Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Combi-aanbieding

Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

Activiteitenaanbieder: VIAJES CALEDONIA, S.L.

Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

Activiteitenaanbieder: VIAJES CALEDONIA, S.L.

Vanaf € 52 per persoon

Combineer een dagexcursie en geniet van het Palma Aquarium en de stad Palma. Bewonder indrukwekkende zeedieren en ga naar de stad Palma tijdens een panoramische bustour.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Engels, Italiaans, Duits, Frans
Inclusief ophaalservice
Je ophaallocatie is mogelijk niet direct bij je hotel. De activiteitenaanbieder stuurt je de dag voor je tour een bericht via WhatsApp of e-mail om de ophaaltijd en -locatie te bevestigen. De ophaaltijd is tussen 8:00 en 9:20 uur, afhankelijk van je locatie. Kom 10 minuten voor de geplande ophaaltijd aan bij het ophaalpunt.

Belevenis

Highlights
 • Geniet van het grootste aquarium van Mallorca
 • Bezoek een van de meest spectaculaire en diepste tanks van Europa
 • Ontdek een enorme verscheidenheid aan zeeleven
 • Verken de stad Palma met de bus en geniet van een panoramisch uitzicht
Volledige beschrijving
Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten van hotels in het oosten en noorden van Mallorca
 • Gids
 • Toegangsprijs voor het Palma Aquarium
 • 30 minuten durende panoramische tour met de bus
 • Vrije tijd in Palma
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Ophalen direct bij uw hotel is misschien niet mogelijk. U kunt in plaats daarvan worden opgehaald bij de dichtstbijzijnde ophaallocatie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2,5 /5

gebaseerd op 4 beoordelingen

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De transfer van het hotel naar het aquarium was een goede service, behalve op de terugweg toen de airconditioning in de bus het niet deed, dus het was als een sauna erin. Het aquariumgedeelte van deze ervaring was geweldig, kan niets fouts vinden. De rondleiding was echter praktisch niet aanwezig. Nadat we in het aquarium waren geweest, gingen we in een bus, niet in een bus met open dak zoals op de foto's, en reden we van het aquarium naar Palma. De gids wees op een paar dingen langs de weg en dat was het dan. Het duurde ongeveer 15-20 minuten om in Palma te komen en toen stapten we allemaal uit de bus en moesten we bijna 2 uur wachten tot onze transfer terug naar het hotel. De volgende keer zou ik gewoon betalen om naar het aquarium te gaan.

Verder lezen

13 mei 2022

We boekten een tour Palma Aquarium en Palma sightseeingtour met dubbeldekker. . . helaas was de Palma sightseeingtour met een gewone bustour. . . Ik vind het bijna oplichterij. Het aquarium was in orde. Ik zal de volgende keer niet zo'n tour boeken.

5 oktober 2021

The aquarium and palma where nice but we did not got what we have booked. They said that the tour is with a cabrio bus but it was not. It was just a normal bus that was not open. It think that is it not nice that we do not got what we have booked and payed for.

19 juli 2021

Product ID: 399133