Meer foto's

Vanaf € 68 per persoon

Hele Dag Offroaden In Een Jeep In Bergen Van Mallorca

Product ID: 21570
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een avontuurlijke en met adrenaline gevulde excursie in een Jeep
 • Ervaar het prachtige, natuurlijke landschap van het Tramuntana Gebergte
 • Ervaar de kick van het off-road rijden met een Jeep
 • Bezoek een historische Finca met fantastische uitzichten over de horizon
Overzicht
Hou jij van natuur en avontuur? Neem dan een opwindende rit in een Jeep door het Tramuntana Gebergte om het prachtige, natuurlijke landschap van Mallorca in je op te nemen. Bestuur zelf een jeep en ontspan op een lokaal landgoed.
Wat te verwachten
Ben jij op zoek naar avontuur en verlang jij ernaar om het uiteenlopende landschap van Mallorca te verkennen? Dan is deze ongelofelijke reis echt iets voor jou: een Jeep expeditie door het Tramuntana Gebergte van Mallorca!

Je zult bij jouw hotel of bij een nabijgelegen trefpunt opgehaald worden en naar Caimari gebracht worden, het startpunt van deze tour. Eenmaal daar aangekomen zul je eerst verdeeld worden in groepen omdat er slechts 4 mensen in elke Jeep kunnen rijden. Zij die willen rijden kunnen rijden – er zijn genoeg voertuigen!

Dan ontsnap je aan de beschaving in de Tramuntana Bergen. Hier en daar stop je om te luisteren naar de gidsen die vertellen over belangrijke en interessante informatie over het landschap, de lokale dieren en Mallorcaanse gebruiken. Je zult ook genoeg tijd hebben om foto's te nemen en om alles op je eigen tempo te ontdekken. Na 1,5-2 uur rijden zul je de Finca Es Rafals bereiken, waar je kunt ontspannen en meer van de prachtige omgeving van Noord-Mallorca te ontdekken. Op hele heldere dagen kun je zelfs Menorca aan de horizon zien liggen. Neem je zwembroek mee omdat de boerderij een zwembad heeft waar je in kunt springen om af te koelen!

Als je je wat hongerig voelt dan kun je voor 12,50 EUR het meest beroemde gerecht in Mallorca proberen: Pa amboli. Je zult ook wat Sangria krijgen om je dorst te lessen! Na de tour in het landgoed en een ontspannen pauze spring je in de Jeep en rij je weer terug naar het vertrekpunt.

Bij aankomst zal je teruggebracht worden naar jouw hotel, waar je kunt ontspannen en terug kunt denken aan het geweldige avontuur.
Inbegrepen
 • Busverbinding
 • Gids
 • Reisverzekering
 • Kans om in een Jeep te rijden
Niet inbegrepen
 • Lunch
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
Om een Jeep te besturen moet je een geldig rijbewijs hebben!
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (31 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Nofrills Excursions

Product ID: 21570