Mallorca
Speedboot- & jetboottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Speedboot- & jetboottours: Onze meest aanbevolen

Magaluf: bootavontuur met strandactiviteiten en snacks

1. Magaluf: bootavontuur met strandactiviteiten en snacks

Nadat je je groep in Magaluf hebt ontmoet, spring je op een speedboot met 300 pk om een van de beste stranden van Calvià te verkennen. De bestemming wordt bepaald door de omstandigheden van het water die dag. Kom aan op een prachtig strand en neem de tijd om te zwemmen, duiken, paddleboard, klifsprong, grotten te verkennen en onder water te gaan met zeescooters en snorkels. Ga in je eigen tempo terwijl de gids al je vragen beantwoordt. Aan boord wordt u een assortiment vers fruit en frisdrank aangeboden terwijl u naar muziek luistert en ontspant in de zon. Als je meer avontuurlijk bent, kun je blijven genieten van de wateractiviteiten - het is aan jou. Geniet van een rijdemonstratie op de terugreis naar het startpunt.

...
Mallorca: Blue Cave Boat Tour met snorkelen

2. Mallorca: Blue Cave Boat Tour met snorkelen

Stap aan boord en verken de prachtige Blauwe Grot die alleen toegankelijk is via de zee. Start dit avontuur, ontdek de grot en geniet van de unieke sfeer. De naam van de grot komt van de effecten die het licht veroorzaakt wanneer het binnenkomt via de rotsen die reflecteren met het kristalheldere water. Ga langs de prachtige natuur en ontdek een aantal prachtige baaien tijdens de tour. Geniet van een verfrissende duik op een prachtige locatie en proef de sfeer.

...
Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

3. Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

Ontmoet je kapitein om 10:00 uur in de exclusieve haven van Andratx en spring aan boord van je privéboot voor de dag. Vaar naar het schilderachtige Dragonera-eiland en passeer onderweg een reeks prachtige baaien. Ga snorkelen op zoek naar kleurrijk zeeleven en stap dan terug op de boot om te zonnebaden terwijl je langs de kust naar het noorden vaart. Aankomst in Sant Elm en bezoek een traditioneel restaurant voor een heerlijke paella-lunch (prijs niet inbegrepen). Bewonder een prachtig uitzicht terwijl u eet en geniet van de charmante sfeer van de Middellandse Zee.

...
Mallorca: speedboot-, snorkel- en zwemavontuur

4. Mallorca: speedboot-, snorkel- en zwemavontuur

Bezoek enkele prachtige hoekjes van de kust en de prachtige wateren, met voldoende tijd om te genieten van een verfrissende duik. Rijd op een speedboot in de turquoise wateren en geniet van het geweldige uitzicht op je omgeving. Betreed de grot van het eiland Formentor waar je de prachtige stalactieten die erin voorkomen kunt waarderen, maak exclusieve foto's en geniet tenslotte van een verfrissende duik voordat je naar de haven gaat.

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.