Mallorca
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Mallorca: tours & tickets

Mallorca: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Mallorca

Veel variatie door verschillende vervoersoorten

Leuke excursie, waarbij het leuk is om vervoerd te worden door verschillende voertuigen. Alleen het stuk door de bergen met zo'n grote bus was soms best spannend en wat misselijk van al dat geslinger over die weggetjes geworden. Maar ondanks dat we 11 uur op pad zijn geweest (ipv +/-9 uur) en echt heel moe waren, echt de moeite waard om een keer mee te maken! Alleen wel jammer dat de excursie in 4 talen was, dus de hele excursie was de reisleidster aan het praten en dat was best storend.

Pittoreske Dagtour Van Mallorca Beoordeeld door Anoniem, 09/17/2017

Prachtig, hoog, niet te veel opsmuk, mooie glas in lood en a

Hoog! Oude kathedraal, door en voor gewone mensen dus niet te veel opsmuk. Prachtige roset e.a. glas in lood, bijzonder altaar. Op het hele uur ontroerende engelachtige zang. Zeker waard om kaartje te kopen (tip: van te voren online. Dan aan zeekant van kathedraal zonder rij naar binnen bij bordje "alleen voor groepen" maar is dus ook voor niet-groepen)

Het was een fantastische toch, best pittig maar dat mag ook vind ik

Ze hebben mij fantastisch geholpen. Datum verzetten was geen probleem. Vriendelijke begeleiding en er wordt alles aan gedaan om het naar je zin te maken. Als laatste gingen we ook nog van een rots af de zee in. Iets dat ik nooit meer zal vergeten

Mallorca: off-road quadrit, snorkelen & klifduiken Beoordeeld door Herman, 06/11/2019

enkel wat pech met het weer voor de rest fantastisch

moest de zon aanwezig geweest zijn van in het begin dan zou er vroeger gezwommen kunnen worden. Halverwege kwam de zon erdoor en kon er ook met de zeilen gevaren worden. Fantastisch

Was super, waanzinnig enthousiaste gids, Antonio.

Buitengewoon, hadden twee jongens bij ons van 15 daar speelde Antonio perfect op in, wij zelf, 56 en 49 werden super begeleid.

Majorca halve dag coasteering Beoordeeld door Ad, 08/13/2017