Mallorca
Duiken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Duiken: Onze meest aanbevolen

Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

1. Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

Je ontvangt veiligheidsinstructies en maakt kennis met duiken terwijl je je voorbereidt op je eerste onderwaterrit. Je rijdt naar de prachtige baai van Cala Delta, gelegen in een prachtig natuurreservaat en een geweldige plek om als beginnend duiker de oceaan in te gaan.  Nadat je bekend bent met de gebruikte ademhalingstechnieken, begeleid door gekwalificeerde instructeurs, begin je aan je eerste duik. In kleine groepen van niet meer dan 6 met minstens 2 gidsen, begint je ontdekking van het leven onder het oppervlak. Je besteedt tot 45 minuten aan het verkennen van de rustige onderwaterwereld en het zien van een grote verscheidenheid aan zeedieren. 

...
Magaluf: bootavontuur met strandactiviteiten en snacks

2. Magaluf: bootavontuur met strandactiviteiten en snacks

Nadat je je groep in Magaluf hebt ontmoet, spring je op een speedboot met 300 pk om een van de beste stranden van Calvià te verkennen. De bestemming wordt bepaald door de omstandigheden van het water die dag. Kom aan op een prachtig strand en neem de tijd om te zwemmen, duiken, paddleboard, klifsprong, grotten te verkennen en onder water te gaan met zeescooters en snorkels. Ga in je eigen tempo terwijl de gids al je vragen beantwoordt. Aan boord wordt u een assortiment vers fruit en frisdrank aangeboden terwijl u naar muziek luistert en ontspant in de zon. Als je meer avontuurlijk bent, kun je blijven genieten van de wateractiviteiten - het is aan jou. Geniet van een rijdemonstratie op de terugreis naar het startpunt.

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

De proefduik was geweldig! Super georganiseerd - professionele en aardige gidsen die ook verantwoordelijk omgaan met beginners. Er was een meertalige, gemakkelijk te begrijpen briefing. Absolute aanrader en graag weer op de volgende vakantie!

Het team was super aardig en mijn zoon werd goed begeleid. Hij is pas 11 en was nerveus, maar de instructeurs waren echt geweldig met hem en hij was absoluut opgewonden.

Geweldige baai met vissen en veel roggen. Geweldige instructie door geduldige gidsen in elke taal! Met plezier weer!

Briljante ervaring met professionele en deskundige instructeurs. Zou het ten zeerste aanbevelen

Het was een geweldige ervaring. Duidelijke aanbeveling !!!