Wateractiviteit

Majorca: 2 uur boottocht met glazen bodem naar Coll Baix

Majorca: 2 uur boottocht met glazen bodem naar Coll Baix

Vanaf € 20 per persoon

Neem een overweldigend mooie 2 uur durende boottocht langs de baai van Alcúdia. Kijk door de glazen bodem van de catamaran en aanschouw de prachtige onderwaterflora en -fauna.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bewonder Majorca's prachtige kustlandschap
 • Bekijk zeeflora en -fauna door de glazen bodem
 • Aanschouw de schoonheid van Majorca's noordelijke baaien
 • Ga lekker zitten, ontspan en laat de schilderachtige omgeving aan je voorbijtrekken
Volledige beschrijving
Klim aan boord van je boot in de haven Port d'Alcúdia. Vaar langs de baai van Alcúdia en geniet met het hele gezin van een ontspannende boottocht. Ga benedendeks en kijk door de glazen bodem van de catamaran. Betreed een onderwaterwereld en aanschouw de prachtige zeeflora en -fauna. Beleef de schoonheid van Majorca en bewonder het uitzicht op de glinsterende zee. Bewonder de idyllische baaien die aan Majorca's noordkust liggen. Laat het schilderachtige landschap van Majorca opweg naar het strand van Coll Baix aan je voorbijtrekken. Neem, eenmaal daar aangekomen, een verfrissende duik in het kristalheldere water.
Inbegrepen
 • Prachtige boottocht van de Port d'Alcudia-haven naar Coll Baix
 • Eten en drinken
 • Vervoer naar de haven
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Verzamelen bij de bootkiosk van Alcúdia Sea Trips (Transportes Marítimos BRISA Passeig Marítim, 07410 Puerto Alcúdia, Balearen).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Zwemkleding
 • Camera

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Het is raadzaam om een camera mee te nemen, zodat je de prachtige beelden tijdens deze rondvaart op de gevoelige plaat kunt vastleggen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,4 /5

gebaseerd op 70 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  2,1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,4/5
 • veiligheid
  4/5
 • dienstverlening
  3,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het was precies zoals we hadden verwacht; daarom kan men niet klagen. Het uitzicht op de kust vanaf de boot is betoverend (camera is het waard!). Ik heb het gevoel dat veel mensen in de war raken door de ietwat misleidende naam "boot met glazen bodem". Je kunt de twee voeten van de catamaran betreden, die elk 4 kleine ramen hebben. Afhankelijk van het tijdstip van de tocht ziet msn daar ook de zeebodem, die voornamelijk bestaat uit waterplanten en zand. Hier moet je gewoon weten: zo is het in de zee. Het hele leven ravotten op de stenen kusten en er is niet zo'n grote boot! Als je het onderwaterleven wilt zien, moet je gaan snorkelen en duiken;) Als je dat weet en je eraan aanpast, is het over het algemeen een mooie reis, maar het duurt LANGER dan 2 uur (ongeveer 3 uur), aangezien er vooraf 3-4 andere steigers zijn benaderd worden (dus vergeet niet de buffer te plannen!). De baai van Coll Baix is prachtig. Totaal aan te bevelen!

Verder lezen

9 oktober 2019

Zeker de moeite waard om te doen

Nadat hij online had geboekt, drukte de kiosk iets af dat onmiddellijk aan de man bij de oprit werd overhandigd - leek echt een dom verspillend proces. De boeking van de website had niet duidelijk gemaakt dat de reis meerdere stops zou inhouden om meer passagiers op te halen, wat vervelend was en in de twee uur at. De glazen bodem was ook teleurstellend, slechts zes kleine glaspanelen in twee kleine, hete claustrofobische kamers vol jonge gezinnen, met niet veel te zien, vooral als ze op hoge snelheid reizen. Het uitzicht vanaf het dek was echter adembenemend, de rit aan de voorkant van de boot was opwindend toen de spray opkwam, het was leuk om de baai over te steken en het zwemmen in de open zee was fantastisch. Het was jammer dat we geen tijd meer hadden en niet konden stoppen op het strand van Coll Baix - minder pick-ups zouden dat hebben opgelost! Toch was de reis over het algemeen de moeite waard om te doen.

Verder lezen

23 september 2019

Het was goed

28 juli 2019

Georganiseerd door

Product ID: 226017