en stranden zoals Portmarnock. Maak een optionele wandeling van de klif van Howth's Summit naar het dorp en geniet van een adembenemend uitzicht op de baai van Dublin en de bergen va...

 • Dublin: driedaagse self-drive tour

  3. Dublin: driedaagse self-drive tour

  Geniet van volledige vrijheid terwijl u de stad Dublin en nabijgelegen bezienswaardigheden verkent tijdens een meerdaagse reis. Profiteer van inclusieve accommodatie en autohuur om gemakkelijk tussen locaties te reizen. Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Dublin en haal uw auto op, rijd naar Trim Castle voor een rondleiding en geniet vervolgens van een lunch in The Snailbox Pub Kilmoon (op eigen kosten). Na de lunch bezoek je het neolithische graf van Newgrange, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ga daarna naar de beroemde heuvel van Tara, de oude zetel van de Ierse koningen. Rijd terug naar Dublin om in te checken bij uw accommodatie in het stadscentrum. Geniet 's avonds van een Ierse dansshow en een maaltijd. Dag 2: Rijd de stad uit richting Wicklow, door het prachtige landschap. Stop om de vallei van Glendalough te bewonderen en bezoek de Powerscourt-waterval. Rijd ...

Sitemap Malahide Castle

Wil je alle activiteiten in Malahide Castle ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malahide Castle

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 282 beoordelingen

De moeite waar maar weinig tijd over

Erg mooi kasteel, goede rondleiding, mooie omgeving maar veel te weinig tijd om zelf op je gemakje een rondje te maken in de mooie tuinen. Wij zijn de enigste die rennend (omdat er zo weinig tijd over was) door de tuinen heen zijn gegaan de rest die met ons dezelfde tour gedaan hebben zijn daar zelfs niet geweest zonde!

Prima aanvulling op weekend in de stad

Lekker naar de country. Kasteel was aardig maar niet heel bijzonder. Howth leuke vissersplaats. Prima gids in de bus. Ondanks 19 jaar ervaring nog helemaal niet sleets. Veel info en onderhoudend.

Leuke tour. Deze tour is een halve dag. Eerst bezoek aan Malahide Castle daarna door naar Howth. Bij Malahide Castle is een rondleiding van 45 min. inbegrepen. Het landgoed is prachtig.

Prima en snel te boeken. Na 10 min al mail met tijden, bevestiging en plaats om op te stappen.

Malahide wcastle was leuk. Howth teweinig tijd om te bebijken