Kies data
Belevingen in

Mallorca

Van relaxte stranden tot charmante steden, avontuur en nachtleven: deze Spaanse kustplaats heeft het allemaal.

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 18.396 beoordelingen

Wat een leuke excursie was dit! Met de bus opgehaald vanaf de afgesproken locatie die de reisleider mij had gemaild en toen naar tram de Soller. Hier heb je nog even tijd om naar het toilet te gaan (50 cent) en wat drinken te halen. in de tram rijd je door een prachtige omgeving , langs het stadje Soller, door tunnels. ondertussen overstappen in een treintje, de citroenen en sinaasappels kun je haast plukken. ondertussen vertelde de reisleider van alles. dan aangekomen bij de haven. langs een prachtige vaarroute aangekomen bij een idyllische gelegen baaitje waar we vrije tijd hadden. daarna met de bus gingen we naar het hoogste punt en langs een klooster. kortom een heel geslaagde dag!!

De ervaring was erg goed. De grotten zijn absoluut prachtig. Deze excursie mag u niet missen. De stiptheid van de ophaalbus, de vriendelijkheid en informatie van de gids waren geweldig. Het is leuk om zo'n gezellige rondleiding te maken. Ik raad het aan! Mis het niet.

Ik hield van de tour, de grotten zijn groter en indrukwekkender dan we hadden verwacht. Ik denk dat de foto's er niet in slagen om al zijn schoonheid vast te leggen.

Een unieke ervaring met prachtige landschappen en een super goede maaltijd. Ik raad deze activiteit aan !!

Leuk tochtje! Een gids die zijn talen beheerst en de informatie met humor brengt.