Mallorca
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Palma de Mallorca: 24- of 48-uursticket hop on, hop off-bus

1. Palma de Mallorca: 24- of 48-uursticket hop on, hop off-bus

Ontdek de hoogtepunten van Palma de Mallorca op een sightseeingtour in een open bus en stap uit bij één van de 18 haltes om de attracties van de stad in je eigen tempo te verkennen. De hoofdstad van het eiland biedt een mix van geschiedenis, cultuur en nachtleven en het facinerende centrum bestaat uit smalle straten tussen hoge muren van oude gebouwen. Stap uit bij tientallen attracties zoals de Palau de L'Almudaina, een koninklijk paleis dat al staat sinds de verovering door de Arabieren en nog steeds het huis van de koninklijke familie is. Verken dit unieke stadsdeel, dat bekendstaat als Poble Espanyol. Hier vind je verschillende architectuurvormen, die de talloze stiijlen weergeven die in het hele land gebruikt worden. Ontdek ook zeker Plaza de Espana, een schilderachtig deel van het eiland, waar je van de schoonheid kunt genieten van op de openluchtbus. Je kunt natuurlijk ook van de bus stappen om van de lokale cultuur te proeven. Als je een dergelijk ticket selecteert, heb je ook de kans om mee te gaan op een ontspannende boottocht. Je ziet dan alle bezienswaardigheden van op het water. Selecteer het ticket met toegang tot Kasteel Bellver als je binnen wilt kijken in een gebouw uit de 14e eeuw. Rode lijn: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rossello 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Burcht Bellver 10. Plaza Gomila 11. Valparaiso 12. Miro Foundation 12B. Marivent 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 16. Es Baluard 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 639 beoordelingen

Geweldige manier om Palma te zien

We hebben onze tickets online geboekt, omdat we ons ticket niet konden afdrukken. We hadden een elektronisch ticket op mijn telefoon. We namen de bus naar het westen van de stad, waar de chauffeur niet graag had dat we geen papieren kaartje hadden, maar zeiden dat we in de bus moesten blijven tot de kathedraal (nr. 1) en zoals hij zei, hebben ze ons uitgezocht met een papieren kaartje . We gebruikten de bus om in en uit te stappen en aangezien we op een afstand van het centrum bleven, gebruikte het 's avonds. Al met al een goede reis maar pak dat stukje papier !!

De haltes zijn niet duidelijk zichtbaar of niet rood gemarkeerd, zodat je direct kunt zien dat de bus daar stopt. Wij zijn z. B. bij halte 3 Ramblas en daar was het helemaal niet te zien. Houd er daarom rekening mee dat de bussen stoppen bij normale bushaltes !!!

Ik vind het ideaal om via dit kanaal te reserveren. Het is overzichtelijk en duidelijk.

Een hele leuke dag!

Zijn onderweg uitgestapt en museum bezocht, de stad gezien in de open bus. Was geweldig

In korte tijd Palma goed gezien

Leuke bustour om in korte tijd toch Palma de Mallorca goed te bekijken