Mallorca
Woestijnsafari's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Woestijnsafari's: Onze meest aanbevolen

Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

1. Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

Je ontdekt Mallorca op een andere manier met een van deze excursies van een halve dag met een buggy. Tussen de spannende rit door profiteer je van tal van ontspannende pauzes, maak je gedenkwaardige foto's, geniet je van een maaltijd of bewonder je het uitzicht. Tour 1 - zonder te rijden op onverharde wegen Je begint in Cala Millor en rijdt over het fincagebied van Son Servera, voorbij het Artakasteel naar Cala Torta, waar je profiteert van een geweldig parcours en een fantastisch uitzicht op het naburige eiland Menorca. Je rijdt vervolgens naar het klooster Ermita de Betlem. De reis daarheen is adembenemend. Je gaat daarna verder naar Colonia de Sant Pere, waar je de haven bezoekt en je van het prachtige uitzicht geniet. Na een heerlijke dag rijd je via het landelijke Mallorca terug naar Cala Millor, waar je rit eindigt. Tour 2 - zonder te rijden op onverharde wegen Tour 2 begint ook in Cala Millor. Je rijdt eerst naar de vuurtoren in Porto Cristo, vanwaar je het prachtige uitzicht op de kliffen bewondert. Je gaat verder richting Felanitx naar het hoogste punt aan de oostkust van Mallorca, Sant Salvador op 506 meter boven de zeespiegel. De slangenrit is een plezier voor zowel de bestuurder als de passagiers. Hier heb je een spectaculair uitzicht over heel Mallorca. Daarna ga je naar het volgende hoogtepunt op de route, het Bonanyklooster. Geniet van het fantastische uitzicht over de oostkust. Vanuit Bonany rijd je langs de aangrenzende route terug naar Cala Millor.

...
Quad Tour met gids in Mallorca

2. Quad Tour met gids in Mallorca

Deze tour begint in Andratx en leidt vervolgens naar San Telmo, S'Arraco, de meest westelijke plaats van Mallorca. Natuurlijk gaat de route vaak van de reguliere wegen af. Gedurende de hele tour neemt de moeilijkheidsgraad voortdurend toe, aangepast aan de klanten. Er is geen standaardroute - elke tour is uniek. Beleef een onvergetelijke reis met een kleine quadtour op Mallorca. Ervaar het ultieme rijplezier het hele jaar door. Verken het ongerepte achterland van Playa de Palma en ervaar Mallorca buiten de gebaande paden. Kies zelf of je de voorkeur geeft aan een off-road tour, dat is een echte uitdaging, of liever een meer ontspannen roadtrip, waarbij je kunt genieten van de zuidelijke uitlopers van de Sierra de Tramuntana en van een prachtig panoramisch uitzicht. Als je beide wilt ervaren, kun je ook kiezen voor een gemengde tour - precies zoals jij het wilt.

...
Vanuit Cala Millor: trip met Mini Jeep door Mallorca

3. Vanuit Cala Millor: trip met Mini Jeep door Mallorca

De begeleide Mini-Jeep tocht begint in Cala Millor en neemt je mee naar de bergen of naar het strand. Ervaar bochtige wegen met ultiem rijplezier en spectaculaire uitzichten, en leer meer over de natuur van Mallorca. Kies voor een tocht van 3 of 6 uur. Rijd met je Mini-Jeep door veilige zijstraatjes en onverharde wegen. Verken de diverse wereld van Mallorca en neem pauzes voor foto's langs de route. De Jeep buggy's die voor de tochten worden gebruikt, zijn echte blikvangers. Rij rond op het eiland met een glimlach op je gezicht. Een autorijbewijs is verplicht, maar helmen niet, dus je kunt genieten van de rit met de wind in je haar!

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

super aardige mensen. hier krijg je echt een geweldige ervaring, waar je uitstapt en rijdt over kleine bergweggetjes en door kleine dorpjes die je normaal niet zou zien als een gewone toerist. een super rit voor mensen met een beetje snelheid in hun bloed. Ik heb verschillende soortgelijke reizen geprobeerd op bijvoorbeeld Kreta, en ze hebben dit niet kunnen bijhouden. er is snelheid zodra je de boogie een beetje hebt leren kennen, en je voelt echt dat je de boogy over de kleine bergweggetjes naar de grenzen mag rijden.

Geweldige ervaring. Schitterende landschappen en echt een leuke gids. Enige nadeel, ik vroeg om een Engelse gids (de taal waarmee ik me kan redden) en we kregen een Duitse gids. Gelukkig vertaalde bij toeval een dame die Frans EN Duits sprak, vriendelijk voor ons. Anders dan dat, niets te zeggen dat het TOP was. De buggy is een ervaring om uit te voeren en die ik sterk zal aanbevelen.

Reinig zonder veel gepraat door serpentines met een klein sightseeingprogramma! De frisdranken waren inbegrepen en koud. Mijn tip, bespaar jezelf de 3e versnelling en geef snelheid! Toen was het leuk! Dankzij Maik was het geweldig ...

Geweldig persoonlijk contact. De tour werd individueel voor ons ontworpen en nam ons mee naar de mooiste plekken! Speciale dank aan onze gids Musti!

Topactiviteit !! Gegarandeerde sterke sensaties en prachtige landschappen We hebben een uitstekende middag gehad.