Mallorca
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Mallorca: tours & tickets

Mallorca: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Mallorca

Leuk, maar info over 7 uur durende activiteit is misleidend

De crew van de ranch doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Onze verwachting was echter een beetje anders aan de start van het programma. We wisten dat het een combi zou zijn van paardrijden, bbq en show, maar we hadden veel minder wachttijd tussendoor verwacht en dus meer paardrijden. We werden om 16.20 uur afgehaald en de eerste verrassing was al dat we 40 minuten reistijd hadden naar de ranch, die niet in cala ratjada was, maar midden op het eiland. Daar moesten we tot 18 uur wachten op allerlei andere gasten, voordat de groepen voor het paardrijden werden ingedeeld. De tocht duurde maar een uurtje, dus om 19.00 uur waren we weer terug. Daarna moesten we weer bijna een uur wachten op de bbq, niet omdat die niet klaar was, maar omdat er nog andere groepen na ons ook een uur gingen rijden. En na de bbq moesten we weer een uur wachten, totdat alle andere groepen ook klaar waren met eten en toen pas begon de show. We waren dus inderdaad pas om 0.00 uur terug in het hotel!

Mallorca: paardrijden, BBQ & show bij Rancho Grande Beoordeeld door Anoniem, 08/01/2017

Veel variatie door verschillende vervoersoorten

Leuke excursie, waarbij het leuk is om vervoerd te worden door verschillende voertuigen. Alleen het stuk door de bergen met zo'n grote bus was soms best spannend en wat misselijk van al dat geslinger over die weggetjes geworden. Maar ondanks dat we 11 uur op pad zijn geweest (ipv +/-9 uur) en echt heel moe waren, echt de moeite waard om een keer mee te maken! Alleen wel jammer dat de excursie in 4 talen was, dus de hele excursie was de reisleidster aan het praten en dat was best storend.

Vanuit het noorden: pittoreske dagtour Mallorca Beoordeeld door Anoniem, 09/17/2017

Zalig genieten op het water met een topcrew en zalige cocktails!

Zalige activiteit om te doen, volledige ontspanning! Een topbemanning dat jou direct uitleg geeft wat de plannen zijn. Lekkere lunch, meer dan genoeg met een drankje inbegrepen. De bar is doorlopend open, de cocktails zijn vers gemaakt en zijn echt tot in het detail afgewerkt! Daar betaal je natuurlijk een prijs voor maar wel echt de moeite! Er wordt tijd gemaakt om te zwemmen, te snorkelen en te surfen. Zonder meerprijs.

Palma de Mallorca: boottocht op catamaran met lunch Beoordeeld door Antje, 08/16/2019

Prachtig, hoog, niet te veel opsmuk, mooie glas in lood en a

Hoog! Oude kathedraal, door en voor gewone mensen dus niet te veel opsmuk. Prachtige roset e.a. glas in lood, bijzonder altaar. Op het hele uur ontroerende engelachtige zang. Zeker waard om kaartje te kopen (tip: van te voren online. Dan aan zeekant van kathedraal zonder rij naar binnen bij bordje "alleen voor groepen" maar is dus ook voor niet-groepen)

Het was een fantastische toch, best pittig maar dat mag ook vind ik

Ze hebben mij fantastisch geholpen. Datum verzetten was geen probleem. Vriendelijke begeleiding en er wordt alles aan gedaan om het naar je zin te maken. Als laatste gingen we ook nog van een rots af de zee in. Iets dat ik nooit meer zal vergeten

Mallorca: off-road quadrit, snorkelen & klifduiken Beoordeeld door Herman, 06/11/2019