Ontdek het beste van
Malediven

Alle activiteiten

33 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Malediven

Malediven: Malediven eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Malediven: Malediven eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg fysieke simkaarten vaarwel met een eSIM. Koop het product en download vervolgens een QR-code. Verbind vervolgens je smartphone met het internet via WiFi of mobiele data. Scan vervolgens de QR code om de eSIM te installeren. Deel hem via AirDrop of scan hem op een ander apparaat als dat nodig is. Zet roaming aan en maak verbinding met internet. Gebruik hierna de mobiele data om te internetten. Stuur berichten naar je vrienden, werk je sociale media-accounts bij en gebruik je favoriete apps. Koop een ander plan om op te waarderen voor het geval je alle gegevens opgebruikt, maar het product wilt blijven gebruiken. Dit product dekt 144 landen, waaronder landen in Azië en de Stille Oceaan zoals Afghanistan, Australië, Bangladesh, Bhutan, Brunei, China, Cambodja, Fiji, Guam, India, Indonesië, Japan, Hongkong, Laos, Macau, Maleisië, Malediven, Mongolië, Myanmar, Nepal, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, de Filipijnen, Singapore, de Salomonseilanden, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Tonga, Vietnam en West-Samoa. Landen in Europa zijn Albanië, Ålandeilanden, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Cyprus (Noord), Tsjechië, Denemarken, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Ierland, Eiland Man, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland, Noord-Cyprus, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad en Wales. Landen in het Midden-Oosten zijn Bahrein, Egypte, Israël, Jordanië, Koeweit, Oman, Palestina, Qatar, Saudi-Arabië en Jemen. Landen in Binnen-Azië zijn Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan en Oezbekistan. Landen in Afrika zijn Tsjaad, Congo (Democratische Republiek), Congo Republiek, Gabon, Ghana, Kenia, Madagaskar Republiek, Mauritius, Nauru, Nigeria, Réunion, Senegal, Seychellen, Zuid-Afrika, Swaziland, Spitsbergen en Jan Mayen, Tanzania, Tunesië, Zambia en Zimbabwe. Landen in Amerika zijn Argentinië, Brazilië, Canada, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Groenland, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Verenigde Staten, Maagdeneilanden, Bolivia, Chili, Paraguay, Peru, Colombia, Ecuador en Uruguay.

Hulhumale: Dagvullende tour per boot en snorkelen

Hulhumale: Dagvullende tour per boot en snorkelen

Trefpunt: Hulhumale Excursiesteiger Tijd bijeenkomst: 9:00 uur Ophaalservice: Gratis ophaalservice voor gasten die op Hulhumale Island verblijven. Tour Briefing: 9:15 uur - Onze gids geeft een gedetailleerd overzicht van de inclusies en de route van de dag. Vertrek: 9:30 uur: Ga op een fascinerende reis door de Malediven met een dagtocht per boot. Geniet van wat tijd om te snorkelen bij een koraalrif en probeer pijlstaartroggen en dolfijnen te zien, evenals andere fascinerende zeedieren die in de oceaan rond de eilanden leven. Begin met een ophaalservice bij je accommodatie op Hulhumale Island. Ga aan boord van de boot en vaar door het dolfijnkanaal, waar je de groep speelse wezens in hun natuurlijke omgeving kunt zien. Arriveer bij een ongerepte zandbank, die een idyllische omgeving biedt voor strandspelletjes, ontspanning en het maken van prachtige foto's tegen de achtergrond van een luxe resorteiland. Reis verder naar Himmafushi eiland waar je een korte rondleiding krijgt. Ga naar Stingraf Reef om te snorkelen tussen de levendige koraalriffen, waar je ook GoPro's kunt huren. Ter afsluiting van de dag is er een optionele terugkeer naar het Dolphin Channel voor nog een kans om deze betoverende wezens te zien. Keer aan het eind van de middag terug naar Hulhumale Jetty om je avontuurlijke dag af te sluiten. Extra voorzieningen: - Gratis ophaalservice - Briefing door een deskundige gids - Mogelijkheid om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien - Verkenning van een lokaal eiland en zijn culturele aspecten - Snorkelavontuur bij Stingray Reef - Optionele ontmoeting met dolfijnen in het Dolphin Channel - GoPro-huur voor het vastleggen van onderwatermomenten Deze uitgebreide dagvullende tour biedt een perfecte mix van landschappelijke schoonheid, culturele verkenning, wateractiviteiten en de kans om het onderwaterleven te ontmoeten, waardoor het een ideale keuze is voor bezoekers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring op de Malediven.

Malé: Malediven Volop Plezier Avontuur Reis

Malé: Malediven Volop Plezier Avontuur Reis

Trefpunt: Hulhumale Excursiesteiger Tijd bijeenkomst: 9:00 uur Ophaalservice: Gratis ophaalservice voor gasten die op Hulhumale Island verblijven. Tour Briefing: 9:15 uur - Onze gids geeft een gedetailleerd overzicht van de inclusies en de route van de dag. Vertrek: 9:30 uur - De boot vertrekt vanaf de steiger in de richting van de Sandbank. Dolfijn kanaal oversteek: Onderweg naar de Sandbank hebben gasten de kans om dolfijnen te zien in het schilderachtige dolfijnkanaal. Bezoek aan de zandbank: Bij het bereiken van de zandbanklagune gaat de boot voor anker en worden de gasten overgebracht naar de zandbank. Geniet van strandactiviteiten, zwemmen en het schilderachtige uitzicht op een luxe resorteiland. Verkenning van het lokale eiland - Himmafushi: De boot vaart vervolgens naar het lokale eiland Himmafushi. Gasten worden getrakteerd op een korte rondleiding die inzicht geeft in de lokale levensstijl. De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant, waar gasten de authentieke Maledivische keuken kunnen proeven. Snorkelen: Na de lunch gaat de excursie naar een snorkelpunt bij Stingray Reef in de buurt van Kurumba resort eiland. Gasten kunnen de levendige onderwaterwereld verkennen, met de optie om GoPro camera's te huren om de ervaring vast te leggen. Optionele ontmoeting met dolfijnen: Als de dolfijnen niet eerder zijn gezien, staat er na het snorkelen met gids een extra bezoek aan het Dolphin Channel op het programma. Terugkeer naar de steiger: De boot keert rond 16:00 uur terug naar de Hulhumale Excursie Jetty, waarmee de dagvullende tour wordt afgesloten. Extra voorzieningen: - Gratis ophaalservice. - Briefing door een deskundige gids - Mogelijkheid om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien - Verkenning van een lokaal eiland en zijn culturele aspecten - Snorkelavontuur bij Stingray Reef - Optionele ontmoeting met dolfijnen in het Dolphin Channel - GoPro-huur om onderwatermomenten vast te leggen Deze uitgebreide dagvullende tour biedt een perfecte mix van landschappelijke schoonheid, culturele verkenning, wateractiviteiten en de kans om het onderwaterleven te ontmoeten, waardoor het een ideale keuze is voor bezoekers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring op de Malediven.

Malediven: privé stadsrondleiding in Male met opties

Malediven: privé stadsrondleiding in Male met opties

Onze gids haalt u op van het vliegveld of hotel in Male. Voor reizigers in hotels in Hulhumale geldt een toeslag van USD 25 voor twee personen voor ophalen/inleveren. Zodra u onze gids ontmoet, beginnen we aan deze wandeltocht door de kleine stad. Omdat dit een privétour is, hebben alleen jij en je groep volledige flexibiliteit. Laat uw gids uw voorkeuren weten of laat de gids u aanbevelen. We starten vanaf Fishermen's Park, lopen naar de oudste school van de Malediven en van daaruit een korte wandeling naar het gebied waar het parlementsgebouw, het presidentspaleis, de Oude Vrijdagmoskee, het museum en het Sultan Park staan. Een korte wandeling naar het republieksplein waar u onderweg het islamitische centrum van de Malediven zult zien, waar ook een ministerie en enkele kantoren zijn gevestigd. We lopen dan naar Chaandhanee Magu, een weg met onderweg winkels en kleine cafés.

Gan: Malediven eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Gan: Malediven eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-SIM-service. Na aankoop ontvangt u een QR-code die u op uw compatibele apparaat kunt scannen om de e-SIM te installeren waar en wanneer u deze nodig heeft. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen behalve XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies tijdens de fotosessie om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming voor de e-SIM in te schakelen. Als u problemen ondervindt bij het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van zelfproblemen. Zijn uw gegevens opgebruikt? Simpel: koop gewoon een nieuwe e-SIM om op te waarderen. APN (naam toegangspunt): iboots Lokaal netwerk:Dhiraagu/Wataniya Bestrijkt 144 landen, met landen in Azië-Pacific: Afghanistan, Australië, Bangladesh, Bhutan, Brunei, China, Cambodja, Fiji, Guam, India, Indonesië, Japan, Hong Kong, Laos, Macau, Maleisië, Malediven, Mongolië, Myanmar, Nepal, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, Filippijnen, Singapore, Salomonseilanden, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Tonga, Vietnam, West-Samoa, En deze landen: Europa: Albanië, Ålandeilanden, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Cyprus (Noord), Tsjechië, Denemarken, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland , Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland, Noord-Cyprus, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, VK, Vaticaanstad, Wales Midden-Oosten: Bahrein, Egypte, Israël, Jordanië, Koeweit, Oman, Palestina, Qatar, Saoedi-Arabië, Jemen Binnen-Azië: Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Oezbekistan Afrika: Tsjaad, Congo (Democratische Republiek), Republiek Congo, Gabon, Ghana, Kenia, Republiek Madagaskar, Mauritius, Nauru, Nigeria, Réunion, Senegal, Seychellen, Zuid-Afrika, Swaziland, Svalbard en Jan Mayen, Tanzania, Tunesië, Zambia, Zimbabwe, Amerika: Argentinië, Brazilië, Canada, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Groenland, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Verenigde Staten, Maagdeneilanden, Bolivia, Chili, Paraguay , Peru, Colombia, Ecuador, Uruguay.

Maafushi: Dagvullende Snorkeltour per Speedboot met Lunch

Maafushi: Dagvullende Snorkeltour per Speedboot met Lunch

Verken de pracht en praal van Maafushi, een eiland van de Malediven, met een dagvullende tour vol spannende wateractiviteiten. Stap op een speedboot en vaar naar Biyadhoo. Duik in de onderwaterwereld van Biyadhoo Reef, bekend om zijn adembenemende koraalformaties en diversiteit aan zeeleven. Kies vervolgens tussen het rustige Turtle Reef of het levendige Banana Reef, beide bieden adembenemende onderwaterlandschappen en de kans om zeeschildpadden te spotten met de bijgeleverde snorkeluitrusting. Ga verder met een dolfijncruise en observeer deze majestueuze wezens in hun natuurlijke omgeving. Ontspan tenslotte op de prachtige Oidhuni Sandbank, met kristalhelder water en witte zandstranden. Bewonder de prachtige uitzichten van dit Maldivische paradijs terwijl je geniet van een lunch.

Malé: Malediven Zonsondergang Vistrip in Speedboot

Malé: Malediven Zonsondergang Vistrip in Speedboot

Ga mee op visavontuur op de Malediven met een speedboot charter. Onder begeleiding van een kapitein en bemanning vaar je door het heldere water van de Indische Oceaan op zoek naar vis. Blijf verfrist met frisdrank en geniet van de schoonheid van de diepblauwe oceaan. Onze kapitein en zijn team halen je op van het eiland waar je verblijft. We nemen je mee naar de uitgestrekte Maldivische Oceaan om kleurrijke tropische vissen te vangen. Als vissen nieuw voor je is, maak je dan geen zorgen, onze kapitein en bemanning zullen je bij elke stap helpen. Tijdens deze trip krijg je drankjes en water om je dorst te lessen en nieuwe energie op te doen. Op het moment van zonsondergang kunnen we een kleine pauze nemen van het vissen om te genieten van de betoverende Maledivische zonsondergang boven de diepe, blauwe oceaan. Ons team zal je ook helpen om samen met je geliefden mooie foto's te maken, zodat je mooie herinneringen mee naar huis kunt nemen.

Malediven: Hotelboeking en transferdiensten

Malediven: Hotelboeking en transferdiensten

Boek een verscheidenheid aan diensten op de Malediven bij deze touroperator. Kies uit hotelboekingen, safaritours, surftrips, luchthaventransfers en meer. Boek een hotel of pension voor een hele of halve dag. Ga op dagtrip naar een resort, of boek een BBQ, dolfijnen bij zonsondergang bekijken, vissen bij zonsondergang, lokaal eiland bezoeken, zandbank bezoeken, excursie, snorkelen, ochtendvissen, surfen, duiken, of een tour door Male.Geef alle relevante informatie die de klant nodig heeft (zoals waar de activiteit begint en eindigt). Wees specifiek, consequent en duidelijk.

Luchthaventransfer naar maafushi

Luchthaventransfer naar maafushi

Ga op een schilderachtige en onvergetelijke reis van het vliegveld naar Maafushi Island met onze boottransferdienst. Sla de lange rijen en overvolle bussen over en kies voor een meer persoonlijke en comfortabele manier van vervoer. Onze boottransferdienst biedt een handige en efficiënte manier om Maafushi Island te bereiken vanaf het vliegveld. Bij aankomst op het vliegveld zal ons vriendelijke en ervaren personeel je begroeten en begeleiden naar de bootterminal. Vanaf daar gaat u aan boord van een speedboot of veerboot die u rechtstreeks naar Maafushi eiland brengt. Leun achterover en ontspan terwijl je over het kristalheldere water van de Malediven vaart en geniet van het prachtige uitzicht op de omliggende eilanden en het onderwaterleven. Onze boot transferservice zorgt voor een soepele en plezierige reis, zodat je in stijl aan je vakantie kunt beginnen. Of je nu alleen reist, met een groep of met je gezin, onze boottransferdienst is de perfecte keuze voor een naadloze en probleemloze transfer naar Maafushi Island. Boek vandaag nog je boottransfer en ervaar de schoonheid van de Malediven vanaf het water.

Malediven: Dhangethi Eiland 6-daagse Tour met 4-sterren hotel

Malediven: Dhangethi Eiland 6-daagse Tour met 4-sterren hotel

Geniet van een 6-daags verblijf van 5 nachten in een 4-sterren boetiekhotel op Dhangethi Island in de Malediven. Geniet van een warm welkom op de luchthaven, een luchthaventransfer, dagelijks ontbijt en een golfcartour over het eiland. Dompel jezelf onder in luxe in een gloednieuw 4-sterren boetiekhotel, met moderne voorzieningen en persoonlijke service. Alle kamers hebben een eigen balkon en bieden een prachtig uitzicht op het turquoise water dat het eiland omringt. Elke kamer is doordacht ingericht met een moderne inrichting, wat zorgt voor een comfortabele en ontspannen sfeer. Voorzieningen zijn onder andere een haardroger, gratis shampoo en douchegel, en een douche met warm en koud water voor je gemak. Je reis begint met een warm welkom als toegewijd personeel je begroet op het vliegveld. Ervaar de Maldivische gastvrijheid vanaf het moment dat je aankomt en zet de toon voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van een naadloze & pittoreske transfer van het vliegveld naar Dhangethi Island via een retour speedboot. Doorkruis de azuurblauwe wateren en geniet van het adembenemende uitzicht op de Maldivische archipel terwijl je je tropische toevluchtsoord nadert. Begin je dag met een verrukkelijk ontbijt, met een verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten. De perfecte brandstof voor je avonturen in het paradijs. Verken de charmes van Dhangethi Island met een eilandtour in een comfortabel golfkarretje. Doorkruis de smalle straatjes, wees getuige van de lokale manier van leven en ontdek de verborgen juweeltjes van dit kleine en prachtige eiland. Met supermarkten, restaurants en sportactiviteiten op loopafstand heb je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de plaatselijke cultuur. Blijf verbonden met gratis WiFi tijdens je verblijf, zodat je je betoverende Maledivische momenten kunt delen met vrienden en familie. Begin je strandavonturen volledig uitgerust met verstrekte strandlakens, zodat je comfortabel kunt ontspannen aan de ongerepte kusten. Geniet van de zon en de zee op het speciale strand voor toeristen, bekend als Bikini Beach. Ontspan in een serene sfeer terwijl je geniet van het kristalheldere water en de zachte zandstranden. Ontdek de levendige onderwaterwereld van de Malediven met gratis snorkelspullen. Dompel jezelf onder in de kleurrijke koraalriffen en ontmoet het betoverende onderwaterleven dat deze ongerepte wateren bewoont. Ontspan en kom tot rust bij het zwembad van het hotel of geniet van heerlijke maaltijden in het restaurant op de begane grond, met zitplaatsen in de openlucht voor een meeslepende dinerervaring. De 24-uurs receptie zorgt ervoor dat er altijd aan je wensen wordt voldaan. Extra tours (extra kosten): Voor wie op zoek is naar meer avontuur, bieden we tegen een toeslag verschillende tours aan, waaronder snorkelen met walvishaaien, snorkelen met schildpadden, picknicken op zandbanken, duiken en vistrips. Duik in de diepten van de oceaan of begin aan een visexpeditie en voeg een extra laag spanning toe aan je Maldivische vakantie. Dompel jezelf onder in de levendige lokale cultuur, verken het adembenemende onderwaterleven en maak blijvende herinneringen in dit tropische toevluchtsoord.

De topbezienswaardigheden in Malediven

Steden in Malediven

Regio's in Malediven

Andere activiteiten in Malediven

Wil je alle activiteiten in Malediven bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.