Malmö Architectuur

Malmö Architectuur: Onze meest aanbevolen

Lund & Malmö: begeleide tour door 2 landen in 1 dag

1. Lund & Malmö: begeleide tour door 2 landen in 1 dag

Begin je avontuur voor het Grand Hotel, waar je je vriendelijke en deskundige gids ontmoet. Na de ontmoeting stap je in een comfortabel voertuig en begint je reis.  Je bezoekt eerst het kasteel van Hamlet, een van de beroemdste bezienswaardigheden in de regio. Vervolgens maak je een mooie rit over de kustweg Strandvejen naar het charmante oude plaatsje Helsingør, ook bekend als Elseneur . In Helsingør heb je tijd om door de fascinerende straatjes van deze prachtige stad te wandelen, voordat je op de boot stapt richting Zweden.  Eenmaal aan boord van de boot, vaar je over de Sont naar de Zweedse kust. Wanneer je in Zweden bent aangekomen rijd je over pittoreske landweggetjes naar de oude stad Lund. Hier bezoek je de kathedraal, gebouwd in 1145. Achter de kathedraal bevinden zich kleine straatjes die je vervolgens kunt verkennen, met huizen die teruggaan tot de 18e eeuw. Hierop volgt een rit naar Malmö, de derde grootste stad van Zweden. Hier heb je vrije tijd om te winkelen en te profiteren van de lage BTW in Zweden. Dit maakt het tot een ideale plek om spullen voor lagere prijzen te kopen dan je thuis kunt doen. Vervolgens begint je reis terug naar Kopenhagen. Onderweg rijd je over de indrukwekkende Sontbrug en kun je van het prachtige uitzicht genieten. 

  • Dagtochten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Malmö

Wil je alle activiteiten in Malmö ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malmö

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Hallo daar, ik wilde je gewoon bedanken voor de mooie tour afgelopen zondag rond Kopenhagen, Lund, Malmö en terug naar Kopenhagen. Ik heb nog nooit zo'n tour gedaan en je kunt niets aanmerken op de uitstekende ervaring van begin tot einde. Alles was professioneel afgehandeld, goed georganiseerd, informatief maar niet overdreven en je voelde echt dat je overal in goede handen was. We werden overdag verzorgd door een vriendelijke en benaderbare heer van een gids en een even behulpzame en beleefde buschauffeur. Als Carlsberg reisgidsen zou maken, zou hij waarschijnlijk de beste ter wereld zijn. Dank je!

Hield van de tour, vooral Helsingor en met de veerboot naar Zweden. Er is niet veel te zien in Lund en Malmö, maar het was toch een plezierige ervaring. Mario was een uitstekende gids, vriendelijk en deskundig. Ik luisterde graag naar zijn anekdotes naast het vooraf opgenomen commentaar. Vervoer was comfortabel met wifi en water beschikbaar in de bus.

Tour had ongeveer de juiste lengte met 3 stops van 1,5 uur op elke locatie. Gratis water aan boord was een mooi gebaar. Extra commentaar van Mario was nuttig. Het ervaren van de veerboot en de verkeersbrug was goed. Een goed samengestelde reis.

Vooral dankzij de geweldige gids Mario. Super bedankt, je hebt er een topdag van gemaakt.

Leuke tour met uitstekende gidsen. Veel gedaan en gezien.