Mallorca
Kano & Kajak Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Kano & Kajak Tours: Onze meest aanbevolen

Mallorca: avontuur met verschillende belevingen

1. Mallorca: avontuur met verschillende belevingen

Je begint met de ophaalservice in aan Land Rover-jeep en rijdt naar het activiteitenpunntbij Alcúdia, waar je je voorbereidt op je avontuur. Je ontvangt je apparatuur en gaat op pad voor de eerste van je activiteiten. Samen met je gidsen begin je te peddelen in je kajak, langs de indrukwekkende kustlijn van Mallorca, naar een prachtige zeegrot met kristalhelder water. Begin met het zoeken naar de sleutel van de gezonken schat. Vanaf de zeegrot geniet je van een korte wandeling langs de kust naar een perfecte plek om van een klif te duiken. Dit is optioneel. Tijdens de laatste etappe van je avontuur kun je wat snorkelen in de ongerepte Middellandse Zee en de gezonken schat vinden. Nadat je de schat hebt gevonden, kun je dit vieren met een picknicklunch op het strand!

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 116 beoordelingen

Succesvolle activiteit om als gezin te doen.

De monitor @ s zeer maj @ s. Het zou interessant zijn om lantaarns te kunnen dragen, alle deelnemers aan de romantische grot. Bedankt voor de redding in de kajak en morele ondersteuning bij de rest van de activiteiten. We hadden graag langer in de kajak gezeten en de schatkist helpen beklimmen. Groeten aan Guancho

Leuke tour. Speciaal voor kinderen. Team is geweldig. Brengen

Zin krijgen. Had kinderen (m8 + w10) bij zich. Ze waren enthousiast. De groep was 22 man sterk. Meer mag het niet zijn. Liever een beetje kleiner. Ze werden ook opgehaald bij het hotel (in Alcúdia) en natuurlijk daarginds. Goed contact via e-mail en whatsapp. Ga zo door

Heel erg leuk

We hebben genoten, leuke actieve excursie voor gezinnen met kinderen va 8 jaar en ouder. Wat meer drinken tussendoor had wel fijn geweest, dat vonden we iets te weinig. Verder super leuk en raden het iedereen aan die sportief is aangelegd.

Super leuk

Enthousiaste gidsen. Leuke activiteiten zonder verplichting. En gaaf dat ze foto’s maken die je gratis via Facebook kan downloaden. Dus geen (te) duur cd’tje met onzin. Top !

Leuke activiteit! Toegankelijk voor bijna iedereen en toch hier en daar iets spannend. Aardige en enthousiaste begeleiders.