Belevingen in
Manacor

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Manacor

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Manacor: De beste dingen die je niet wil missen

Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

1. Mallorca: Bezoek aan de Hamsgrotten

De Hamsgrotten - of Grotten van Hams - liggen in Porto Cristo en zijn wereldwijd beroemd vanwege hun vishaak-vormige formaties. Drie grotten vormen de kern van het grottenstelsel. De Ronde Grot is een bijna open gebied dat een spectaculaire botanische tuin omvat en waar je verschillende dieren kunt bewonderen, zoals verschillende inheemse vogels van het eiland Mallorca. De grot heeft een speciaal micro-klimaat aangezien de temperatuur lager is dan de temperatuur buiten de grot. Dat betekent dat er een bijzondere, eigen vegetatie te vinden is. Miljoenen jaren geleden was deze ondergrondse grot nog ingesloten. In de Blauwe Grot, met zijn geweldige blauwe verlichting door het gebruik van moderne led-technologie - kun je genieten van een educatieve documentaire: Het verleden ontdekken. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Mallorca, de eerste bewoners, de formatie van de Hamsgrotten en de ontdekking ervan. Bewonder de Pilaren van Samson, de Fra Mauro vlakte en de Hellepit en in een natuurlijk auditorium wordt de Genesis, de geschiedenis van het leven, op de rotsformaties van de grot geprojecteerd. Een waanzinnige time-lapse van de Big Bang tot vandaag de dag. De hoofdgrot bestaat uit maar liefst 12 galerijen. Ook is er een ondergronds meer genaamd de "Zee van Venetië" waar op het water een muziekvoorstelling wordt vertoond. De grotten zijn een van de belangrijkste toeristische attracties van Mallorca.

...
Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

2. Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

Je ontdekt Mallorca op een andere manier met een van deze excursies van een halve dag met een buggy. Tussen de spannende rit door profiteer je van tal van ontspannende pauzes, maak je gedenkwaardige foto's, geniet je van een maaltijd of bewonder je het uitzicht. Tour 1 - zonder te rijden op onverharde wegen Je begint in Cala Millor en rijdt over het fincagebied van Son Servera, voorbij het Artakasteel naar Cala Torta, waar je profiteert van een geweldig parcours en een fantastisch uitzicht op het naburige eiland Menorca. Je rijdt vervolgens naar het klooster Ermita de Betlem. De reis daarheen is adembenemend. Je gaat daarna verder naar Colonia de Sant Pere, waar je de haven bezoekt en je van het prachtige uitzicht geniet. Na een heerlijke dag rijd je via het landelijke Mallorca terug naar Cala Millor, waar je rit eindigt. Tour 2 - zonder te rijden op onverharde wegen Tour 2 begint ook in Cala Millor. Je rijdt eerst naar de vuurtoren in Porto Cristo, vanwaar je het prachtige uitzicht op de kliffen bewondert. Je gaat verder richting Felanitx naar het hoogste punt aan de oostkust van Mallorca, Sant Salvador op 506 meter boven de zeespiegel. De slangenrit is een plezier voor zowel de bestuurder als de passagiers. Hier heb je een spectaculair uitzicht over heel Mallorca. Daarna ga je naar het volgende hoogtepunt op de route, het Bonanyklooster. Geniet van het fantastische uitzicht over de oostkust. Vanuit Bonany rijd je langs de aangrenzende route terug naar Cala Millor.

...
1 uur durende ballonvlucht op Mallorca

3. 1 uur durende ballonvlucht op Mallorca

De excursie begint met een welkom op de ballonluchthaven van Manacor, waar het personeel u een veiligheidsbriefing zal geven. Het bouwen van de ballonnen is een van de meest opwindende onderdelen van de excursie en je kunt helpen als je wilt. Stel je het gevoel voor dat je je voeten van de vloer haalt en ziet hoe het eiland Mallorca onder je voeten verschijnt. De start is rustig, terwijl de vlucht zelf een romantisch avontuur in slow motion is. Krijg een ongelooflijk gevoel van vrijheid en vrede dat voor altijd in je hart zal blijven. De landing van de ballon is rustig en spannend. Terug op de Balloon Airport ontvangt u een certificaat en geniet u van een ontbijtbuffet.

...
Mallorca: entreebewijs Rafa Nadal Museum Xperience

4. Mallorca: entreebewijs Rafa Nadal Museum Xperience

Beleef een onvergetelijk avontuur in een unieke ruimte met een entreebewijs voor het Rafa Nadal Xperience Museum, en reis door het leven en de carrière van 1 van de grote sterren van de tenniswereld. Het Rafa Nadal Xperience Museum bestaat uit 2 verdiepingen vol lol en leren, en is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van audiovisuele media en interactieve displays, en sportsimulators die je de ster van je eigen sportervaring laten zijn. Ervaar het plezier van sport in zijn puurste vorm, gedeeld door de beste atleten in de wereld. Rafa Nadal is altijd sterk betrokken geweest bij de locatie, gelegen in het centrum van Manacor, waar hij werd geboren. Zie zijn grote trofeeën, rackets en sportaccessoires, en scherp je zintuigen aan met een bezoek aan de All Stars-kamer, met Michael Jordan, Usain Bolt, Sebastian Vettel, Tiger Woods en vele andere sportlegendes.

...
Mallorca: tocht op catamaran met glazen bodem langs oostkust

5. Mallorca: tocht op catamaran met glazen bodem langs oostkust

Vertrek vanaf een zelfgekozen locatie en vaar langs de kust van het eiland Mallorca per luxe catamaran met glazen bodem, waarmee je onderweg het boeiende maritieme onderwaterleven kunt ontdekken. Deze tocht per catamaran is de beste manier om de stranden, grotten en baaien van de oostkust van Mallorca te ontdekken. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar waar je uit kunt kiezen:  Noordelijke Route:  Tijdens deze tocht naar Punta de n'Amer bezoek je Porto Cristo, Sa Coma, Cala Millor, Punta de n'Amer, Cala Petita en Cala Morlanda, waar je 20 minuten pauzeert voor een verfrissende duik. Zuidelijke Route:  Deze tocht is inclusief de stranden van Porto Cristo naar Calas de Mallorca, de piratengrot, Cala Mendía, Cala Anguila, Cala Romántica en de grot van Cala Falcó en Cala Varques. Grijp de kans om een prachtige boottocht te maken en onvergetelijke momenten met je camera vast te leggen.

...

Sitemap Manacor

Wil je alle activiteiten in Manacor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Manacor

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 605 beoordelingen

Heel leuk bezoek! Het bezoek is goed georganiseerd, onderbroken door kleine projecties en de ontdekking van stalagmieten en stalactieten! Het hoogtepunt van het bezoek aan het ondergrondse meer!

Prachtige grotten, de moeite waard. De natuur kan wonderen verrichten

Ik heb van deze grot gehouden, vooral vanwege zijn stalactieten

Leuke ervaring, kleinschalig en voor het hele gezin leuk.

De grot is erg spectaculair. Zeker een bezoek waard.