Malta
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Malta: tours & tickets

Malta: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Malta

prachtige vaart langs alle 3 de eilanden, een stop in een grot, we werden voor een uur gedropt bij de blue lagoon, adembenemend!! Vervolgens werden we nog voor 2 uur gestopt op het eiland comino voor 5 euro p.p extra kregen we een busrit waarbij je kon kiezen of we 2 uur naar een zwemlocatie wilden of naar Victoria de hoofdstad Zeker een aanrader!!

Malta: dagexcursie Gozo, Comino, Blue Lagoon & zeegrotten Beoordeeld door Anoniem, 17-02-2020

Zeer leuke dag! Vervoer voor de meerprijs van 5€ vanaf St Julian’s was ook perfect geregeld. Comino was prachtig en zeker de moeite waard, Gozo leuk maar neem zeker de shuttle service erbij want anders kan je niet veel zien, alles is ver vanaf de haven. Jammer dat dit nergens vermeld stond om dit er zeker bij te nemen! Anders prima dag gehad!

Absolutely a must. Great staff, fantastic trip, amazing boat, specious sundeckes...really nothing negative to share. We also booked the BBQ. Maybe this one was a bit overpriced. An advise is, to be on time at the boat to secure the best spots on the boat.

Van Saint Paul's Bay: stranden en baaien per catamaran Beoordeeld door Anoniem, 27-09-2020

Super leuke ervaring, absoluut een aanrader! We waren er in februari , het weer was wel wat frisjes en zwemmen zat er al helemaal niet in helaas! Maar desondanks toch genoten. Het was ook heel rustig op de boot.

Deze trip is aan te raden,boot is nieuw en super netjes,crew en kapitein zijn super vriendelijk en je mag hen alles vragen,snorkel gerief is daar gratis te verkrijgen

Van Saint Paul's Bay: stranden en baaien per catamaran Beoordeeld door Philippe, 24-09-2020