Toegangsticket

Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

Vanaf € 19 per persoon

Geniet van een wandeling door de Grotten van Hams en wandel 850 meter door het grottenstelsel met 15 verschillende gedeeltes. Laat je verrassen door de voorstelling Magisch Mozart op het ondergrondse meer de Zee van Venetië.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging

Belevenis

Volledige beschrijving
De Hamsgrotten - of Grotten van Hams - liggen in Porto Cristo en zijn wereldwijd beroemd vanwege hun vishaak-vormige formaties. Drie grotten vormen de kern van het grottenstelsel. De Ronde Grot is een bijna open gebied dat een spectaculaire botanische tuin omvat en waar je verschillende dieren kunt bewonderen, zoals verschillende inheemse vogels van het eiland Mallorca. De grot heeft een speciaal micro-klimaat aangezien de temperatuur lager is dan de temperatuur buiten de grot. Dat betekent dat er een bijzondere, eigen vegetatie te vinden is. Miljoenen jaren geleden was deze ondergrondse grot nog ingesloten. In de Blauwe Grot, met zijn geweldige blauwe verlichting door het gebruik van moderne led-technologie - kun je genieten van een educatieve documentaire: Het verleden ontdekken. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Mallorca, de eerste bewoners, de formatie van de Hamsgrotten en de ontdekking ervan. Bewonder de Pilaren van Samson, de Fra Mauro vlakte en de Hellepit en in een natuurlijk auditorium wordt de Genesis, de geschiedenis van het leven, op de rotsformaties van de grot geprojecteerd. Een waanzinnige time-lapse van de Big Bang tot vandaag de dag. De hoofdgrot bestaat uit maar liefst 12 galerijen. Ook is er een ondergronds meer genaamd de "Zee van Venetië" waar op het water een muziekvoorstelling wordt vertoond. De grotten zijn een van de belangrijkste toeristische attracties van Mallorca.
Inbegrepen
 • Toegang tot de baaien
 • Muziekoptreden - Magisch Mozart op de Zee van Venetië
 • Divers beeldmateriaal in de baaien
 • Botanische tuin
 • Toegang tot een picknickgebied
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Ophaalservice bij je hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je dient je GetYourGuide-voucher voor het begin van de activiteit in te wisselen bij de kasse van de lokale partner. Ctra. Ma-4020 Manacor – Porto Cristo Km.11 39.5457950, 3.3204600

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat deze attractie is gesloten op 25 december en 1 januari
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 647 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  2,9/5
 • Vervoer
  2,1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een geweldige verrassing

We waren bedoeld om naar Drach te gaan, maar deze per ongeluk geboekt () wat een genot, geen wachtrijen, behulpzaam en vriendelijk personeel en zelfs een gratis bus terug naar de haven! Show en tour we zijn allebei fantastisch, eindigde met opera geprojecteerd op muren en verlichte boot kwam de grot in - geweldig we vonden het allebei geweldig - goed gedaan voor iedereen

Verder lezen

22 september 2019

Leuke uitstapje

Cave zelf is mooi en back-uplampen maakten het zelfs nog beter. Eerste presentatie was leuk, hoewel de tweede een beetje misplaatst was (voor mij) had iets anders interessant kunnen zijn omdat de audio en waar het wordt gepresenteerd zo cool was! Je maakt hier geen boottocht, maar aan het eind zul je dol zijn op de Mozart-klassieker.

28 juni 2019

The cave was really beautiful and we were lucky to have the cave almost to ourselves so we could really enjoy everything and also get some questions answered from the staff. Because we were so few it felt a little long though, we would have liked to walk through faster, but it was not possible with the guide in front.

2 september 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 153345