Kies data

Mallorca Musea & tentoonstellingen

Mallorca Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Mallorca: entreebewijs Rafa Nadal Museum Xperience

1. Mallorca: entreebewijs Rafa Nadal Museum Xperience

Beleef een onvergetelijk avontuur in een unieke ruimte met een entreebewijs voor het Rafa Nadal Xperience Museum, en reis door het leven en de carrière van 1 van de grote sterren van de tenniswereld. Het Rafa Nadal Xperience Museum bestaat uit 2 verdiepingen vol lol en leren, en is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van audiovisuele media en interactieve displays, en sportsimulators die je de ster van je eigen sportervaring laten zijn. Ervaar het plezier van sport in zijn puurste vorm, gedeeld door de beste atleten in de wereld. Rafa Nadal is altijd sterk betrokken geweest bij de locatie, gelegen in het centrum van Manacor, waar hij werd geboren. Zie zijn grote trofeeën, rackets en sportaccessoires, en scherp je zintuigen aan met een bezoek aan de All Stars-kamer, met Michael Jordan, Usain Bolt, Sebastian Vettel, Tiger Woods en vele andere sportlegendes.

Mallorca: toegangsbewijs Stichting Miró

2. Mallorca: toegangsbewijs Stichting Miró

Bekijk meesterwerken van de Spaanse schilder in het huis waar hij bijna 30 jaar heeft gewoond en gewerkt. Leer meer over Miró's leven en creatieve proces. Bewonder zijn kleurrijke schilderijen en opvallende sculpturen. Volg een rondleiding en laat lokale kunstexperts je rondleiden door de werken van de moderne meester. Geniet van het lichte en minimalistische interieur van de beroemde Sert Studio. Ga verder naar de Son Boter-studio, met muren bedekt met houtskoolgraffiti door de kunstenaar zelf. Maak een wandeling in de beeldentuin of pauzeer voor een drankje in het café. Bewonder de architectuur van dit instituut op Mallorca.

Alcudia: toegangsbewijs Museum Sa Bassa Blanca

3. Alcudia: toegangsbewijs Museum Sa Bassa Blanca

Reserveer vooraf uw toegangsticket voor het Sa Bassa Blanca Museum en ontdek expositieruimtes zoals Nins en Sokrates. Dwaal door het schilderachtige Granite Sculpture Park van de kunstenaars Yannick en Ben Jakober en de magnifieke Rozentuin. Vervul jezelf met verwondering bij de Nins-collectie in de Aljub-ruimte, een unieke selectie portretten van kinderen uit de 16e tot 19e eeuw. Baan je een weg naar de Sokrates-ruimte, een ondergrondse kamer die lijkt op een Wunderkammer, of een zogenaamde Chamber of Wonders, met oude artefacten uit Nepal, Tibet en Peru. Bekijk een fossiel van een Pleistocene neushoorn voor een gordijn van 10.000 kristallen geschonken door de Swarovski-familie en bewonder werken van hedendaagse meesters zoals Miguel Barceló, José María Sicilia, Gerhard Merz en Jannis Kounellis. p> Stap naar buiten voor frisse lucht in de grote buitenruimtes waar je kunt genieten van de natuur en monumentale sculpturen kunt ontdekken, evenals de prachtige tuin met oude Engelse rozen, een genot voor de vijf zintuigen tijdens de maanden mei en juni .

Hoogtepunten van Palma de Mallorca: elektrische autotour

4. Hoogtepunten van Palma de Mallorca: elektrische autotour

Geniet van een dagje uit in Palma en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Doe mee met deze begeleide elektrische jojo-autorit in Palma en beleef de rit van je leven. Rijd door de pittoreske oude binnenstad van Palma, bezoek het gotische kasteel Bellver, de ontzagwekkende grotten van Genua en het Militair Museum San Carlos. Ontmoet je gids in het Porto Pi Centre Comercial om je tour te beginnen. Begin uw reis met een korte introductie over hoe u met de auto moet rijden. Spring achter het stuur, volg je gids rond Palma en geniet van de sites. Bezoek eerst het museum van San Carlos en leer meer over de militaire geschiedenis van de baai van Palma vanuit je gids. Na uw bezoek rijdt u langs de Paseo Marítimo en gaat u naar de majestueuze kathedraal van Palma en het Parc de la Mar. Weef de straten en steegjes in en uit om iconische plekken en verborgen juweeltjes in de stad te bezoeken. De volgende stop gaat u de Grotten van Genua binnen. Voel ontzag als je de prachtige kalksteenformaties ziet. Zin om een dag ridder of prinses te zijn? Geen zorgen, je volgende stop is om het gotische kasteel Bellver binnen te gaan, waar je je koninklijke fantasieën kunt uitleven in de bovenverdieping met gotische bogen die ooit door de koninklijke familie werd gebruikt. Klim naar de top van dit unieke ronde kasteel en bewonder het 360-graden panorama-uitzicht over de hele baai en het eiland Mallorca zelf.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Mallorca

Welke topattracties zijn een must-see in Mallorca?

Overzicht activiteiten in Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Het was heel indrukwekkend super mooi geweldig

Ja, we vonden het museum erg indrukwekkend, we zijn grote tennisfans zijn ook naar toernooien in Duitsland geweest Gerry Weber Open met SUPERSTAR Roger Federer we kijken er echt naar uit om er dit jaar weer live bij de Gerry Weber Open te zijn. het museum Ik vind het erg leuk, het is overweldigend wat Nadal heeft gedaan. Zeer, zeer ongebruikelijke persoonlijkheid

Leuk om even naar toe te gaan. Wij zijn tennisliefhebbers, vandaar. Het interactieve deel vond ik niet heel bijzonder. De prijzenkast van Rafa en het uitzicht op de academie (vanaf het restaurant) daarentegen zijn indrukwekkend!

Ik hou gewoon van wat hij heeft gedaan. Wat een prestatie

Alles was technisch en morden. Ik had er ontzag voor. Ik hou van hem als persoon en de krijger die hij is. Ik wens hem het beste voor de komende jaren. ik

Goede ervaring in het algemeen! 1e verdieping sport simulatoren en quiz; de tweede is gewijd aan zijn meerdere trofeeën. ontzagwekkend