Mallory Square

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Mallory Square

Wil je alle activiteiten in Mallory Square ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mallory Square

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 18 beoordelingen

We boekten een reis in de Conch-trein halverwege de middag als een snelle manier om te genieten van het straatgedeelte van Key West / Duval. We wilden meer leren over de geschiedenis van deze geweldige plek. Onze dirigent was vriendelijk en behulpzaam, met veel feiten over architectuur, historische, commerciële en sociale informatie tijdens onze rit. We hebben enorm genoten van de 90 minuten die we hadden en waardeerden ook de kindvriendelijke sfeer. We stapten in bij het hoofdstation, maar je kunt de rit op 2 andere plekken ophalen als je wilt in- of uitstappen. We zouden dit opnieuw doen met vrienden en familie om hen kennis te laten maken met het gebied. Bedankt voor een geweldige tijd!

Uitstekende tour met onze gids op de dag - Lauren Shepard - zeer deskundig- en informatief. De Key Lime-taart aan het einde van de tour was een geweldige manier om te eindigen. Kan aanbevelen !!

Het was geweldig - Lauren liet ons veel nieuwe plaatsen zien en vertelde ook een aantal interessante dingen over Key West. Geschikt voor alle fitnessniveaus. Bedankt!