Malia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Malia: de beste attracties

Sitemap Malia

Wil je alle activiteiten in Malia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 325 beoordelingen

Petra gidste ons vlot door de heuvelachtige baantjes van Kreta en stopte regelmatig om de inheemse fauna en flora van naderbij te bekijken, en onderweg kregen we ook veel leuke weetjes over Kreta en de regio te horen. Alles werd zowel in het Nederlands als het Duits (we zaten met een Duits koppel in de auto) zeer goed uitgelegd. Smiddags stopten we bij de grot van Zeus, die we konden bezoeken, waarna we aten bij een lokale schapenboer. Dit was basic, maar zeer lekker. Zeker een aanrader als je het mooie landschap van Kreta wil verkennen, een gids is hierbij echt wel een meerwaarde!

Hele leuke tour gehad en veel "geheimen" van het eiland gezien. Lekker gegeten bij een lokale herder. We waren met een Italiaan en een Duitser en ze nam echt de tijd om alles in 3 talen uit te leggen, Engels, Duits en Nederlands. Mocht je een Nederlander zijn raad ik aan om te vragen naar Petra! Bedankt :)

Fijne Nederlandse gids. Héél veel informatie gekregen. En een gezellige dag met 2 Engelse mensen en Petra. Eten was ook erg lekker en goed. Ook was fijn maar 1 jeep i.p.v. een groep jeeps.

super leuke, enthousiaste gids en mooie tour! Ook de lunch onderweg was heel lekker en vers!

Toffe manier om Kreta zo op een andere manier te leren kennen. Leonidas was een super gids!