Mallorca
Jetskieën

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Jetskieën: Onze meest aanbevolen

Alcudia: Jack Sparrow Cave jetski-tour

1. Alcudia: Jack Sparrow Cave jetski-tour

Bekijk de ongelooflijke Jack Sparrow-grot (of Cueva de los Ladrones), met deze jetski-excursie die vertrekt vanuit Alcudia. Vertrek vanaf de waterwegen van Puerto de Alcudia naar de Jack Sparrow-grot. Stop om de grot te bezoeken en geniet van snorkelen om de wateren te ontdekken. Begin bij de haven en na een korte introductie over hoe je op een jetski moet rijden, verlaat je de haven en begin je aan een begeleid avontuur op hoge snelheid. Reis door de waterwegen van Puerto de Alcudia en richting het eiland Aucanada. Maak een stop om de Jack Sparrow-grot te verkennen en te snorkelen, voordat u doorgaat naar "Cap de Menorca", waar u de maagdelijke baai van Coll Baix zult zien. Ga terug naar de haven van Alcudia om deze fantastische excursie te beëindigen.

...
Vanuit Puerto de Alcudia: jetski-tour naar Coll Baix

2. Vanuit Puerto de Alcudia: jetski-tour naar Coll Baix

Maak een fantastische begeleide jetski-trip van 50 minuten rond de baai van Alcudia en Coll Baix. Ontdek het plezier van het verkennen van de oceaan op je eigen snelheid. Berijd je eigen jetski of samen. Begin de reis in de haven van Alcudia, op weg naar Coll Baix via verschillende mooie plekken zoals het eiland Aucanada en Cap de Menorca. Tijdens de reis laat je gids je geheime plekken zien zoals Nido de Águila, Isla de las Sirenas en meer.  Je bezoekt verschillende locaties om te zwemmen, snorkelen en foto's te maken als souvenirs van een onvergetelijke ervaring.

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 22 beoordelingen

Perfect georganiseerd, zeer professionele organisatie! Geen wachttijden en alles is heel eenvoudig! De briefing was goed en het rijden was erg leuk! Had mijn 9-jarige dochter bij me en ze was ook heel blij. Je kon veel snelheid maken en als je dapper over de golven wilde springen, echt gaaf! De gids was heel persoonlijk en gaf je altijd een veilig gevoel. Het was een beetje inspannender dan verwacht en mijn benen zijn een beetje pijnlijk vandaag. De ervaring was echt het geld waard! Wij adviseren!

Voor een 1 straat in jetski met mijn vriendin vonden we het echt geweldig! Zee een beetje ruw, dus veel sensaties, het was geweldig! En de landschappen hebben onze ogen gevuld !!

Geweldige ervaring, vooral als je het voor de eerste keer hebt gedaan. Stroom op het water.

Super leuk geweest. Alles ongecompliceerd en gemakkelijk! Ik kan het alleen maar aanraden

Echt spannend, nieuw voor ons en ook een kleine sportieve uitdaging in de golven