Kies data
Belevingen in

Mallorca

Van relaxte stranden tot charmante steden, avontuur en nachtleven: deze Spaanse kustplaats heeft het allemaal.

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 23.206 beoordelingen

Leuke rondvaart met een ontspannen leuk team aan boord. Het was onze tweede tour binnen 8 dagen, eenmaal vanuit Palma, eenmaal vanuit Colonia de Sant Jordi, eenmaal met vrienden, eenmaal met familie. Beide erg leuk. In eerste instantie lijkt het ontmoedigend als je de wachtrij bij het inchecken ziet, maar het spreidt zich enorm uit.

Erg leuke dag gehad! Veel van de Noordkust kunnen zien dankzij deze tour. De gids was zeer vriendelijk en kon met humor enthousiast vertellen over de tour. Alles was perfect geregeld en op elkaar afgestemd. Ook genoeg vrije tijd. Kortom; een echte aanrader. Bedankt!

We hebben een fantastische dag gehad in Es caragol en Es Trenc. We aten erg goed en het team was geweldig. Zowel Kapitein John als de rest van de bemanning.

Dit is een echte aanrader je ziet vele mooie kanten van Mallorca en de meest prachtige plekjes. Ook de treinrit dwars door de bergen is erg leuk!

100% aan te bevelen. Vraag alle boten alleen om voor de poseidoneas-weiden te zorgen wanneer ze in de baaien voor anker gaan. Heel erg bedankt