Vanuit Mallorca: Dagexcursie naar Menorca

Product ID: 57486

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
14 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Reis met een veerboot van Mallorca naar Menorca en ontdek het meest noordelijke eiland van de Balearische eilanden tijdens een dagexcursie
  • Pak je fiets en ontdek de prachtige natuur met een korte tour over het eiland
  • Bezoek de oude stad Ciutadella de Menorca waar je op onderzoek uit kunt of ontspannen in het water in een van de mooie kleine baaien van het eiland
Overzicht
Geniet van een ontspannende excursie naar Menorca en ontdek het zustereiland van Mallorca. Ontdek de mooie oude stad Ciutadella of gebruik je tijd voor een kleine tour over het eiland en bewonder de paradijselijke natuur.
Wat te verwachten
Gebruik je tijd op Mallorca om een kleine excursie te maken naar het zustereiland Menorca, de meest noordelijke van de Balearische eilanden. Om 08:00 uur vertrek je uit de haven van Alcudia in de richten van Ciutadella de Menorca.

Na 2,5 uur kom je aan op Menorca. Wandel door de nauwe steegjes van de oude stad Ciutadella, bezoek de marina en probeer traditionele "Caldereta", een smaakvolle soep gemaakt met verse vis. Gebruik je tijd voor wat rust en ontspanning in een van de vele baaien, waar je kunt gaan zwemmen of genieten van de zon. Totaal ben je meer dan 7 uur op het eiland.

Om 19:30 uur kom je weer terug in de haven. De veerboot vertrekt om 20:00 uur en na ongeveer 2 uur zal je weer aankomen in de haven Alcudia.
Inbegrepen
  • Retourticket voor de veerboot van/naar Mallorca
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Begin je tour op Mallorca: Baleria veerboot kiosk Estación Marítima - Muelle Comercial s/n Puerto de Alcudia 07410 Mallorca (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Neem a.u.b. je paspoort mee

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Nofrills Excursions

Product ID: 57486