Malta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Malta

Sitemap Malta

Wil je alle activiteiten in Malta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malta

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 5.527 beoordelingen

prachtige vaart langs alle 3 de eilanden, een stop in een grot, we werden voor een uur gedropt bij de blue lagoon, adembenemend!! Vervolgens werden we nog voor 2 uur gestopt op het eiland comino voor 5 euro p.p extra kregen we een busrit waarbij je kon kiezen of we 2 uur naar een zwemlocatie wilden of naar Victoria de hoofdstad Zeker een aanrader!!

Fantastische excursie, diverse activiteiten, eilanden en het weer werkte natuurlijk ook mee, Zou het iedereen willen aanraden die maar even op Malta verblijft. Hopelijk gaan ze nog in november, als mijn ouders dit eiland bezoeken

Super leuke ervaring, absoluut een aanrader! We waren er in februari , het weer was wel wat frisjes en zwemmen zat er al helemaal niet in helaas! Maar desondanks toch genoten. Het was ook heel rustig op de boot.

Heel vriendelijk personeel. Een beetje druk op de boot maar over het algemeen zeker de moeite waard. Ik zou het zeker aanbevelen!

Wat wel handig was geweest als er wat meer informatie was over Xingli. Mooi dat we op de boot onze excursie konden omboeken.