Mallorca
Zwemmen met dolfijnen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mallorca Zwemmen met dolfijnen: Onze meest aanbevolen

Mallorca: zonsopgang op het water en dolfijnentour

1. Mallorca: zonsopgang op het water en dolfijnentour

Een zonsopgang en dolfijnentour zal ongetwijfeld voor heel wat mooie herinneringen zorgen voor het hele gezin. Ga aan boord in de haven van Alcúdia en trek vervolgens noordwaarts. Zie de zon opkomen boven de indrukwekkende skyline van Mallorca.  Laat je betoveren door het wonderlijke lichtspel op het water door de reflectie van de zon. Na zonsopgang gaat de rondvaart verder naar de gebieden waar dolfijnen zwemmen. Op het dek van de catamaran kun je ontspannen en van de zon genieten. Bewonder de aanblik van deze indrukwekkende dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Geniet van een klein ontbijt op de boot met onder andere gebak, toost, ham, kaas, boter, jam, koffie, thee en vruchtensap.

...

Sitemap Mallorca

Wil je alle activiteiten in Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 288 beoordelingen

Oorspronkelijk gepland voor maandag, werd de excursie uitgesteld naar woensdag vanwege de wind. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Magisch moment doorgebracht met de dolfijnen voor ongeveer 1 uur, na een uur navigatie met de zonsopgang, keer terug naar de haven met ontbijt. Gewoon onvergetelijk !!

Coole zachte muziek bij zonsopgang. Alles perfect georganiseerd, vriendelijke bemanning. Dolfijnen waren natuurlijk te zien en uitzicht op Cap Formentor vanaf de open zee.

Bijzondere ervaring en de dolfijnen gezien. Het ontbijt is niet bijzonder maar ach die dolfijnen in wild maken alles goed.

Goed georganiseerd en ondanks grote groepen een absoluut hoogtepunt van onze reis.

Een ervaring rijker, dolfijnen gespot in het wild. Geweldig.