Meer foto's

Vanaf € 20 per persoon

Mallorca: Inca markt shoppingtour met gids van 5 uur

Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Ophaalservice

Pick-up is mogelijk bij meerdere plekken en de organisator zorgt ervoor dat jouw pick-up plek dichtbij jouw accommodatie is.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de grootste markt op het eiland
  • Doe de beste aankopen van jouw vakantie
  • Bezoek Inca, ook bekend als de leerstad van Mallorca
Overzicht
Iedere donderdagochtend komen handelaren vanuit Balearen in Inca samen voor de grootste en meest interessante markt op Mallorca. Ontdek de markt en onderhandel over de prijs. Bezoek lokale leerfabrieken en -verkoopplekken in Mallorca's 'leerstad'.
Wat te verwachten
Ontdek Mallorca's Inca markt tijdens een 5-uur durende tour met gids. Je wordt opgehaald tussen 08:50 uur en 09:15 uur. Vervolgens ga je naar het stadje Inca dat in het midden van het eiland ligt. Onderweg geeft de gids je essentiële informatie over Inca en de markt.

Je arriveert bij de Inca markt rond 09:40 uur en je hebt dan genoeg tijd tot 12:30 uur om van de markt te genieten.

Op de Inca markt is vanalles te vinden; van zonnenbrillen tot hoeden, van horloges tot vestjes en voetbalshirts. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw onderhandelingsvermogen te testen en koopjes te jagen.

De markt heeft ook een deel met fruit en groentes voor een aantrekkelijke prijs; lokale boeren verkopen hier hun aanbod.

Inca staat ook bekend als de leerstad van Mallorca. Jouw plek van uitstappen is dan ook dichtbij een aantal leerfabrieken en verkoopplekken van leer, hier kun je goed jouw gewenste items van leer scoren.
Inbegrepen
  • Transport
  • Gids
  • Transportverzekering
Trefpunt

In het noorden van Mallorca, is pick-up mogelijk bij de resorts Puerto Pollensa, Puerto Alcudia, Las Gaviotas, Playa de Muro en Can Picafort. In het oosten van Mallorca is pick-up mogelijk bij de resorts Cala Millor, Sa Coma, Cala Bona, Cala Dor en Colonia Sant Jordi. In het zuiden van Mallorca is pick-up mogelijk bij de resorts Can Pastilla, Palma, Costa den Blanes, Cala Major, Portals, Palmanova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera en Camp de Mar.

Wat je moet weten
Pick-up is mogelijk bij meerdere plekken en de organisator zorgt ervoor dat jouw pick-up plek dichtbij jouw accommodatie is.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Nofrills Excursions

Product ID: 1661