Meer foto's

Vanaf € 59 per persoon

Een dag paardrijden bij Rancho Grande in Majorca

Product ID: 1659
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Ophaalservice

Beschikbaar bij de volgende locaties of dichtbij een plek waar de organisator mee instemt: Cala Millor, Sa Coma, Cala Bona, Cala Ratjada, Cala Dor, and Colonia Sant Jordi.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Rijd een paard over het ruige landschap van Majorca
  • Geniet van een heerlijke barbeque en een Spaanse sangria
  • Zing en dans in een gezellige, feesttelijke sfeer
  • De boerderij heeft een kleine dierentuin voor kinderen waar dieren geaaid kunnen worden
  • Wordt opgehaald bij meerdere locaties op het eiland, inclusief vele resorts
Overzicht
Wees een cowboy voor een dag bij het prachtige Rancho Grande in Majorca, Spanje. Rijd paard over het ruige landschap en geniet van een barbeque met live muziek en line dancing.
Wat te verwachten
Wees een echte cowboy voor een dag terwijl je met jouw paard over de prachtige Rancho Grande in Majorca rijdt in Spanje.

Ontdek meer dan 1.000.000 vierkante meter noordelijk Majorca, dichtbij de stad Alcudia. Transport is inclusief, je hoeft je dan ook niet druk te maken over het vinden van de weg. De tour is ontworpen voor paardrijders op alle niveau's. Indien je niet weet hoe je moet paardrijden kun je het op een van onze trainingspaarden oefenen. Indien je liever niet paardrijdt, kun je loungen in een door paarden getrokken wagon, de Sangria Express.

Na een middag galoperen over het platteland van Majorca keer je terug naar de stallen waar je de dieren kunt aaien. Vervolgens is er een barbeque inclusief vlees, kebab, salade, brood en natuurlijk sangria! Na het avondeten is er een live muziekshow en line dancing.
Inbegrepen
  • Transport, gids, paardrijden, gratis sangria, BBQ, cowboy dancing en verzekering.
Niet inbegrepen
  • Drankjes van de bar, foto's, pony rijden
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Noordelijk Majorca, pick ups bij de resorts: Puerto Pollensa, Puerto Alcudia, Las Gaviotas, Playa de Muro, and Can Picafort. Zuidelijk Majorca, pick ups bij de resorts: Arenal, Can Pastilla, Palma, Costa den Blanes, Cala Major, Portals, Palmanova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera, Camp de Mar. Oostelijk Majorca, pickups bij de resorts: Cala Millor, Sa Coma, Cala Bona, Cala Ratjada, Cala Dor, Colonia Sant Jordi... Meerdere pick up plekken zijn mogelijk op verschillende locaties op het eiland opdat jouw pick up plek dichtbij de plek is waar je verblijft. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Indien je niet van paardrijden houdt, is er een wagon optie. Vegetarische maaltijden zijn ook beschikbaar.

Pick up is mogelijk bij verschillende plekken en de organisator zorgt ervoor dat de pick up dichtbij jouw accommodatie is. Bij bevestiging van jouw booking ontvang je het emailadres van de organisator. Stuur vervolgens een email met jouw reserveringsnummer en de naam van jouw hotel om de pick up plaats en tijd te bevestigen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (31 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Nofrills Excursions

Product ID: 1659