Rondleiding

Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

Activiteitenaanbieder: Cuevas dels Hams in PORTO CRISTO

Vanaf € 16 per persoon

Geniet van een wandeling door de Grotten van Hams en wandel 850 meter door het grottenstelsel met 15 verschillende gedeeltes. Laat je verrassen door de voorstelling Magisch Mozart op het ondergrondse meer de Zee van Venetië.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Volledige beschrijving

Reis naar een wereld van kristalheldere grotten met kaartjes voor Hams' Caves in Porto Cristo, Mallorca. Ontdek de mystieke kamers van de grotten en bewonder hun prachtige druipsteenformaties. Ervaar de natuurlijke akoestiek tijdens een klassiek concert aan de Zee van Venetië, een ondergronds meer.

Wees getuige van de eigenaardige vishaakvormige formaties van de grotten. Verken de 3 belangrijkste grotten, te beginnen met de ronde grot. Betreed de botanische tuin met vele soorten vrij vliegende vogels die inheems zijn op het eiland. Ervaar het speciale microklimaat dat de aparte vegetatie bevordert.

Betreed de blauwe grot om de educatieve documentaire Discovering the Past te bekijken, gepresenteerd met blauwe verlichting en geavanceerde LED-technologie. Leer meer over de geschiedenis van Mallorca, de eerste bewoners, de vorming van de Hams' Caves en hun ontdekking. Bewonder de pilaren van Simson, de vlakten van Fra Mauro en de Put van de Hel, waar ze in een natuurlijk auditorium Genesis, de geschiedenis van het leven, een waanzinnige time-lapse van de oerknal tot heden, geprojecteerd op de zeer rotswand van de grot.

Bekijk de 12 galerijen van de hoofdgrot. Geniet op het ondergrondse meer van de Zee van Venetië van een muzikale show geïnspireerd op het carnaval van Venetië met laserlichten die op de muren van Hams' Caves worden geprojecteerd, begeleid door muziek van Mozart.

Inbegrepen
 • Toegangsbewijzen en bezochte plekken
  • Cuevas dels Hams toegangsbewijs

 • Wie er met je meegaat
  • Tourgids

 • Vervoer
  • Niet inbegrepen: vervoer

 • Eten en drinken
  • Niet inbegrepen: eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je moet je GetYourGuide-voucher inwisselen bij de kassa van de activiteitsaanbieder voordat je met de activiteit begint, waar je de volgende beschikbare rondleiding krijgt.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De attractie is gesloten op 25 december en 1 januari
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 1131 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4/5
 • Vervoer
  2,1/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Тур очень понравился! Wat je ook doet, het is belangrijk om te weten wat je moet doen! Op 5 mei moet u het apparaat in de wasstand zetten. Als u het apparaat gebruikt en het apparaat op de juiste manier gebruikt. Ччень классная идеled оргнизованнclus экранов на на двх площадках с просмосмотром иескорорug пщеееachыхереchter. U kunt het beste het apparaat gebruiken om het product te verwijderen. Dit is het enige wat u hoeft te doen! Спасибо!

Verder lezen

2 december 2022

Stalagmieten en stalactieten zijn geweldig. Vond de blauwe grot met de gondel erin behoorlijk teleurstellend na de andere grotten. De manier waarop de gondel verlicht was zag er een beetje saai uit. De meeste gebieden zijn ok voor valide mensen. Sommige gebieden zijn nat en op sommige plaatsen een beetje glad en er zijn nogal wat trappen. Vond deze ervaring een betere waarde dan de dinosaurus. Sommige jongere kinderen waren bang voor het gebrul. Als je beide ervaringen wilt doen, is de gecombineerde toegang veel goedkoper

Verder lezen

13 november 2022

Het was de 16 euro zeker waard. De inhoud van de diavoorstelling met Genesis-thema was aanstootgevend voor mij omdat geen enkele lettergreep de maker van deze planeet noemde. Verder uitstekend verlichte gebieden waar je de kolommen van heel groot tot heel klein van dichtbij kon zien en met een zeer goede diepte-instelling.

22 augustus 2022

Product ID: 153345