Mallorca

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 10.420 beoordelingen

Volgens de kapitein konden er 120 gasten mee. Nu waren het er Iets minder dan 80 En toch leek de boot al redelijk gevuld. Uitsluitend gevaren op de motor. Op terugvaart met motor en klein zijl Voor het idee. Was leuk, maar had evengoed een motorboot kunnen boeken.

verschillende prijzen wel duur voor 45 min en geen nederlandstalige gids.wij hebben 22 e uro persoon betaald.Het was bijna sluitingstijd 16u en alles werd heel vlot afgehandeld hadden geen tijd om enkele foto's te nemen

Perfect! Friendly and pasionate guide, beatiful views, relaxed vibe,.. Would recommend! The only negative point was that it was very unclear who was our guide, which group we had to join,... at the beginning.

Fijn dat je via de groepsingang naar binnen kon. Scheelde een boel wachttijd. Klein min puntje is wel als je een een audio tour zou willen dat je dan alsnog naar de reguliere kassa moet om dat te regelen!

Erg prettig om met de mobiele ticket zo te kunnen doorlopen, langs de lange rij wachtenden. Kathedraal is prachtig, Palma een mooie stad met veel bezienswaardigheden.